За разликата в годините с половинките ви...

• 16 873
  • 266
  •   1
Отговори
# 225
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Нашата разлика е 14г и 10м по-малка съм от него,но и той си е младолик никой не му дава 40г това е може би от расата  Party държи се много добре с мен и много ми помага за отглеждането на двете ни отрочета Wink

# 226
Първо седнете   Laughing - нашата разлика е 20 години. Мъжът ми е роден 1960, а аз 1980г. Съпруга ми има двама сина от първия си брак - големият е само с 1 година по-малък от мен Laughing #Crazy Аз също му родих синче, така че си имаме татко на 3 момчета! Hug
Когато някой ни види за пръв път си мисли, че имаме разлика не повече от 5-6 години, понеже мъжо ми е доста младолик, а пък аз изглеждам малко по-зряла от възраста си. Винаги съм била с доста по-големи от мен момчета, но когато се срещнахме с мъжа ми имахме усещането, че цял живот сме се търсили txtloves
Само да не си помислите, че не се караме Laughing Разбира се, че имаме спорове Embarassed,  но те по никакъв начин на са свързани с разликата ни. Винаги съм имала усещането, че сме на един акъл (мъжо ми е едно голямо дете Joy)

е водя те моя е 1960 а аз съм 1981  Mr. Green,но и моя е младолик,а иначе и тои има едно момиченце от първия си брак и аз имам едно момиченце и сега си имаме общо момченце Mr. Green

# 227
е водя те моя е 1960 а аз съм 1981  Mr. Green,но и моя е младолик,а иначе и тои има едно момиченце от първия си брак и аз имам едно момиченце и сега си имаме общо момченце Mr. Green
Браво! Рядко срещам някоя двойка, която да е "по-зле" Laughing от нас!
Имаме приятел, който се ожени повторно и като вас- той има дете и тя има дете, родиха си и тяхно общо. Казваше, че у тях ситуацията редовно била "твоето и моето дете набиха нашето" Joy Joy Joy
Пожелавам Ви да сте мнооого щастливи!  bouquet

# 228
мерси ина теб много щастие-сори за оффа  bouquet

# 229
Малеее,браво на вас! Laughing

# 230
 При нас разликата е 9 години Heart Eyes

# 231
Разлеката ни е 11 год.,чувствам се прекрасно с мъжа до мен  Sunglasses

# 232
Съпругът ми е по-малък от мен с една година и както се оказа е доста незрял. Но да съм мислила навремето. Sad

# 233
Разликата ни е 8 години. Но понякога имам чувството че нарочно иска да я направи по-голяма. В смисъл , че от време на време набляга на един наставнически тон, който не ми се нрави.

Чела съм че това е идеалната разлика. Един вид намерило си гърнето похлупак. Ама май нашата двойка не бих я сложила в кюпа.
Май сме  доброто старо изключение.

# 234
  • София
Набори сме  Grinning. Разликата ни е 2 месеца в негова полза. Grinning

# 235
  • Sf
Не знам някой дали го е писал по-рано, не видях. Но към изброените недостатъци на връзката с доста по-възрастен мъж пропускате едно съществено предимство, което често се среща: липсата на свекъри Mr. Green Дребно, но от сърце.
Разликата между нас е 6 г. в моя полза (т.е. е по-голям) и от горния бонус не се ползвам...
Точно Simple Smile Днес писах в темата за свекървите Simple Smile
Нашата разлика е 15 годин и все едно сме се търсили цял живот Simple Smile Винаги съм харесвала зрели мъже Simple Smile  Heart Eyes

# 236
  • София
Моят мъж е по-голям с 4 години.

# 237
с 11 години е по-голям. Сродната ми душа е.И двамата се срещнахме ,когато имаме нужда един от друг и сега неможем един без друг luvbed

# 238
разликата май не е толкова важна важен е човека ето моя е с 10 год.по-голям а се разбираме страхотно Grinning

# 239
  • София

Моето мислене е, че това е идеалната разлика. Айде нека да поразширя и да е м/у 2 - 6 години. Но по-малка или по-голяма не. Даже не си представям, че мога да загледам лИбовно някой младок  Stop Жените се състаряват по-бързо (по принцип) и с разлика от 5г. ще побеляваме заедно (пък аз що яко го изпреварих в тоз аспект?  Thinking) и няма след време да ни мислят за баща и дъщеря или за майка и син  Crazy

Някои може да се състаряват и по-бързо. Аз, обаче, не бих си позволила с лека ръка подобни обобщения и още повече подобни обидни коментари, след като е видно, че тук е пълно с момичета по-големи от мъжете си.

Общи условия

Активация на акаунт