90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 74

• 37 959
  • 756
  •   1
Отговори
# 750
Ето ме пак  Whistling
отчет за обяда ми:
2 сварени яйца,салатка от зеле и малко сиренце в фолио с подправки,сега умирам от жажда,но чакам да минат поне 20-тина мин. след яденето и да се налькоам с вода  Mr. Green
хайде чакаме и другите отчети  Wink

# 751
много ви благодаря милички,наистина ме мотивирате много!!!!
и все повече ще се старая да не преяждам хихихи....!!!!
наистина май трябва време да свикна с режима, но смятам че този път ще се справя !!!
пък и с вашата помощ ,няма на къде да ходя ,и пак много ви благодаря:)
само се чудя как е най добре да направя за вечеря да ям ли макарони  или само плод??????
успехи на всикчи ................

# 752
Обядвах преди малко с две филийки препечени с лютеница и кисели краставички и 2 малки масленки с големина на орех.За вечеря вече ще си сваря малко макарони.За една седмица откакто сме на режима не съм яла ядене. Cry Трябва да помисля върху менюто. Simple Smile

Стел, гласувам за макаронките.Малко, но от сърце. WinkАз също ще си направя малко, но ще си ги препека първо.

Жани и Звездичка ни забравиха.Отдавна трябваше да сме в новата темичка. Cry

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 14:14 от Харизанова

# 753
Харизанче,и аз ядох филии с лютеница,обаче прекалих-изядох три Embarassed Приемам бухалки,точилки ,тигани-каквото ви е под ръка -заслужавам си го,като съм ненаситна.

# 754
  • Варна-София
Здравейте момичета Simple Smile))
аз съм съвсемнова в темата и диетата изобщо.Стартирах преди 4 дни. Имам едно въпросче и ще се радвам ако някойми помогне. Та питанката е дали може да се хапват плодове ( освен на закуска) в другите дни ( извън плодовия разбира се там е ясно Simple Smile.
Благодаря успех и лек ден на всички.

# 755
  • София
Здравейте!
Нямах време да пиша сутринта, но ето ме , на отчет.
    Вчера-първи плодов ден. Всъщност май само една ябълка изядох за закуска. На обед-100-ина гр. сурови ядки(каши, лешници, бядеми и стафиди). Знам, че трябва на няколко приема, но нямаше как. Но пък се шокирах колко засищат! Така се натъпках, че ми беше тежко няколко часа. Ядох ги в 11.45, до 8 вечерта не ми се хапваше нищичко.  ooooh! Ама наистина не ми се ядеше, а иначе аз ям като бебетата-през 2 часа. За вечеря-зелева салатка и чашка хубаво вино. Така де, и Хасан е хора, трябва да се чувстваме добре.  Mr. Green

Равносметка след първите 4 дни: -1.8кг.  bowuu

Днес още не съм обядвала и ще тичам да си купя рибка. После се връщам да чета.   bouquet

# 756
Извинявам се, че си позволих, но пуснах друга тема : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460124.msg13702678#msg13702678

Общи условия

Активация на акаунт