Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 21 769
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Аника,съжалявам,мила!
Това,което ти се случва е наистина ужасно неприятно.Давам ти цялата си положителна енергия! Hug

# 691
Аника-много съжалявам за това,което ти се случва!
Изпращам ти цялата си положителна енергия и ти пожелавам много сила!  bouquet  bouquet
Ще се справиш,мила! Hug Hug

# 692
  • Gone with the wind
Аника, не знам какво да кажа - то бива гадости, бива, ама всичко накуп .....
Много силно те прегръщам и ти желая да бъдеш смела и да се пребориш с всичко  Hug

# 693
добрпо утро , милички!

Аничка, съжалявам, че се чувстваш зле, знам колко се надяваше този месец! но продължава да ни бъдеш слънчице в темата, много те обичаме! Hug
аз също съм за "Проблемно забременяване", но стоя тук, защото тук намирам повече позитивизъм , чувствам ви приятелки. мисля, че не трябва да си тръгваш от нас...напровит! пиши какво ти се случва и как се справяш. на никой не му е лесно - нито на тези с открит проблем, нито на тези, които уж нямат проблем, а всеки месец резултатът е отрицателен.
в тая връзка за успокоя и Тодорка Боева, аз също вече отдавна влизам тук и да ти кажа останаха някои ветерани- всички са нови. и мен чусто ми е тъжно ,че не става и съм все още тук, а не в отчетни. дори хората ,с които завързах приятелства от форума вече имат бременност или детенце и дори с тях вече избягвам много-много да си пиша и да се чувам, защото се чувствам, че изоставам. те вече имат други проблеми и вълнения- тези на бременноста. аз мога да следя отстрани, но все пак не мога да се чувствам изцяло съпричастна. и малко ме боли от това. но ТРЯБВА да вярваме!!!! Praynig

# 694
Моми4ета, 4ета за тази лекарка.... #Crazy и онемявам  #Crazy навсякъде пише, 4е е в 4ерния списак на АГ във Варна....много жени казват същото, което казвам и аз сега.... #Crazy Откривала им рак на мато4ната шийка, рани4ки, само и само да плащат за криохирургията й  #Crazy
Казвла им , 4е имат проблеми със за4еването и им давала куп лекарства, защото имала договори с мед. представители на тези хап4ета.........не знам какво да кажа и да правя....да ходя при друг ли????
Кака ми е лекар, беше мед. представител и знам как се правят договорки с лекари  #2gunfire, освен да се обърна към нея за помощ, за по-свестен АГ....тя милата винаги ни води по лекари ...... май ще се наложи да й кажа  Embarassed
Вие какво мислите?
Бенджи, бях ти дала телефона й да идеш за твои проблеми, моля те не ходи, а ако си ходила ве4е отиди при друг за 2 мнение!!!! МНОГО СЪЖАЛЯВАМ !!!!!
Ети, мила... Hug Благодаря ти, май наистина нямам намерения да ходя никъде, тук сте ми най-близки и много ви оби4ам...записах се в "проблемно", но ще си остана тук  Hug  Heart Eyes Hug

# 695
  • При моето слънце
Добро утро, момичета!
Аника, мила, имаш подкрепата ми във всичко, което решиш да правиш. И според мен трябва да потърсиш второ мнение, щом имаш съмнения в лекаря си. Все пак това не е шега работа.  Hug  hug
Спорен ден на всички.  Hug Heart Eyes
Поли, стискам палци за днес

# 696
Добро утроо сладуркии!! Hug Hug Hug
Аника миличкаа, мн ми стана мъчно , като гледам и аз как вървя по твоя път направоо  #2gunfire Няма да се отчайваш ей,никви такива.Наистина може да е от лудата ти лекарка и савсем скоро да ни изпревариш.Я си отиди за второ мнение и после пак ще говорим.А и никво мърдане,какви са тея работиии.Кой ще ни направи нова прекрасна темичкааа, аааа неее  #Cussing out Каквото и да става ние сме си тук и те чакамее.Мн силна бъдии и да знаеш,че тук има добри хора,които мислят за теббб!!! Мн положителни мисли и само напред  Hug Heart Eyes

Петиофи мерси мила,аз не съм мн притеснена,каквото стане така трябва да бъде явноо  Hug
На всичкии мн гушки и  Hug Hug Hug
И момичета трябва да сме положителни да ни се случват хубави неща,знам че има мн гадости на тоя свят ,но това е само препядстви за да стигнем до хубавотооо
Айде хубав ден и ще кажа как е миналооо Hug Hug Hug Hug Hug
Касталия,Бенджолина,Ивапче,Джеси,Нас,Catwalk,Флорал Д,Томи, Иделиана,Етигра,Ку4о,Тодорка Б. и всички които изпускам мн мн  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 10:12 от polito_86

