Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 048
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 780
Имам молба към мамите,раждали в Селена,кажете ми какви документи носихте когато отидахте да раждате,защото аз ходя само на частен лек.и за сега нямам никакви документи.Има ли момичета,които вече са родили в Селена при д-р Даскалов,защото разбрах,че отскоро и той води раждания там,а аз съм се насочила към него.Моля споделете!

# 781
  • Пловдив
Ами носих си всички изследвания, които ми бяха правили, но тях ги интересуваха последните изследвания на кръв, урина, ако имате Rh несъвместимост и изследванията за антитела, изследванто на вогинален секрет, попитаха ме дали нямам и изследване на анален секрет, но не ми бяха правили, а и не се изисква по касата. Също така искат и документ за кръвна група. Не ти трябва направление, сами си ги пишат там.

# 782
Здравейте!
Искам да питам мамите,които си следят бременността в Селена-там ли ви правят всички необходими изследвания?И изобщо какво включва проследяването на бременността?Защото при първата ми бременност ходих на консултации в частна клиника,но от там ме насочваха на други места за изследвания,защото нямаха лаборатория.Имах си абонамент за ЖК в клиниката-тогава струваше 120лв за деветте месеца-ходих всеки месец,гледаха ме на видеозон и слушаха тоновете.Но за изследвания ходих на други места.
Би било добре да може всичко да се прави на едно място,много по-удобно ще е.Ако някой от вас има информация как точно стоят нещата в това отношение в Селена,нека да пише.

# 783
Здравейте, искам само да ви кажа, че д-р Кръшкова продължава да води раждания в "Селена" на нейните пациентки. В момента работи в мед. център "Тримонциум", но няма проблем ако искате тя да води раждането. Аз лично родих и двете си деца при нея, второто само преди 12 дни  в "Селена". Бях се уплашила като разбрах, че е напуснала клиниката /цели 8 месеца бях с нагласата, че ще раждам при д-р Кръшкова в "Селена"/, но се оказа, че няма проблем да родя там и тя да води раждането.

# 784
Здравейте!
Искам да питам мамите,които си следят бременността в Селена-там ли ви правят всички необходими изследвания?И изобщо какво включва проследяването на бременността?Защото при първата ми бременност ходих на консултации в частна клиника,но от там ме насочваха на други места за изследвания,защото нямаха лаборатория.Имах си абонамент за ЖК в клиниката-тогава струваше 120лв за деветте месеца-ходих всеки месец,гледаха ме на видеозон и слушаха тоновете.Но за изследвания ходих на други места.
Би било добре да може всичко да се прави на едно място,много по-удобно ще е.Ако някой от вас има информация как точно стоят нещата в това отношение в Селена,нека да пише.
Имат лаборатория и правят изследванията на място Peace

# 785
baksisa
аз родих на 18ти при д-р Даскалов в Селена, но така се случи просто, в смисъл, че не го бях ангажирала, но в един момент се оказа, че точно когато раждам няма свободен лекар - всички бяха в операция, а той тъкмо се беше освободил. Доволна съм като цяло от него. Вчера бах на преглед при него в Медикус Алфа и се оказа, че имам проблем с епизиотомията, но се надявам, че проблема не е в начина по който ме е зашил! Успех и леко раждане!

# 786
sandcastle честито бебче.Искам да те питам сложиха ли ти епидурална упойка и доволна ли си от анестезиолога?Толкова голям наплив ли имаше в Селената, че всички са били заети...???

# 787
Благодаря на всички,които пишете,колкото повече информ. получавам толкова по-спокойна се чувствам.
Sandcastle,честито бебче,да ти носи само радост.Извинявай за глупавия въпрос,но какво е епизиотомия и още нещо-ти носише ли направление за хоспитализация?

# 788
Здравейте!

Здравей на мен ми следят бременността в Селена , да там си имат лаборатория и изследванията са там всеки месец се ходи на ехография както навсякъде другаде, взимат секрет също там правят абсолютно всичко на едно място много е удобно не се налага да се разкарваш излишно по лаборатории аз лично съм много доволна и засега нямам никакви оплаквания . желая ти лека бременност  Hug

# 789
Момичета, беше претъпкано когато отидох, нямаше къде да ме настанят и ме сложиха горе при абортите за няколко часа. Обмисляха даже да ме върнат, но бях със спукан мехур и водите ми шуртяха, та чаках около 2 часа да ми намерят легло. Добре че нямах контракции  и не ме болеше, само ми се стичеше водата по краката. Дадоха ми хапче, за да предизвикат контракции и разкритие, но резултата беше 2см за около 5 часа, после ме свалиха в предзала и ми пуснаха система. За по-малко от 2 часа получих пълно разкритие, но докато го установят и докато ми сложат епидуралната, аз си изтърпях болките. Така че ми вляха една доза на 9см и казаха, че повече не може, за да усещам напъните. Май всичко си усещах, но въпреки това бебчо излезе трудно и се наложи да ме срежат (епизиотомията е точно този разрез, който се прави с ножица настрани, за да може да мине бебчо). Та така. Д-р Даскалов се оказа свободен и той ме изроди и ми направи и шевовете - ши ме около час - бая зор си беше, но мина и сега сме си вкъщи!  Hug
Направление носих + всички изследвания, които имах, но не знам дали са им трябвали. Върнаха ми обменната карта и една камара други изследвания, но не видях кои защото ги дадоха на мъжът ми,а и в този момент не ми беше интересно точно това.

# 790
Толкова голям наплив ли имаше в Селената, че всички са били заети...???

Аз като раждах там преди 19 дни чух сестрите да си говорят, че в деня, в който ме приеха имали шест родилки-4 са родили секцио и 2 нормално. На ден изписваха по 4-5 момичета и се чакаше да се освободи залата за изписване. Иначе изписват от 10,30 часа, но докато ти дойде реда-може и да почака човек. Отделно на втория ден като трябваше да храня бебо ми го носиха на ръце, а не на тези подвижните колички-оказа се, че чакат да изпишат едно бебе, за да се осободи такава количка за моето бебе. В момента на моя престой там имаше родени 14 бебета, а съответно като се освободи леглото до мен-веднага настаниха друго момиче. Явно вече доста момичета предпочитат тази клиника, а аз определено не сбърках с избора си за СЕЛЕНА. Успех на всички бъдещи мами.

# 791
След като има толкова много родилки акушерките достатъчни ли са и имат ли възможност да обгрижат бебето и майката добре,защото сумата за раждане не е малка,а акушерските грижи са важен момент.

# 792
След като има толкова много родилки акушерките достатъчни ли са и имат ли възможност да обгрижат бебето и майката добре,защото сумата за раждане не е малка,а акушерските грижи са важен момент.

Достатъчно са-не се тревожи. Непрекъснато минават да те питат имаш ли нужда от нещо, дори и да не си ги повикала, сутрин в 6 часа докарват бебетата за кърмене, преди това вече са минали и са направили тоалет на майките, които още не могат да стават примерно, измерили са ти температурата, като се нахранят бебетата към 7 часа ти носят закуската, после ако има нужда ти носят нова пижама, сменят ти чаршафа, мият и сутрин и вечер стаите /санитарките де/, към 8 и нещо минава доктор да види как си и ако има нещо като процедура или лекарство акушерката го изпълнява веднага след това. Бебетата ги къпят сутрин преди храненето в 9 часа, след това пак ядене, спане и т.н. през 3 часа. Така че не се тревожи-нищо не ти липсва, а дори и нещо да поискаш-просто ги викаш и те идват.

# 793

За д-р Кръшков нищо не знам, не съм и чувала, но за жена му - Кръшкова, съм чула добри мнения!  Peace Дано съм помогнала с нещо, успешно раждане ти желая, всичко да е наред с теб и с бебо   bouquet

Simple Smile всъщност те изобщо не са мъж и жена Simple Smile просто съвпадение

# 794
Здравейте момичета вчера бях на преглед в Селена при др.Кръшков но не ми се стори особено любезен в смисъл прегледа мина много бързо . .Някой ходил ли ена преглед при него незнам дали за ражданетода избера него а не познавам др.лекари.Някой ходил ли е при него????

В началото на седмицата бях на преглед и той беше на смяна.Много любезен,внимателен и подробен беше човека.

Общи условия

Активация на акаунт