Жега е голяма вънка, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО обаче хич не мрънка!

• 14 123
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
Диман, забравих да те поздравя,че си се включила в конкурса , аз съм много "за" кърменето и ще се радвам ако повече майки успеят да кърмят продължително,а не да се отказват още първия втория месец. Ще се опитам да те позная и да гласувам за вас Simple Smile

# 181
     Честит Рожден Ден Ирини! Бъди щастлива и много усмихната !   

Това е за теб: http://www.green-flora.com/PIC_0056f.html

Бебе Дунди страхотни сте ! И честито християнче! В София ли сте вече ?

Денис  странна история  newsm78 , не бях чувала досега на някой да му се случи такова нещо наистина . Добре че вече не си там.

# 182
   Здравейте мили мами!
Ирини, Честит рожден ден! Ти си прекрасен човек и повечето момичета са ти пожелали прекрасни неща, аз също на свой ред искам да ти пожелая много здраве, семейно щастие и тонове любов от теб и към теб! Бъди щастлива и все така енергична! ..
Ави , аз ли нещо не разбрах или в отсъствието ми и ти си се родила на ново??? Ако е така искам и на теб да пожелая много здраве , любов и нека всичките ти притеснения се овенчаят с щастлив край.. От все сърце ти желая да намериш своето кътче спокойствие с любимите ти хора Flutter! Диска е страхотен , Лаци пя и танцува много му хареса..
dennis, наистина доста страховита историйка, и мен ме побиха тръпчици, хубаво е , че сега чак я узнаваш истината ,аз бих се побъркала...
Да ви кажа много ми липсвате, но не ми остава много време напоследък, не че се оправдавам ама да си кажа, покрай нас се случват много хубави неща и не остава време даже да подвия крака както се казва... редом със това, че ми се наложи скоро стрелно да компютаризирам магазина който управлявам, да въведа цялата стока като артикули и наличност в стоковата програма (съвсем нова за мен), да наема нов човек , да го обуча... в последсвие след две седмици да го уволня... сега си търся нов, ами и си купихме нов апартамент на морето вече само и единствено наш , на Лозенеци или по точно бившия къмпинг Оазис и вече 2 пъти ходихме до гърция до ИКЕА да купуваме мебели , обзавеждане и т.н, Н на брой пъти пътуване до там с Лаци естествено...направо искам да легна някъде на плажа и никой за нищо да не ме търси и там да си седя без капчица ангажиманет... малко нахвърлях, но реших , че ако взема да разказвам подробно ще ви побъркам и вас ...та само с две думи. Апартамента обаче ще стане супер, взехме страхотни неща и както винаги е при нас всичко е спешно и трябва да стане веднага... Утре пак пътуваме, после сряда и четвъртък трябва да си посрешна нова стока от Германия за магазина и като го направя ако все пак съм намерила някой за магазина ще палим , за да почиваме поне месец...дано!Лошото е ,че до сега или.. от както родих там работи на мъжа ми майката , а тя август месец ще почива и ако не намеря някой читав ще трябва да затворим... имам една жена предвид ама да видим.. другата седмица..
Лаци от своя страна е неудържим , всичко пипа, отваря шкафове и вади всичко... много ми е подреден милия, стой сам прав , но за движение още нищо не мога да кажа..
Доника, честит ти Дядо Яго и на Лаци му избиха два зъба за 4 дни но долните, аз дори да съм на Оазис съм с кола и може и да ходим заедно на плаж понякога или други забавления, ще ми е приятно... имаш ми телефона , като отидете там звънни и ще се уговорим за детско плажно парти... пък и ние покрай тях..нали Twisted Evil...
ПРегръщам ви и отивам да спя с Лаци докато никой не ме е засвирил на някъде.....

# 183
Здравеите и от нас с Дари Hug
След толкова хубави пожелания и още по хубави картички към тях направо незнам какво да ти пожелая мила Ирини-пожелавам ти единствено и само щастие,защото когато човек е щастлив значи всички околу него са също здрави и щастливи  bouquetПожелаи си нещо и нека то се сбъдне като добавка от мен-целувки  bouquet
Ави-извиняваи мила незнаех че и ти си празнувала скоро-най-искренни пожелания от нас с Дари,бъди все така чаровна,мила и усмихната  bouquet
Честито и на малките сладури които празнуват днес Heart Eyes
Дари ме вика така че ще ме извините но ще се включа пак по-късно Wink

# 184
  • Бургас
Честит рожден ден , Иринии!
Нека силата бъде с теб!!!

# 185
Хайде и аз да честитя на днешната ни рожденичка   bouquet Много щастлива да е и с усмивка да посреща всеки ден от живота си... и чакаме разказ в картинки, ей Simple Smile

Ех, тази мама Меги колко делово звучи Simple Smile хайде да си нагласи новата къща, да си намери човек за работа и да изкара хубаво ваканцията си  Simple Smile

Добре дошла на родна земя и на Денис  Hug наистина малко зловещо звучи историята с къщата, но със сигурност си взела всичко, което е могло за краткото време с приятелите ти и дечицата:) много сладички:) И честито за ходещите малки краченца, чакаме с нетърпение видео  Laughing

аз пък съм много горда със себе си, защото сутринта още преди 9 часа се обадиха от градината да ми се извинят за грешката, и че документите ни били изрядни и т.н.... изобщо в цялата ситуация много ме вбеси това, че заместничката на директорката не искаше изобщо да направи усилие за разрешаване на проблема и ме уверяваше, че нищо не зависело от нея, и че чак на 12.09 когато се върне директорката мога да получа отговори... казах и че не ме устройва, и че ще намеря начин да ми разреши проблема още утре (не че си вярвах, но ме ядоса примиренческото и отношение) изобщо си нговорихме един куп неща, а аз не исках услуга, а просто да си свършат работата... е свършиха си я, но защо ли им е толкова трудно това...

хайде чао, че разбойниците са по-лу-де-ли  Mr. Green

чаооооо

# 186
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮБИМА МОЯ ИРИНИ!

# 187
Хей, момичета, къде се изгубихте днес? А къде е рожденничката? Grinning
irinii, и аз искам разказ в картинки! Много обичам да ги разглеждам, защото всичко правиш с тертип, така да се каже. Винаги красиво, винаги организирано и много на ниво.  bouquet
Щастливка, брей, не ми изглеждаше никак страшна, а то от кротките бясове си била. hahaha Стреснала си персонала в детската градинка и посред жеги се е разработил. Mr. Green
mama_meggie, честито нова къща! Обзавеждането е най-приятната част. Ех, кога ще стигнем и ние до там. Wink Много ти е натоварена програмата, но ти си като слънце - ще огрееш на всякъде. Grinning
lillka, много се радвам да те "видя". Hug
dennis, страхотни снимки! Голяма красота! Очите ми останаха. А историята  много ме впечатли. Наистина страховита, но аз вярвам в такива неща. Може би за това с интерес следя "Шепот от отвъдното". Wink Радвам се, че Арен вече крачи уверено. Grinning
Днес беше един сравнително спокоен ден за мен. Рядко ми се случва и чак ми доскуча. Mr. Green Веси цял ден обикаля стаите, естествено държа я за ръчичките и как ме боли гърба... ooooh! Дано проходи скоро, че ЕГН-то вече си казва думата. Crazy Не помня с Мимито да ми е било така трудно.

# 188
Ирини, Честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и любов!

Денис, къде насам идва6 и не се обажда6  Party 6егувам се, разбира се. Сигурно едва ти е стигнало времето, но следва6тия път ти желая да си за по-дълго и с Арен и да ни дойдете и на нас на гости.  Hug

За от4ета - на консултацията в4ера Филип е 9970 / - 100гр/ и 76.5 см / +0.5см/. Отслабнал е малко, но от болеста няма6е добър апетит. Ина4е сега е здрав и палав. Нау4ил се е да бута един пластмасов стол и така да се придвижда насам натам ходейки. Бута си и колелото и пристъпва. Казва осъзнато Бау бау на едно ку4енце, а и като види ку4е на телевизора или навън. Танцува много и върти гъзицата ...  Embarassed
Лека ве4ер и целувки

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 22:31 от MariaF

# 189
  • София
Ирини, честит рожден ден и от мен Simple Smile

Тъкмо приспах Дядо Яго и мисля да му върна стария прякор Лимончо Simple Smile Цял ден е кисел...
Ави, аз съм ЗА среща, но по центъра хайде този път Simple Smile
Щастливка, радвам се за щастливата развръзка в детската градина, щях да ти предложа да си впуснем връзките, но слава Богу, че не се е наложило Simple Smile
Денис...ужасяваща история...Звучи малко като сериала, който приключи миналата седмица по БТВ.Аз каквато съм бъзла от такива неща...
Бебе Дунди, честито християнче Simple Smile
Мама Меги, честита придобивка Simple Smile Ще се чуем по морскиЗамислям се за плажа да взема от ония каишки за кученца, които са с ограничител... Embarassed Ми то има да търча само към морето като си знам жабата...Много ми е любопитна каква ще е реакцията му при вида на толкова много вода Simple Smile
И тъй като Мартин отиде на банкет, аз да не остана по-назад си направих един коктейл джин с тоник и засядам да гледам филми Simple Smile

# 190
Привет момичета!!!
Много ви благодаря за страхотните пожелания, за поздравите в музика и цветя, за начина, по който ме карате да се чувствам. Обичам ви! Да, празникът продължава!!!
А започна още вчера. както ви споменах, аранжирах терена в черно и бяло и преди да се стъмни изглеждаше ето така

Аз отидох преди всички и с приятна бразилска музика и чаша бяло вино в ръка зачаках гостите. Съпругът ми също дойде след мен, защото имаше ангажимен да доведе Спаси и леля ми, която пое грижите за него вчера, за да мога да си отпочина ида се подготвя спокойно.
Посрещах гости от 8 до 9 /около 50 най-близки мои хора/. 95% от тях бяха спазили дрес кода и се получи още по-приятно и за тях - сякаш участваме всички в някакъв спектакъл, който изисква определни костюми. Обичам тематичните партита, защото ни напомнят, че нещата могат да бъдат най-различни, но че винаги са на игра /ако ме разбирате  Blush/ Ето ме с любимит еми кумове Менюто - бюфет с разнообразни предястия, топли месца, леки салати, мезета, гарнитури.... всичко беше супер вкусно!!! /тъй като професията ми изисква честа организация на събития и ползване на кетъринг съм станала полу-експерт по "бушета", "мини-воловани" и др. подобни из...ци, мога да различа даже дали са ползвани оригинални продукти, та мисълта ми е, че храната наистина бе добра/Питиета - водка, уиски, Пломари, Бяло вино и безалкохолни.  Подаръците, които получих бяха наистина уникални... Всеки гост ме накара да се чувствам наистина близка и специална, както с присъствието си така и с избора на дар - от сърце. Няма да влизам в подробности /че ще е малко нескромно  Rolling Eyes Blush/ Бях почти напълно щастлива /беше ми мъчно като поглеждах към татко ми... знаех какво си мислеше и какво му се искаше да направи за мен тази вечер...  Спаси също не се чувстваше конфортно - нямаше кой да го глед аи горкият беше с нас на цялат ашумотевица  - т узаспиваше, ту се будеше - лели и баби се редумаха край него, а той точно в този момент искаше мама/ В 00.00ч, когат онастъпи моята дата внеоха тортата. Всичките 50 гости пяха за мен, после танцувах блус със Спаси и с любимият ми мъж!

След това доста захладня, но независимо от това мъжете наскачаха в топлия басейн с питие в ръка... Тръгнахме си към 1.30, а до 3 разглеждахме подаръци и четохме дълги и красиви послания!!! Heart Eyes
Днес мъжът ми бе н аработа - аз също действах по задачи. Сега той прави разни неща в кухнята  и ще пием шампаско на свещи. Утре сигурно ще мръднем малко извън града - към Батак, където ще продължим да празнуваме с неговите родители.

Това е, милички. Чудесно е д  си на 30. А... да ... забравих да ви кажа - пожелах си на 35 да сме същата група //т.е всички да са живи и здрави край нас, но с още 2 другарчета на Спаси край тортата  Hug
Още веднъж - благодаря ви и дай Боже през годината да можем да попарзнуваме въпросния юбилей заедно на живо с повечето от вас! Heart Eyes Наздраве - пия за вас!

# 191
  • София
Било много приятно изкарване Simple Smile Милия Спаси, издържал е стоически програмата Simple Smile

# 192
Irinii, невероятни преживявания, страхотен разказ. Обстановката изглежда много на ниво, не разбрах къде беше празненството! Разбира се , ще чакаме още някоя снимчица, не ви виждаме тримката, а браво на малкия герой , че все пак е издържал на шумотевицата!
Честито християнче и на Бебе Дундиbouquet
Денис, историята с къщата съвсем като по филмите, считай че ако аз бях на твое място, нямаше да мога да мигна в къщата. Дечицата са големи сладури! Честито прохождане на Арен! Hug
Марианка,  чак пък " истинско злато" Embarassed Трябва да си поговорите с мъжа ми, да разбере какво има до себе си човека Mr. Green
Очакваме мястото на срещичката в понеделник, давайте предложения! Hug

# 193
  • Пловдив
Добро утро на всички, които са будни и на тези, които ще се събудят скоро.... Sunglasses

irinii, страхотно парти! А ти изглеждаш невероятно....Спаси имам чувството, че е твое копие! Обстановката е много приятна и на ниво! Наистина ще си го запомниш този юбилей.... Hug
Приятно и весело празнуване и през уикенда!!!  bouquet
Честито християнче на Бебе Дунди!
Мама Меги, вие вече сте си направо морски! И аз харесвам Икеа, а до Гърция бих ходила всеки уикенд...може да ме натоварите като багаж... Joy Обзавеждането е и приятна, но и доста отговорна задача, защото после си гледаш по 24ч собствените гафове /ако има такива, де/!
За нас - аз от няколко дни не се чувствам добре, но се надявам скоро да се оправя... Mr. Green Стенли обаче е във форма и от 2 дни се събужда в 6,30 готов за игри..Крещи колокото сила има ....мама, докато не ме събуди. Вече го казва свързано, много правилно и осъзнато! Единственият проблем е че малко трудно се храним тия дни, може би още свиква с храната от кухнята, или пък ни мъчат зъбите.... newsm78....Даже и любимото мляко не иска да пие понякога.... #Crazy По-лесно му е лази отколкото да ходи /пък и така не го държа и си мисли че може да отиде навсякъде  Mr. Green/!

Хайде, приятен съботен ден! Wink

# 194
Добро утро, сладурки! Grinning
Както и предполагах, то станало Добър ден. ooooh! Ей, това време, няма спирачки. Нищо, че не ми личи, но и тази сутрин изглеждам така Tired. Обаче като лепна усмивката и не се забелязва умората. Снощи Веселушка в 02ч. реши, че повече не и се спи и до 04ч. обикаляхме цялата къща като сомнамбули (така ли се пише newsm78). И понеже адски ми се спеш, защото както обикновено, си легнах в полунощ, взех, че изпих едно кафе. ooooh! От къде ми хрумна тази щуротия, идея си няма, но той дявола, нали е за това. Да те бута, когато не трябва. Mr. Green Та Веси заспа в 04ч., а аз не знам колко време се кокорих още, но помня, че в 5.30ч. се събуди за млякото. Както и годавах, заспала съм права Shocked и добре, че се усетих в момента, в който щях да падна на зад.
irinii, прекрасни снимки, прекрасна рожденничка, прекрасна рокля, прекрасна торта, прекрасна обстановка... Всичко изглежда като в приказка. Съжалявам за баща ти, който сигурна съм, много те обича. Но пък ти му създаваш толкова приятни емоции.  Hug
tzvety, ще си побъбря с удоволствие с мъжа ти и ще му обясня какво съкровище си има. Wink
steli-ssd, през тази седмица ще ходите ли някъде? Ще ми се да ми правиш компания в ходенето по магазините. Много ще се радвам да се запознаем. Hug Планирам тези дни един малък шопинг из детските магазини. Нали в края на м. август ще кръщаваме Веси, та ми се ще да си се поподготвям вече.

Общи условия

Активация на акаунт