Кюретаж и забременяване след това - 7

• 29 767
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • Bulgaria
Явно и моят лекар е консервативен, защото и на мен ми бяха забранили секс първите 20 дена след манипулацията Rolling Eyes Така или иначе, мен си ме беше страх да не ме заболи нещо, а и не и беше много да секс, изчаках си до първия цикъл преди да правя каквото и да било. Ходих и на две прегледа през това време, ако си спомням добре  newsm78 Но мисля, че периода на забраната е 7-10 дни, и по-точно зависи от организма, кой как се чувства и т.н.

# 31
# 32
--------------------------------------------------------------------------------

здр. момичета аз съм нова в този форум, но искам да споделя болката си с вас.от известно време имам проблеми с м., в началото не ми идваше и пиех противозачатъчни за реголиране, а от 2 месеца започнах да кървя и да не спира.  на 29 .10. след ужасни болки изпадна от мене нещо като месо и ми направиха абразио. хистологията показа, че това е от натрупване на хормони. днес е 6 ден и още кървя, това колко време продалжава?много съм претиснене, аз искам бебе , то какво излезе

# 33
ин4ето , съжелявам за това , което ти се случва.Какво ще раче натрупване на хормони, да не би да си имала киста или нещо такова, щом не е било бременност newsm78
Какво ти каза док?Кога може да опитвате отново?

# 34
  • Bulgaria
Как сте мацки? Изчезнахте всички някъде....Дано да сте заети с половинките luvbed, а де не сте затрупани с работа и грижи Laughing Стискам палци на всички "трудещи" се Praynig Praynig Praynig Хайде, този месец ще е нашият, нали така?!  Hug  Hug  Hug

# 35
  • София
тука сме...някои.....горе-долу добре...след малко изчезвам до джи пи-то да ме преслуша и да си остана тия два дни в нас вероятно...както казвах неведнъж работя с много бацили....тази седмица в офиса е на мода кашлицата и естествено не ме подмина, а и някаква ниска температура имам днес 37,1..... вече се чувствам безсилна срещу простотията на хората...да ходят болни на работа ooooh! нямам сили вече,повръща ми се....това не е хуманно...за някакви няма и петстин лева примерно са готови да рискуват собствения си живот,както и живота на останалите, тъпа нация сме и тва е! #Cussing out

# 36
  • Варна
Как сте мацки? Изчезнахте всички някъде....Дано да сте заети с половинките luvbed, а де не сте затрупани с работа и грижи Laughing Стискам палци на всички "трудещи" се Praynig Praynig Praynig Хайде, този месец ще е нашият, нали така?!  Hug  Hug  Hug

Заети сме Mr. Green Как иначе ще стане нашия месец, ако не работим по въпроса Hug

nuclearbaby
, прибирай се далеч от бацилите вкъщи, да те гушка милото и да си правите бебче Hug Вярно, че някои не мислят, че разнасят бацилите сред другите, но пък и в много от случаите хората се страхуват да не останат без работа или с по-малка заплата като са в болнични. Приятелката ми, която е в четвъртия месец, вече излезе в болнични и каза, че няма да се връща на работа. Но защото е детска учителка, осигуряват я на реалната и заплата и даже ще вземе малко повече пари, като е вкъщи, а не на работа. ooooh!

# 37
Арлина , точно за това е тази забрана, за да не се получи нова бременност.
Колкото доктори , толкова различни мнения, но в бг казват , че жената трябва да се пази поне три месеца а по-консерватините - шест.
Тук казват , че един е достатъчен , при условие , че всичко е наред или пък няма кюртаж, но аз в никакъв случай не изках да рискувам, два пъти ми се случи вече!Сега ми дойде и третата лелка и след това съм пушка Hug
Мари Рус, не се прави секс след кюретаж, защото може да доведе до възпаления,оттам запушване на тръби и т.н. Това ми го е казвала дори и баба ми, който е на 80 години. Ти при какви лекари ходиш?За какво забременяване говорим изобщо? Най-малкото сигурно ще има и болка при секс, за Бога! Виждам,че почти няма тема,по която да не пишеш,но поне като не си сигурна не заблуждавай и другите. Извини ме за поста.

# 38
  • София
STILL MISS YOU колко време след кюретаж може да се прави секс при всеки е индивдуално. Както и кога може да се правят опити за забременяване. Зависи от организъм, от това дали е имало намеса или си си изчистила сама, от това дали има усложнения и възпаления след това. На мен лично лекарят ми каза, че 10-тина дни след аборта може да се прави секс, но с презерватив и ако ми е спряло кървенето. Е то спря за седмица, спазих си 10-дневния срок и нямаше никакъв проблем - вито болка, нито възпаления.
А дали Мари рус пише по всяка тема или не - това си е нейно право, нали този форум е за това.
Извинявам се, ако тона ми е не е подходящ, ама аман от съвети "на баба". Има си лекари.

# 39
STILL MISS YOU , скъпа моя приятелко, значи веднага след като спре кървенето може да се прави секс, въпрос на желание и нагласа!Въпросът е да не се стигне до забременяване преди първата менстурация!Все пак нямаш нон стоп кръвотечение до първата менстурация.
Ходя на док, тук във Франция, вярно, че мненията се раминават с някой бг лекари, но аз им имам пълно доверие!
За информация, пиша редовно в около три тема,а не във всяка, но защо изобщо да давам отчет
bibi76 , остави Hug, аз се сещам коя е доброжелателката ми Simple Smile Пожелавам и успех този път Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 15:43 от mari_rus

# 40
  • Варна
Арлина , точно за това е тази забрана, за да не се получи нова бременност.
Колкото доктори , толкова различни мнения, но в бг казват , че жената трябва да се пази поне три месеца а по-консерватините - шест.
Тук казват , че един е достатъчен , при условие , че всичко е наред или пък няма кюртаж, но аз в никакъв случай не изках да рискувам, два пъти ми се случи вече!Сега ми дойде и третата лелка и след това съм пушка Hug
Мари Рус, не се прави секс след кюретаж, защото може да доведе до възпаления,оттам запушване на тръби и т.н. Това ми го е казвала дори и баба ми, който е на 80 години. Ти при какви лекари ходиш?За какво забременяване говорим изобщо? Най-малкото сигурно ще има и болка при секс, за Бога! Виждам,че почти няма тема,по която да не пишеш,но поне като не си сигурна не заблуждавай и другите. Извини ме за поста.

Аман от хора, дето са много критични и агресивни в тона, а пък даже не смеят да си напишат името. Като гледам целта ти не е да изкажеш мнение по болния въпрос на момичето, а да плюеш Мари Рус Thinking Мисля, че медицината от времето дори на майка ми доста се е променила и мнението на баба ти не е миродавно. Моля те, не загрозявай темата ни повече, защото тя е, за да се подкрепяме в трудния момент, а не място, където да плюеш хора, които не са ти приятни.
 Не си извинена за тона Naughty

# 41
STILL MISS YOU,извинявай но не си права.Моят лекар също ми каза,че след като спре кръвотечението може да имам полови контакти,естествено с предпазни средства.Аз го послушах и съм си добре. HugА що се отнася до mari_rus,тя е достатъчно начетена,за да заблуждава някой-прочети постовете и.Плюс това не натрапва на никой своето мнение Hug
nuclearbaby колко добре те разбирам от тези всички кашлящи покрай мен и аз се разболях и сега съм си вкъщи ooooh!Толкова ме е яд,че няма на къде.Тези дни трябва да ми дойде и дано да оздравея по-бързо,че трябва да се залавяме за работа Laughing

# 42
Ехо, как сте  Simple Smile Аз гледам болно дете вкъщи тези дни. Не ни подминаха и нас болестите, но вече върви към оправяне. Стискам палци на всички за добри новини този месец  Hug

# 43
Благодаря ви за подкрепата момичета Hug
Наистина може да излезе , че натрапвам мнения, когато казвам например как процедират тук и какво са ме посъветвали, може би за това се е подразнила STILL MISS YOU.За някой неща съм съгласна , за някой не, отсявам си това , което сметна за добре.Но наистина и двамата доктори , при които ходих след абортите ми казаха, задължително да се пазим от бременност до първият цикъл.
Няма значение, да сме живи и здрави и да се борим за голямата си мечта Hug
Дано август е нашия месец Hug
Тесс, бързо оздравяване и чакаме добри новини и от теб, края на годината вече чука на вратата Hug

# 44
  Close Аз пък не мога да разбера , за какво влизате като гости ,а не си кажате какво мислите направо  ooooh! ужас!
На мен и след двата кюртажа ,ми казаха да изчакам 20 дни , като имаха предвид ,че ще имам течения, кървене и т.н. ,но аз нямах нищо ,още на следващия ден след манипулациите.
Как сте моми? Хайде чакам ви другия месец с добрите новини Hug Аз на 9 -ти наааай- накрая имам час при доки , да видим какво ще ми каже за пуста раничка, да ми пусне микробиологии, цитонамазки и т.н. и да й кажа резултатите от генетичните  Grinning

Baby love не минава много ,много да се отчита!   341uu

Общи условия

Активация на акаунт