Момичета, не ми дава мира тази подредба; защото ми се струва много хубава - и като я разгледах ме обзе едно такова чувство на спокойствие, че ще се наредя нещата в конкретния проблем, а и в живота ми. В момента съм на много голям преломен момент в живота си и ме обхвана оптимизъм от тези карти. Да не ми се смеете. От друга страна, реалността за сега не е хич блестяща, затова се чудя, дали става въпрос за по-дългосрочно бъдеще.
Ако разчитам правилно посланието, моята интуиция ми подсказва, че трябва малко да поизчакам и да съм в по-пасивна позиция, да гледам ведро не нещата и да се доверявам на себе си - така тълкувам Висшата жрица, а и десетката жезли в моята колода е изобразена една жена, а над нея един черен камък, който го повдигат едни невидими ръце от нея.
Като цяло май се вижда едно ново начало ...
Кажете, на прав път ли съм.
*Nessa*: Висшата Жрица - започва промяна във вашите взаимоотношения. това е интересно тълкувание, аз не бих го видяла така, в смисл на промяна. караш ме да се замисля.
xenia: Браво бе, супер си се справила с мача, а

А да, колодата ми много си я харесвам, много са хубави илюстрациите и много информативни. Вече си се чувствам много на ти с мойте си карти. Размера на картинката е подвеждащ, картите всъщност са си бяа големички. И мен май ме засърбяват ръцете за едно новичко тесте, но засега още си опознвам старото. А ти имаш ли нещо да ми помогнеш по моята подредбе дето съм написала - чакам с нетърпение да ми кажеш какво мислиш.