Не ми се отваря страницата на Продавалник

• 8 068
  • 83
  •   1
Отговори
# 30
Ами аз изпратих молба до модератора да се погрижи и се получиха нещата. Вече успях да се регистрирам!  Simple Smile

# 31
не ми се зарежда изобщо Продавалника от сутринта е така  Cry

# 32
И при мен е така.

# 33
Аз пък си помислих, че нещо моят компютър прави проблеми.  Thinking

# 34
Аз пък си помислих, че нещо моят компютър прави проблеми.  Thinking
и аз така ама и до сега не мога да го отворя  newsm78

# 35
И аз съм така! И аз в кюпа! Ще помоля всички, към които имам записи да ми пишат на skype: perperikon1 ... А към модераторите и сладурите, които се грижат за сайта да дадат яснота за проблема ....

# 36
сега си писах по сакйпа с една приятелка и питах дали влиза и тя ми каза 4е даже си разглеждала   Shocked  Rolling Eyes  а аз все още не мога изобщо не иска да ми зареди   Weary

# 37
Ще бъде ли удобно твоята приятелка да ти даде линк и ти да го пуснеш после тук? На мене ми дава някаква грешка в DNS

# 38
http://www.prodavalnik.com/ppc/
ето оба4е аз като го отворих и ми даде това
DNS грешка – сървърът не може да бъде намерен.

Ами сега! Тази връзка изглежда повредена.Предложения:
Тази страница да се презареди по-късно
Вижте кешираното от Google копие на страницата.
Търсене с Google:

# 39
мисля си да не е от това какъв ти е нета аз съм на бтк-то а приятелката ми е на го линк

# 40
Хайде и аз при вас да се разпиша-не ще и не ще да се отваря продавалника Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 41
Аз като гледам май всички сме от пловдив Grinning  да не се организирате срещу нас ей ... Да вземете да ни защититееее! A не, има от Горна Оряховица и Дупница ...А колкото до линка, той си е същият просто имаме проблем явно със DNS-a ... В знак на протест ще се разведа с доставчика Wink

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 15:09 от milagro

# 42
не само Пловдив явно има проблем ама не мога да си обяцня какъв е

# 43
Аз като гледам май всички сме от пловдив Grinning  да не се организирате срещу нас ей ... Да вземете да ни защититееее! А колкото до линка, той си е същият просто имаме проблем явно със DNS-a ... В знак на протест ще се разведа с доставчика Wink

Ти към Евроком ли си? Знам си аз, че са за трепане тези. Пфуу, днес свободен ден и тъкмо реших да си прочиствам гардероба и да пускам обяви и се спече работата.

Аз сега като пълен невежа, който обаче чул-недочул нещо да питам... Това DNS не е ли свързано с преобразуването на различните интернет адреси (или сървъри, не знам точно как да се изразя) като изписани с букви, а не с цифрите?  Embarassed Аз затова поисках нов линк или някой ако знае как се изписва с цифри продавалника.

Но писах на Зла Вещица, изхождайки от логиката, че и там има модератор със същия ник, да помогне. Ама и тя не можела да влиза.

# 44
  • Бургас
и аз не мога,а съм от Бургас. На бтк сме.Според мен ще оправят проблема и друг път е ставало така за един ден. ooooh! Тъкмо имах работа там Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт