Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-30)

• 17 437
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Лори може и да се познаваме/но само визуално/,мисля че сме се засичали в детската градина,/в 6-та де/,ако не се лъжа ,но аз тогава не четях тук и за това не сме се и запознали Simple Smile,а за д-р Цветков да шефа на детско отделение е ,има частен кабинет който се намира с/у у-ще Отец Паисий или по-точно в една голяма къща точно на кръстовището при училището/на отсрещната улица ,от горната страна на кръстовището,сигурно нищоо не разбра от мойто обяснение но то и на самата къща си пише/,не работи с касата,прегледа е 25лв но няма да съжаляваш,работи през седмицата от 14 -19,но аз съм му звъняла по всяко време дори и на празници и в почивни дни никога не ме е върнал,ако искаш телефон ще ти пратя на лични,и дано малката се оправя бързо.А  ЗУЗКА на теб лек и безавариен път,нека пътуването ви бъде едно много щуро и запомнящо се изживяване,а ние ще чакаме фотосите после.Хайде лека нощ от мен.

# 286
Ронка-бонбонка, честит рожден ден! Да си жива, здрава и все така позитивна и лъчезарна!   Hug

# 287
И аз съм една от нощните птици хахаха.
Ронка Честит Рожден Ден,весело изкарване пълно с много усмивки,красиви моменти и любов.

# 288
Ронка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Пожелавам ти промяната, за която копнееш, да ти донесе щастието, за което не смееш да мечтаеш! Наздраве и Честит рожден ден!

# 289

Ронка,честит празник! Heart Eyes

# 290
Благодаря ви, сладурки! Hug

Ние отивамме в Андора, да избягаме от тукашната жега...пък и подарък трябва да си избирам. Flutter

# 291
честит рожден ден ронка!

# 292

Общи условия

Активация на акаунт