# 697
Аника,според мен също е добре да потърсиш др мнение!
Кураж още веднъж!
Еtigra,знам, че понякога каквото и да се каже,то няма да намали болката ни-но важно е да не спираме да вярваме,че чудото ще ни се случи и то се случва,когато най-малко очакваме! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 698
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аника, беж за второ мнение! На някои лекари сякаш им прави кеф да шашкат жените!  #Cussing out Аз преди 1-2 месеца като ходих за гъби и една докторка такива ми ги надрънка, не питай, ама понеже си я знам, че не е в ред не и се вързах.
 Искренно се надявам лекарката ти да е сбъркала!  Hug

# 699
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Аника, има различни методи за лечение на ранички - с лекарства, с изгаряне, чрез замразяване (криохирургия) или чрез конизация (електрическа или със скалпел). Най-важният въпрос е да се диагностицира точно и да се прецени кой метод е най-подходящ за теб - с оглед възраст, бъдещи планове за деца и т.н. Въпросът е наистина важен и сериозен и съветът ми е да проучиш кой е най-добрият специалист във Варна и да отидеш при него (нея). Гледана ли си на колпоскоп? Ако се ориентираш към София, мога да ти препоръчам лекар. Относно 3-те месеца изчакване - честно казано това е най-малкия проблем, а 3 месеца минават много бързо, като миг. Най-важното е ние мамите да сме здрави, бебетата ще дойдат, когато е писано.

Етигра, хем те разбирам, хем ми се иска да ти кажа нещо позитивно, защото просто знам, че в тези неща няма изоставане - когато е писано, тогава! Продължавам да ти стискам палци да е успешна тази инсеминация!  Praynig

При нас - взехме си резултата от кариотипа на мъжа ми и той е хубав. Тази седмица в четвъртък ще получим едни много важни резултати, моля да стиснете едни палчета!  Praynig

Успешна седмица на всички!   bouquet

# 700
Привет!  Hug

Аника Задължително иди за второ мнение. След първата ми бременност ми бяха казали, че имам раничка, за която трябва да отида още няколко пъти на преглед, след това да се изгори + да пия някакви лекарства - всичко излизаше над 400лв, с които тогава не разполагах. В последствие разбрах, че на всичките си пациентки тази лекарка казва, че имат ранички и ги вика по няколко пъти в частния си кабинет, под предлог, че там разполага с по-добра  добра апаратура, само и само да им вземе паричките. Абсурдно е докъде може да стигне алчността и безскрупулността, на някои лекари! #Cussing out Отидох за второ мнение и ми казаха, че ми няма абсолютно нищо! Мила, съжалявам за това, през което се налага да минеш! Дано всичко да е фалшива тревога и съвсем скоро да се присъединиш отново към групата на бебеправещите  Hug Между другото сега се сещам за една моя позната от Варна, ще я попитам за кооординати на някой добър лекар и ще ти пиша.
.♥.Прасковката.♥. Браво за резултата от изследването на половинката ти. Стискам палци и на ръцете и на краката за четвъртък  Hug

# 701
  • София
Аника, много съжалявам  Hug Hug Според мен задължително потърси второ мнение, дано момичета от Варна ти подскажат някой специалист.
Прасковка, стискам палчета за следващите резултати и пожелавам да са все така добри!

# 702
здравейте момичета и от мен ,емануела не се отчайвай мила ,но и аз мисля че трябва да потърсиш и друго мнение, щом имаш съмнения за лекарката, ще стискам палци всичко да е наред,етигра на теб също стискам палци да е успешен опита този път, прасковке да се надяваме че изследванията и при вас ще са наред , стискам и за вас палци. Hugпри нас няма ново чакам с нетърпение да разбера ,след като този месец успяхме да спукаме фоликула ,дали е  станала работата,ама май спрях много да се навивам ,защото освен напрегнати гърди друго неразположение нямам,но все пак още е рано , минали са 8 дена от овулацията.Имам си една тайна надеждичка ,ама ще видим. PraynigЛек ден момичета от мен Hug

# 703
dianastml, явно този месец с теб заедно ще се надяваме- ние спукахме фоликула на 14-ти и тогава беше инсето- не смея да се вслушвам в симптомите- имам болки отляво в яйчника, но се е случвало и без бременност, имам напрегнати гърди, но съм така всеки месец....моля се Бог да е милостив този месец!!! за две чертички и промяна на живота ми!!!!
Аничка, както си разбрала, че тази лекарка е в черния списък на варна, намери някоя от белия списък, ако нямаш други възможности. наистина като четеш белия списък поне едно име ще ти се набие в главата от чести препоръки на различни доволни жени!!! но определено сменяй лекарката, нещата са ясни.
Поли, браво за "мъжкото" отношение - ти си силно и разумно момиче- стискам палци да си щастлива днес!!!!
Прасковке, стискам палци за четвъртък!!!!!

# 704
  • у нас
Влизам и какво да видя Confused стана ми много мъчно... Аника, кураж и дано в най-скоро време те видим с усмивки и прегърнала най-голямата ти мечка.
Както са те посъветвали повечето тук- моето мнение е също да потърсиш второ мнение по въпроса.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт