"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 2

• 46 222
  • 444
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета,
кажете къде мога да гледам снощната серия? Ще умра от яд, че я пропуснах ....
Снощи по БТВ трябва да са давали сезон 4, епизод 10 /ако вярвам на програмата им/, ето линк към серията в замунда

# 361
  • на пистата
даваха серията след торнадото

# 362
  • Бургас
Много ми хареса стиха,който рецитира възрастната героиня,когато разпръскваха преха на Айда.Не мога да си направя регистрация в Замунда,нещо ме изплюва.Някой който има серията ще ми го прати ли?

# 363
Много ми хареса стиха,който рецитира възрастната героиня,когато разпръскваха преха на Айда.Не мога да си направя регистрация в Замунда,нещо ме изплюва.Някой който има серията ще ми го прати ли?
Върни се към старите теми, там където коментирахме 4-ти сезон. Със сигурност го има написано, аз го бях писала. Наистина е много трогателно!

# 364
  • Бургас
Благодаря за идеята,намерих го!

# 365
  • Пловдив
Хайде,не минаха ли вече тези седмици,да пускат нова серия,че няма какво да обсъждаме вече.Снощната серия от 4-ти сезон я бях пропуснала,та се забавлявах...Замислих се дали няма да има ново развитие с Даниел и сина й.И накрая да се окаже,че Бри все пак ще се грижи за него или може би ще има свое дете... newsm78

# 366
Благодаря за идеята,намерих го!
Моля те, след като си го намерила, препиши го и тук или на ЛС. Наистина е много трогателно.

# 367
ето и българските копия на отчаяните съпруги
http://svejo.net/home/link_summary/151071-Ogledala-izbraha-bulga … prugi-wwwbgvipcom

# 368
Е, тая ако е Бри... нямам думи...  ooooh!

Нито Линет, нито Сюзън си прилича поне малко. Виж Габи е друга работа.

# 369
Добре де, как ги виждаш? Снимките са толкова малки, че нищо не виждам Confused

# 370
Някой беше пуснал по назад линк към всички снимки в бТВ и аз там ги бях видяла тези.

# 371
  • на пистата
снощи по новините дадоха една жена която ужасно приличаше на сюзън,но не я виждам в сайта им

# 372
Аз пък имам една позната ,която е 1:1 със Сюзън...като структура,излъчване,като финзиономия,телосложение,характер дори....
Единствено,че познатата ми е с по-къса коса..
Но не не се е явла май на кастинга,понеже тя дори не е гледала сериала:)
Което си е голям пропуск,,

# 373
  • Бургас
Не стой ридаейки на моя гроб
   Аз не съм там.
   Аз не спя.
   Аз съм във вятъра свободен.
   Аз съм...
   блясъка в снега.
   Аз съм галещия слънчев лъч.
   Аз съм нежен есенен дъжд.
   Не стой ридаейки на моя гроб,
   Аз не съм там,
  аз не съм си отишла."
Заповядай!

# 374
  • варненка от София
снощи по новините дадоха една жена която ужасно приличаше на сюзън,но не я виждам в сайта им

Наистина мадамата, която даваха по новините беше страхотно копие на Сюзън, но според мен тази, която са избрали не е същата, което е жалко. Мацката, като говореше, дори имаше жестове на Сюзън, осъзнато или не, но седяха естествено. За другите думи нямам, нито Бри, нито Линет са същите. Бри е толкова фина и красива, а избраната е като една тетка  Sick

Общи условия

Активация на акаунт