Тайната на дългата и здрава коса - 73

• 23 560
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
здравейте! искам да попитам 1 с.л. свинска мас се заменя с бадемово масло но колко бадемово маслко няколко капки или пак 1 с.л.  newsm78 и също така още 1 въпрос освен жълтъка и газта ли извлича боята от боядисаната коса? защото майка ми ми каза нещо от тоя сорт.... Simple Smile

# 121
здравейте! искам да попитам 1 с.л. свинска мас се заменя с бадемово масло но колко бадемово маслко няколко капки или пак 1 с.л.  newsm78 и също така още 1 въпрос освен жълтъка и газта ли извлича боята от боядисаната коса? защото майка ми ми каза нещо от тоя сорт.... Simple Smile

Наскоро четох в първите теми за здравата коса, когато още пишеше Деси, та тя каза, че не е желателно да се заменя свинската мас с масло, иначе няма такъв ефект. Peace

# 122
Аз мас не съм си слагала на косата и няма и да сложа Naughty,сложих бадемово масло 1с.л Peace

# 123
Жълтия е за косопада,другия по-скоро за подхранване.Прегайн по мое мнение е по - хубав и от двата фитовала и е 8лв.
Можеш ли да се обосновеш и да откроиш долу-горе разликите м/у 2-та,които ти си видяла от личен опит   bouquet
Аз от Фитовал + съм адски доволна-за 2ри път ми помогна много за спиране на косопада.Като си го купувах видях този,за който ти говориш,попитах жената в аптеката за разликата м/у 2та и тя каза,че Прегайн е повече за честа употреба, а Фитовал-а си е точно п/в косопада  Peace
Основната разлика, която забелязах е повече блясък и повече обем, а на оредялата ми коса това беше много важно.За спиране на косопада не знам, нито единия нито другия до сега ми помогнаха.Фитовала на мен ми омазнаваше косата, прясно измита я усещах мръсна.Но моята коса е тънка и рядка и мазна по принцип.На друг тип може би ще е друг ефекта.

# 124
Аз мас не съм си слагала на косата и няма и да сложа Naughty,сложих бадемово масло 1с.л Peace

Да и аз съм на същото мнение, просто ме учуди това което прочетох. Иначе смятам, че зехтина върши същата работа като маста .. и е по-приятен за нанасяне.

# 125

Да и аз съм на същото мнение, просто ме учуди това което прочетох. Иначе смятам, че зехтина върши същата работа като маста .. и е по-приятен за нанасяне.

С мас ще има по-голям ефект-най вероятно,но аз самата не искам да сложа мас,пък и няма откъде да си набавя тук Peace
И зехтина е добър вариант Peace

# 126
момичета днес си взех тривитаминол за 6.40 нормална цена ли е при условие че живея в малък град  Thinking

# 127
Да ,толкова е PeaceИ аз си го взимам там някъде,около 6лв.

# 128
...Аз отмих сусамовото масло, но косата ми трудно съхне и още не мога да преценя добър ли е ефекта.

и?
Прерових страниците, които съм пропуснала, но не намирих отчет  Wink
Разкажете повече ако сте ползвали маслата Praynig
........
Имам едни кристали (купувам ги от фризьорката),
вече второ шишенце ползвам,

но не мога да намеря (достъпно за мен  Blush) инфо. Дали някой може да ми преведе или да разкаже.
Само това намерих.

# 129
Смисъл какво инфо? За какво се използват? .. Ако е това и аз имам съшите и на тях пише:
Производител: EU
Вносител: Seri Cosmetics Ltd
Нова технология за реконструкция и защита на косъма. Подхранва, придава блясък и нежност на косата.
 Simple Smile

# 130
  • В полите на Пирин планина
Мила от Марс аз съм ползвала сусамово масло на "Балчо" за косата и ми харесва. тези масла стават и за вътрешна употреба, за разлика от маслата на Икаров, които са само за външна, т.е. за козметични цели. Чела съм коментари специално за маслата на Икаров, че имат доста неестествени съставки и определено не са 100 % натурални, но на мен ми харесват като резултат и не мога да се разделя с тях  Grinning

Продуктите на SERI, каквито са тези кристали, са професионална козметика. Аз харесвам гел-пяната от същата козметика.

Ползвал съм свинска мас и продължавам да ползвам в маските за коса и мога да кажа, че действа много добре на косата. Ако се постои с маската повече време - поне час - маста попива и изобщо не се усеща при миенето. Аз задължително слагам и жълтък и никога не ми е оставала мазна косата. Да добавя - маста, която ползвам е домашна и е безсолна.
pycokocka2951 възможно е коста да се пренасити от маски и вместо да подобри вида си да го влоши. Аз цели месеци не съм прескачала без маски, но 2 седмици - да. Но аз си мия косата почти всеки ден и може би затова има нужда от повече подхранване.

# 131
Жълтия е за косопада,другия по-скоро за подхранване.Прегайн по мое мнение е по - хубав и от двата фитовала и е 8лв.
Можеш ли да се обосновеш и да откроиш долу-горе разликите м/у 2-та,които ти си видяла от личен опит   bouquet
Аз от Фитовал + съм адски доволна-за 2ри път ми помогна много за спиране на косопада.Като си го купувах видях този,за който ти говориш,попитах жената в аптеката за разликата м/у 2та и тя каза,че Прегайн е повече за честа употреба, а Фитовал-а си е точно п/в косопада  Peace
Основната разлика, която забелязах е повече блясък и повече обем, а на оредялата ми коса това беше много важно.За спиране на косопада не знам, нито единия нито другия до сега ми помогнаха.Фитовала на мен ми омазнаваше косата, прясно измита я усещах мръсна.Но моята коса е тънка и рядка и мазна по принцип.На друг тип може би ще е друг ефекта.
И моята коса е тънка и рядка, а косопада - ужасен. Бихте ли ми препоръчали подходящ шампоан- искам да постигна обем и платност на косъма, а и ще се радвам ако косопада ми намалее.

# 132
...Аз отмих сусамовото масло, но косата ми трудно съхне и още не мога да преценя добър ли е ефекта.

и?
Прерових страниците, които съм пропуснала, но не намирих отчет  Wink
Разкажете повече ако сте ползвали маслата Praynig
........
Имам едни кристали (купувам ги от фризьорката),
вече второ шишенце ползвам,

но не мога да намеря (достъпно за мен  Blush) инфо. Дали някой може да ми преведе или да разкаже.
Само това намерих.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=273000.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384815.msg10746197#msg10746197

# 133
ей момичета да ви се похваля вече см с черна коса и от утре почвам с маската  Rolling Eyes

# 134
И моята коса е тънка и рядка, а косопада - ужасен. Бихте ли ми препоръчали подходящ шампоан- искам да постигна обем и платност на косъма, а и ще се радвам ако косопада ми намалее.

Можеш ли да се обосновеш и да откроиш долу-горе разликите м/у 2-та,които ти си видяла от личен опит   bouquet
Аз от Фитовал + съм адски доволна-за 2ри път ми помогна много за спиране на косопада.Като си го купувах видях този,за който ти говориш,попитах жената в аптеката за разликата м/у 2та и тя каза,че Прегайн е повече за честа употреба, а Фитовал-а си е точно п/в косопада  Peace

Можеш ли да се обосновеш и да откроиш долу-горе разликите м/у 2-та,които ти си видяла от личен опит   bouquet
Аз от Фитовал + съм адски доволна-за 2ри път ми помогна много за спиране на косопада.Като си го купувах видях този,за който ти говориш,попитах жената в аптеката за разликата м/у 2та и тя каза,че Прегайн е повече за честа употреба, а Фитовал-а си е точно п/в косопада  Peace

Според мен трябва да използуваш на cosmofarma шампоо - роял плацента и маската против косопад с зелен или бял чесън в зависимост дали ти е норм.,суха или мазна косата.С бял и див чесн-за мазна коса.С зелен чесън и 27 билки за всеки тип коса.НЕ МИРИШЕ НА ЧЕСЪН.Ако се използува маска с бял чесън след това е хуваво да се ползува някъкъв балсам за лесно разресване.Това са италиански професионални продукти с лечебни своиства.  Използувам ги лично и съм сигурна ,че ще ти помогнат и на теб.Попитай фризьорката си ,в специализираните магазини също може да намериш.

Общи условия

Активация на акаунт