СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 037
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
  • гр.Русе

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,fibi4ka!!!
Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.

# 286
Момичета, влизам малко неадекватно в темата, но съм много развълнувана и искам да споделя. Любимата учителка на Мими (и на цялата групичка) напусна работа преди 2 седмици. Тя е младо, красиво момиче, с невероятен подход към децата. Прояви разбиране към проблема на Мими и винаги се е старала да се занимава с нея и да ни помага. Днес този страхотен Човек има рожден ден. Grinning Изпратих и СМС, за да и честитя и да и кажа колко много липсва на всички. Току що ми отговори, че много съм я развълнувла, че децата много и липсват, че живее с надеждата, че един ден отново ще се върне в детската градина, че често сънува Мими и много я обича. И аз се разчувствах, очите ми са пълни със сълзи...

# 287
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, fibi4ka,

Желая ти да бъдеш все така жизнерадостна, усмихната и положително настроена към живота!

П.С. 4-ри нови отговора.....докато публикувам моя!

# 288
Здравейте,

за капките Вит Д докторите тук казаха по 5/6, но според мен са много също, ние дори не сме ги спирали през лятото, но Ави ако наистина можеш да пратиш малко слънце ще бъде страхотно,

Пожелавам ви хубав ден и много усмивки!

# 289
 nbirthday ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, fibi4ka!   newsm59
Желая ти много щастие, много любов и много усмивки!

# 290
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

# 291
Мила Фибичка, честит рожден ден!

Бъди все така жизнерадостна, оптимистична и заразявай всички с прекрасното си отношение към живота и настроение! Много обич, щастие и успехи ти желаем!
    bouquet

Стели, пропуснах да отбележа, че благородно ви завиждам за прекрасната почивка в планината. Дано имате възможност по-честичко да ходите. Аз сега гледам Витоша само отдалече. Ще трябва да ме почака.

МарияФHugза вас с Филип!

МамаКапи, как си днес? Момичетата са направили добри предположения за евентуалното ти състояние. Идва ти май в повечко. Как е свекър ти?

Днес водих Сашко да му вземат кръв. Лаборантката се оказа доста нескопосна. В резултат и двамата със Сашко бяхме омазани с кръв. Дрехи, ръце, лица, направо мазало.

Доста е ветровито вън. Май разходката до лабораторията ще ни е разходката за днес.

# 292
 Добро' ютро... аз съм малко отнесена последно време и честно да ви кажа следя всичко най -подробно, но за писане някак си ме мързи или нещо просто нямам настроение за писане, но по свое му си контактувам с вас, четейки си говоря със всички, верно е, че вие не ме чувате .. ама ние лудите сме так...хехех как го казах.. ще мина наистина за някое хахо..
От къде да започна..  Първо съм много щастлива защото миналата седмица се разходихме много скоростно до Икеа Солун и си накупих доста нещо за организиране на дома, след това баща ми в неделя дойде и монтира по- голямата част от нещата.. останаха някой етажерки но и техния ред ще дойде.. забавното или не чак толкова беше, че пробивайки поредната дупка около кухненския плод попаднахме на тръбата на студената вода.   Shocked направо откачих, те тръбите са ПВЦ и стана мигновено, за щастие се оказа , че това , че са ПВЦ е по-добрия вариант защото има метод на запушване , за разлика от металните, които трябва да се сменят- следователно разбиване и т.н.. Минахме леко и сега всичко е наред Peace Вече кухнята ми е подредена, просторна (доколкото е възможно) и съм много щастлива
 Лаци има подобрения с плаченето, вече не плаче като някой излиза от вкъщи, е много се тръшка ако някой отиде до тоалетна.. ама дано и това да мине.. Заспиването е безпрецедентно - всяка вечер както дойде, една вечер заспива кърмейки се, друга при баща си, трета просто въргаляйки се , рядко в леглото или нерядко като закъснеем, яде някъде, заспива в колата и го слагам в леглото му... абе и нашата е малко циганска ама това е , да свиква детето с родители хаймани..... АМ не пие, но пък айрянче може, яде всичко даже понякога се притеснявам да не ми изяде ушите..!!! Доволна съм че последно време спи по цяла нощ, понякога има едно будене , но за кратко и после даже спи по-дълго...
 ЕЕеееее как ме е яд като някой реши да звънне като Лаци спи, ей го сега пак вилнее около мен , а беше така спокойно
Да не пропусна... ФИБИЧКА, Честит Рожден Ден, бъди много щастлива, много обичана, изпълнена с много емоции, обградена от искрени приятели и още едно поне прекрасно Йоанче  Hug
 Баща ми ме разконцентрира с това позвъняване и си забравих какво щях да пиша , а то беше бая....
 Ами като се сетя пак ще се включа, сега ще се оправям да взема кухнята...
 А какво стана със срещата колко часа последно

# 293
Здравейте
Първо честит рожден ден Фибичка.Пожелавам ти много много здраве,любов и късмет
И аз си имам ваденка която постоянно иска да сме заедно и да си играем двете.Но аз си я научих так и затова не се оплаквам.Сега седи до мен и се опитва и тя да ви драсне някой ред.
За фронтанелата-ние си пием по 1 капка вит.Д и остава много малко да се затвори напълно.
За спането-Неси заспива много късно към 11.30-12,00 дори и да спи малко през деня заспива пак късно.Но спим сутрин до 10,30 Crazy
За второ бебе Ами чесно да си кажа и на мен ми се иска като ви слушам.Но ще изчакам да се преместим в по голямо жлище и тогава.Но това не се очертава скоро така че....
За срещата няма да дойдем.Но ако е в Мола на Стамболийски ще изпратя една мацка да го вземе А аз ще се опитам да прекарам максимално време с любимия,защото после почва почти нонстоп работа и ще си липсваме.
Марианка Хубаво е да знаеш че някой изпитва такава обич кум детето ти,сигурна съм че Мими си я е заслужила
Кухнята Аз малко наготово Crazy От понеделник Неси ще изпробва Джуниър.Благодаря за съветите и помоща на Денис и Ася и то не само за кухнята,а и за хиляди други неща.Благодаря и за позитивното заребждане всеки път
Ави мила как си?
Пиша от 11,30 и вече изключих,надявам се да не съм изпуснала нещичко.4 нови отговора...
Хубав ден и  нека е слънце в душите ви

# 294
МОМИЧЕТА СКАЧАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт