® E-bay - тема 47

• 32 443
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
на кой номер отговаря size 14 по БГ ном.

по БГ ми се струва че е 46, но дрехи от тук не съм си купувала от сто години и не мога да преценя. )

уууф,  hahaha ама съм се надценила ,значи по тая логика 42 е size12 или 14

# 631
Момичета ако реша да си го купя този сютиен само 4.99паунда ли трябва да платя?http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605594 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 632
Въпросче. Преди време се регистрирах в немския ибей, заради една немска количка и оттогава получавам всички съобщения на немски. А грам не отбирам от тоя език. Какво да направя, че да почнат да ми пишат на инглиш? Мерси.

# 633
Момичета ако реша да си го купя този сютиен само 4.99паунда ли трябва да платя?http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605594 … ame=STRK:MEWAX:IT

Да. Само толкова.

Въпросче. Преди време се регистрирах в немския ибей, заради една немска количка и оттогава получавам всички съобщения на немски. А грам не отбирам от тоя език. Какво да направя, че да почнат да ми пишат на инглиш? Мерси.

Нищо не можеш да направиш, освен да се отрегистрираш и да се регистрираш на ново в английския. Но си губуш целия фийдбек до сега.

# 634
Алекс1 мерси   Hug newsm44

# 635
Момичета,преди малко платих спечелена стока .На страницата в ибей,където е списъкът със спечелените от мен неща срещу въпросната стока се появи един знак като пясъчен часовник,вместо този(на британската лира) показваш,че артикулът е платен. Какво означава това,че за пръв път ми се случва? Embarassed Иначе си получих потвърдителния мейл от ПейПал за извършеното плащане.
на мен ми се случи веднъж това, на следващия ден вече ми се беше отразило като платено в секцията Спечелени. Изчакай до утре, сигурно всичко ще е наред  Hug

Я наред, я не...
Възможно е продавачът да си е объркал в обявата в Ибей и-мейла, с който е регистриран в Пейпал и затова транзакцията да е на "изчакване".
Благодаря ви,момичета! Hug Ще изчакам да видим какво ще стане.

# 636
Момичета, дрешките на George бяха уголемени, нали? newsm78
И аз с въпрос за тази марка, как са като качество, добре, зле, като размери отговарят ли си?
Е така на майтап изкупих от една мацка летни панталонки и тениски общо 11 броя на тая марка са почти всичките  Embarassed 10 по 0.99 паунда и едно за 1.04 Simple Smile та сумарно станаха за 10.94 Simple Smile да видим сега колко ще ми иска за доставка за всичките 11, пише в обявата, че прави отстъпки при повече неща, това прави ли я длъжна да ми направи?
А всъщност за пети ден влизам да търся анцузи на детето и все го обзавеждам с нещо друго Simple Smile

# 637
Да ви напиша в какво приключение се вкарах с плащането на тези последните 11 неща (прати ми жената фактура с отстъпка 10 паунда в шипинга). Та тръгвам аз да плащам, давам си по стъпките и точно на последната дето е confirm payment сайта ми даде грешка. Отидох си PayPal акаунта и в мейла, няма плащане. Ок, почвам наново, тоя път всичко мина благополучно и хоп 2 разписки на мейла, в пейпал 2 транзакции! Еййййй, хем на мене си се ядосах, че бързам, хем на сайта. Писах на продавачката, тя не отговори 10-15 мин и реших на пейпал да пиша, егати хелп центъра имат, уж да им пратиш мейл, ама избираш някакви радио бутони и нямаш текстово поле да опишеш ситуацията, та просто дадох номера на едната транзакция и поисках да я кенсълнат. И чакам си аз на мейла да реагират и ето ми мейл от продавачката, че ми е направила рефънд... а сега де, тъкмо бях писала на пейпал, ми писах им пак, че вече не трябва нищо да правят... По принцип някой от вас ползвал ли им е хелп центъра? За колко време реагират, аз си мислех, че веднга ще получа мейл от тях поне с нещо от сорта "ще ви разгледаме проблема", но няма...

А междувременно получих и мейл от Габко, че дънките са ми в София, ха да видим ще пъхна ли в размер 10 Simple Smile това са ония дето без да искам поръчах Simple Smile

# 638
Момичета, дрешките на George бяха уголемени, нали? newsm78
И аз с въпрос за тази марка, как са като качество, добре, зле, като размери отговарят ли си?
.........

Аз съм доволна!
Според моите деца си отговарят точно и нямам конкретни забележки за парите си са ок!От всички дрехи //поли, панталони, якета, блузки, суичери/имам към 2 блузки за щерката забележки че за лятото за 3м изсветляха 1 идея....пак казвам за парите си съм повече от доволна!

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 22:22 от mmagyca

# 639
? към мамата, дето пусна линка към ефективния кучегон: още ли е толкова доволна?  Hug
ето линка, за всеки случай: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1402976 … me=STRK:MEWNX:IT-

# 640
Малейна, аз взех кучегона. Като цяло съм доволна. Направи ми впечаление, че ако някое куче спи и не му действа. Сигурно не чува сигналите.  Веднъж и на друго куче не по действа, но почти всички бягат. Тук в България били над 50 лв., така че за тези пари е ок.Преди малко от прозореца/от 8 ет/ изгоних две кучета . Номер 10 за якета на кой според вас отговаря? Взех си зимно яке от Спортдирект-а 12-ка и ми е малко голямо. Вчера гледах на едни сака от Ларедут етикетите -12 номер и са ми точно, а съм си поръчала две кожени якета 10-ка. Дано не са ми малки.Колко ги дебнах, докато ги спечеля.

# 641
  • София
Тук някой беше поръчал камина с биоетанол. Дали я получи да сподели отзиви  newsm78

# 642
Малейна, аз взех кучегона. Като цяло съм доволна. Направи ми впечаление, че ако някое куче спи и не му действа. Сигурно не чува сигналите.  Веднъж и на друго куче не по действа, но почти всички бягат. Тук в България били над 50 лв., така че за тези пари е ок.Преди малко от прозореца/от 8 ет/ изгоних две кучета .
  bouquet благодаря ти!  Grinning

# 643
И аз имам мейл от Габко, явно курса вече тръгва в друг ден, защото са дошли неща, които няма как да са пристигнали преди неделя при тях. Thinking Някой ако има информация, да каже. Praynig

# 644
Според моите дрехи УК10 oтговаря на европейската 38, а на българската 44.

uk12 ще отговаря на 46, а uk14 на 48.

Общи условия

Активация на акаунт