Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 263
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
упс покрай новината пропуснах днешния ни рожденик!!!
[b]мони[/b], бъди здрав, усмихнат и много много обичан!!!

И сега какво излиза - утре няма да има нито една мама от Пловдив или друг град??? Sad

# 286
момичета, както е тръгнало трябва да преброим кои ще ходят на срещата утре.  ooooh! Flutter
 Joy

bazel благодаря за инфото за прощъпулника. Ще изчакам още малко.

diman как е Мия. Утре на линия ли сте?

carrigan радвам се, че вече се познаваме и лично. Не се притеснявай за мерките на Марти. Щом е здрав това не е проблем. Игличка и тя все под нормите върви, но вече спрях да мисля за това. Във всеки случай така по-добре отколкото дебеланчета да имаме.

Марианка, стели, телетъбис съжалявам, че утре няма да присъствате.  Hug Heart Eyes

# 287
Наистина,интернационалния рожден ден няма да е точно такъв,но вие да си изкарате страхотноАз съм навита някой уикенд да дойдем семейно и да си устроим среща,да се видим най-накрая.Сигурна съм че и други биха се навили..Когато нещата се планират  отдалече никога не се знае какво ще стане в последния момент Thinking

# 288
Авииииии,сууууууууууупер!Да сте живи и здрави и мно-о-о-ого щастливи!
Наистина това е чудесна новина,толкова се развълнувах,все се чудех,коя мама ще ни зарадва с такава новина първа,хайде момичета,Ави откри новия сезон,вие сте Mr. Green

Ние засега сме здрави и утре най-вероятно ще присъстваме,нямам търпение да се видим,имам само един малък проблем,Мишето обикновено спи към 16.00 часа,така че може и да закъснеем! Wink

# 289
Ние се завърнахме от разходката...Изморени сме, сега ще релаксираме. Даная се нахрани този път да се похваля. Изяде си целия миш-маш от кухнята и сега яде бананче. Много ги обичаме тези банани, незнам как са другите деца, ама Даная ги обожава...

Скъпа Ави, Честито!!! Много се зарадвах, като прочетох хубавата новинка...Сашко ще става батко, първият ни септемврийски батко. И аз ти желая сега една принцеска, която много да ви радва и изпълва дните с много усмивки и любов. Баткото много да помага на мама, живот и здраве като дойде бебчето и да растат здравички и щастливи. Ти много да се пазиш и да се храниш добре! hug

# 290

заповядайте /понеже никой нищо не каза за заглавието...  Embarassed/
Септември празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

# 291
[size=18pt]Ави[/size]-толкова се радвам мили4ка Hug Hug Hug-това е най-прекрасната новина!Пожелава ти лека бременност и резултата да е една невероятна принцеса с която да се гордеят мама,тати и разбира се сладкия батко Сашко-хиляди целувчици от нас Heart Eyes
Четит рожден ден и на сладкия Симеон Heart Eyes
Фиби4ка-както винаги си супер  bouquet
tzvety roussimova -хиляди благодарности за организацията  bouquet-сигурна съм че вси4ко ще е на ниво и не се притесняваи!

Общи условия

Активация на акаунт