За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 210
  • 639
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На нас в къщи всичко ни е Канди и нямаме никакви проблеми.
"Голям залък лапни, голяма дума не казвай!"
Чукай на дърво, а ако имаш възможност и друго чукай!

Казвам само фактите до сега (около 5 г.). Какво ще става нататък, никой не знае.

Има и един друг лаф, дето нещо друго голямо лапни и голяма дума не казвай.  Joy
За чукането на дърво - който няма какво друго да чука, чука на дърво.  Joy
Или гризва дървото.  Laughing

Hug

# 241
  • Русе
Госпожичка Клавел , обикновен благодаря за изказаните мнения!  bouquet

# 242
zdraveite ! molja  pomognete  ! v  poslednija broi na 168 4asa  vidqh edna banq s plo4ki ,koito izglegdat kato kapitonirana koja ,no ne gi namiram nikade po saitovete. nqkoi znae li ne6to za tova?   

# 243
  • Плевен
Колежката има пералня Канди с горно отваряне. 3г гаранция. Скоро ще изтече гаранцията и пералнята се повреди. Сега ще търси сервиза.

# 244
Наскоро видях дамско яке, което изглеждаше като ушито от змийски кожи. Имитацията беше толкова добра, че ми се прииска да го пипна. Някой знае ли как се казват такива якета, къде се продават и колко струват?

# 245

Съдии и водещи на риалити предавания печелят по-добре от актьорите - телевизионни звезди мъже в САЩ, показва класация на списание "Форбс". Подреждането на най-печелившите в тв развлеченията е на база спечеленото преди облагане с данъци, в периода 1 юни 2008 - 1 юни 2009 година. По този показател най-много - 75 млн. долара, е изкарал Саймън Коуел, който е по-известен като вечно недоволния съдия в шоуто за музикални таланти American Idol. Коуел обаче е още основател на това най-популярно от 7 години предаване в САЩ, стои зад проекти като набиращото скорост във Великобритания риалити X Factor и Britain's Got Talent, а изкарва доста и от продуцентката си работа в Sony BMG.
Втората позиция е за водещия на познатото и в България шоу "Стажантът" Доналд Тръмп (50 млн. долара). Трети е водещият на American Idol Райън Сикрест (38 млн. долара).
Следват актьори - звездата от "Двама мъже и половина" Чарли Шийн (21 млн.) и Стив Карел от "Офисът" (20 млн.). Комикът Хауи Мандел е заработил 15 милиона долара, което го класира шести, а колегата му Джеф Фоксуърти - 11 млн. Челната десетка се допълва от добре познатите у нас актьори Кийфър Съдърланд ("24") с 13 млн., Хю Лори от сериала "Доктор Хаус" (11 млн.)  и Дейвид Карузо от "От местопрестъплението: Маями" (9 млн.).|

от
http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2009/11/11/814182_vodeshti_na … ori_sa_nai-dobre/

а у нас как е Митничари;Полицаи;Съдии'......

# 246
И тук да питам ... Embarassed
Някой може ли да ми помогне с информация за фирма , бригада или майстор, който изпълнява подове със саморазливни настилки с епоксидни смоли. Дано не пиша някаква безсмислица - но такава информация ми дадоха хората в чиито офис забелязах въпросният под.

Става въпрос за Варна.

# 247
Искам да попитам с какъв препарат чистите фугите. Плочките ми в коридора и трапезарията са светли, а фугите доскоро бяха бели.
И друго - преди година правихме основен ремонт на апартамента. Не шпакловахме изцяло всичко, а само където имаше нужда. Сега забелязвам как на няколко места мазилката е напукана, като яйчена черупка. Има ли вероятност това да падне, или какво?

# 248
Искам да попитам с какъв препарат чистите фугите. Плочките ми в коридора и трапезарията са светли, а фугите доскоро бяха бели.
...

Циф ми върши чудесна работа за фуги Peace. Така бялват Laughing....

# 249
  • Плевен
И друго - преди година правихме основен ремонт на апартамента. Не шпакловахме изцяло всичко, а само където имаше нужда. Сега забелязвам как на няколко места мазилката е напукана, като яйчена черупка. Има ли вероятност това да падне, или какво?

Фуги отлично чисти Доместос. А за напукванията, скоро няма да падне.

# 250
В Била" има едни фулмастери за избелване на фуги 'ама пише че са само за бели фуги не стават за цветни около 5-7лв струват висят на едни такива прави кръгли въртящи се щендери ...там висят и много интересни домашни приспособления от типа на силиконови пъпки за шкафове ,уплътняващи ленти да не духа вятър, мрежи,теса ролки и така...ако ме разбра някой евала!

# 251
Някой знае ли бг сайтове за поръчка на пердета? Ушиване,доставка-всичко... Rolling Eyes

# 252
  • София

Фугите стават идеални като се напръскат със SAVO.  Wink

# 253
Savo което против мухъл ли?
Domestos ако е, кой цвят? Нали са няколко вида.
Това напуканото на стената щом няма да падне, добре. А имате ли идея защо се е напукало така?

# 254
Искам да ви попитам кожено портмоне с какво да почистя.Става въпрос за червена агнешка кожа.
Много ми се е замърсило на капака и ме дразни.
Та приемам всякакви съвети

Общи условия

Активация на акаунт