Отговори
ето ви темичка Grinning
ето я старата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414052.285;topicseen

Художествените оформления не са ми нещо слабост, но ще ви покажа някои хубави страни от уомбатския живот  Laughing

# 1
Хоп първа!Мерси Уомби!  bouquet

# 2
Цоп втора
благодаря Уомби за новата тема.
Свити благодаря за линковете, аз пък що не можах да намеря нещо в гугъла  newsm78

# 3
хеххе страшна поза направо Уомбат да си Laughing
Бай дъ Уей Темите вече ще се заключват след 50-та страница! Ама сега пък много важно ние сме вече с нова, това за следващата.
 Аз за сега със срещите ще пасувам, че тея недели са ми запазени, ама мога да предложа за по натам да спретнем среща с децата на Луфтбург в Пратера.

# 4
Зоп и аз в новата тема.  Mr. Green
Теди вярно се позагуби нещо  Naughty
Аз на 13. съм на линия,но за 19 не .За съжаление Confused
Ние сме тук от 3 дена и лудницата е пак пълна Crazy ,но няма нищо по хубаво от да си си у дома .Само морето ми липсва  Mr. Green
И да не пропусна
Свити,да ви е жива и здрава малката принцеса  Hug
Ани,желая ти безпроблемна бременност и едно хубаво здраво бебенце!
Ди,4естита нова къща!Пожелавам ти да е пълна с много детски смях.

За новата година и на мен ми се ходи на ресторант  Whistling

# 5
Здравейте всички,
включвам се само да кажа, че Ралица от 3 дни се кани да напише за среща в неделя, на Strand кафето, без деца, но е много заета и ме помоли да го напиша вместо нея.
Който иска може да се присъедини към нас, засега сме аз, Ралица /Патенце/, Зори, Диде, Морков евентуално и може би пропускам още някой. Срещата е в 11.30h. Изчакваме и днес за да направим резервация. Хубав ден на всички и дано успеем да се видим повече хора!

# 6
Под въпрос се записвам и аз, но не съм осигурила бейбиситинга, тоест мъжо трябва да е съгласен / звучи ми ужасно, не  мога да отида на женски купон, боже какво време беше.../

Уомбат, мерси за темичката но предишното заглавие беше така многозначно..не че това е лошо де!

Аз днес се записах в читалището на курс по унгарски, сега чакам билдунггутшайна от 100 евро и излиза почти без пари един езиков курс! Но ми направи лошо впечатление, че примерно курсовете по немски само за начинаещи са с "промоция" от арбайтеркамерата, този за усъвършенстване дето ме интересуваше-не?! Е в тази страна ако не насърчават точно немския да се учи?!

Искам и да "издам" една мноого хубава идея на 2 мами с по 1 дете и 2 татковци- отиват следващата седмица ЗАЕДНО!! семействата на море в Гърция!
Пожелавам и супер почивка  bouquet

Патенце вероятно пак организира някоя почивка на другия край на света, затова няма време Joy

# 7
4акаите малко ,не6то не разбрах.
Две сре6ти ли се заформиха за неделя.Нали в Милениум център 6тяхме да се събираме.

# 8
  • Vienna
Ей, мн съм смотана, ние се разбрахме за сре6та по тел. и аз трябва6е да я пи6а о6те преди 3 дни във форума, ама нямах грам време и 4ак сега успях. гледам ,4е Деана е писала за милениума. нямам ти тел., та да те питам тук ако и вие сте без деца 6то не се присъедините към нас. аз от миналата седмица пи6а ,4е искам в неделя, ама никой не прояви желание, после ве4е се разбрахеме с Поли, Диде, Зори, Морков .
Габи нали ти писах на ли4ни за неделята, не сме се разбрали не6то.
Е, голям смях 6те е ако има 2 сре6ти едновременно Joy айде да се обединяваме

# 9

Tag des Kindes am 13. September 2009

Auf vielen Festplätzen in ganz Wien gibt es tolle Sachen zum Mitmachen für Klein und Groß ...

http://www.wien.kinderfreunde.at/index.php?action=Lesen&Article_ID=3464

# 10
Момичета днес бяхме на очен преглед на Мим,мина буквално за три минути,не слагат капки.Ако някой не е минал  и е в 21 ви давам тел и адрес.

Wohlmuth Günther Dr
Prager Str 92/1
1210 Wien
+43 1 2723946

# 11
Да споделя и аз малко за детската градина: при нас е катастрофално!! Още от втория ден ме накараха да излизам, т.к. Яни добре се заиграва там. Но...започва страхотен рев като види, че ме няма. Другите деца също ужасно реват, текат сополи, доматено-червени, че чак едно дете и главата в земята си удряше. Всеки ден истеричния рев на децата се увеличава с по 10-тина минути. На моя въпрос дали това е ок и не би ли било по-добре да се изчака да се успокоят и тогава да се увеличи времето на плача ми отговориха, че това било педагогически подход за свикването с градината. Т.к. дълбоко се съмнявам в този педаг. подход и цялата градина ме отвращава днес приключихме с тази градина и се насочваме към друга. И при вас ли свикването е в този дух? Не се ли стига така до психотравма? От няколко дно Яни постоянно ме търси като сме някъде и почва да циври, ако не ме види, а цялото море изкара с непознати и полупознати деца и лелички...:_( Градината е на Kinderfreunde.

# 12
Джи, запиши и мен за срещата във Freiraum. Мерси!

# 13
20.09
1.Гиги
2.Леден облак
3.Усмивка
4 Moрков

# 14
Морков има нещо нередно в цялата работа с детската градина, но не е от Киндерфройнде, а от самата градина! И ние сме в такава, но ме караха задържително да оставям първите дни, после по малко да излизам , за 30 мин,1ч и пр. Но такова нещо с ревове newsm78
Добре си направила, няма да си травмираш детето заради това я!

Ние сме утре на този празник на детето, само да не вали дъжд, това мероприятие е от14ч, какво става със сутрешна среща, имам О К.

Но за следващата неделя не мога да обещая, каним се на гости в чужбина да ходим, ама домакините не знаят още hahaha

Нали става въпрос само за мами и къде е това кафе или там каквото е?

Общи условия

Активация на акаунт