За разликата в годините с половинките ви...

• 16 880
  • 266
  •   1
Отговори
# 240
8 години съм по-малка, но не усещам разликата, освен на външен вид. Много ми е добре и се разбираме.

# 241
Моят мъж е по-голям с 4години. Heart Eyes

# 242
Нашата разлика е 1г и 2м и засега се разбираме чудесно. kiss

# 243
е водя те моя е 1960 а аз съм 1981  Mr. Green,но и моя е младолик,а иначе и тои има едно момиченце от първия си брак и аз имам едно момиченце и сега си имаме общо момченце Mr. Green
Браво! Рядко срещам някоя двойка, която да е "по-зле" Laughing от нас!
Имаме приятел, който се ожени повторно и като вас- той има дете и тя има дете, родиха си и тяхно общо. Казваше, че у тях ситуацията редовно била "твоето и моето дете набиха нашето" Joy Joy Joy
Пожелавам Ви да сте мнооого щастливи!  bouquet

Ние сме до-о-о-оста "по-зле" от вас!Ха-ха!Някъде по-напред в темата съм писала по въпроса.
Да сте живи и здрави,много щастливи и да се радвате на спокоен и пълноценен съвместен живот!!!

# 244
нашата разлика е 12г. но това не ми прави впечетление а мисля че и на околните. според мен в една връзка годините нямат значение когато има разбирателство

# 245
Моят мъж е по-голям с 4години. Heart Eyes
и моят също Peace

# 246
разликата ни е около 9 м.
не сме съученици Grinning

# 247
9 повече от нея,но на акъл пропорцията е обратна  newsm81

# 248
2 години по голям

# 249
Съпругът ми е по-голям от мен с 4 год.

# 250
Моят съпруг е по-голям от мен с 1г. и 8м.

# 251
Наща разлика е 12 години, аз също се чувствам по-сигурна с него.
[/quot
И нашата е толкова .Дава ми спокойствие и сигурност.

# 252
По-голям е от мен с 6 години, но въобще не се усеща, защото е едно голямо дете newsm51

# 253
Мъжа ми е 10 години по-голям  Simple Smile

# 254
  • софия
нашата разлика е 2г. и половина... и сме заедно вече ... малеее цяла вечност цели 16 години от които 9 брак. между 6-7 година брак имахме страшни проблеми ... скандали ...  #2gunfire .... щях да го напускам  newsm78...
но успяхме да ги преодолеем и сега сме добри приятелчета и се разбираме и се подкрепяме....
абе иска се голямо търпение и толерантност към половинката... все пак са толкова по-различни от нас Laughing нали са от марс, а ние от венера  Joy

Общи условия

Активация на акаунт