Епилепсия ТЕМА 12

• 64 008
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,мами,ако на някое от вашите дечица е провеждан курс на лечение със "Синактен"  да попитам как протича самият курс на лечение и какви са страничните ефекти,които могат да се появят и също така долу горе за колко време протича престоя в болницата за поставянето на "Синактен-а"
Благодаря предварително!

# 721
Психодиспансера на Пещерско шосе. Не се лежи в болница ,даже минаваш за час  при докторките ,между другото са много любезни.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 17:44 от veniko

# 722
Благодаря на всички,които се отзоваха на молбата ми!  bouquet  bouquet  bouquet

# 723
# 724
Здравейте момичета синът ми се разболя 5 дни го лекувахме с хомеопатия ,но нищо.... продължаваше да държи висока температура и докторката  ни изписа Суметролим и с него започнахме да се лекуваме и 1,2 дни сякаш състоянието му се подобри ,започна да се храни и след което вдигна 40 градуса!!Свалихме отново температурата ,но си личеше ,че детенцето не е добре!!Решихме отново да го заведем при личната д-рка и ми направи гърч ,започна да се тресе целият !Стана за около 1 мин ,без да излиза пяна от устата изпитах нечовешки ужас и започнах да му бия шамари ,след което той се свести!После разбрах ,че не е трябвало да го пипам,ама кой да знае за първи път ми се случва такова нещо?!Държа да отбележа ,че когато направи гърча,нямаше температура поне от 5,6 часа!!Тичах при д-рката,понеже поликлиниката ни е близко,тя му би 1\3 диазепам и викнахме бърза помощ чакахме час и половина да дойде линейка,тъй като нашата лекарка отказа да ни пусне сами да търсим болница.Лежахме 2 дни в болницата правиха му ЕЕГ се оказа,че има някакви смущения и септември сме на невролог! Praynig Дано да не е нещо сериозно,че направо ще се побъркам!Казаха ,че се съмняват за епилепсия ,но нито в моя род,нито на мъжа ми има епилептици?!

# 725
  • Варна
panteryx86 съжалявам за случилото се, дано не се повтори гърча и съмненията за епилепсия да излязат погрешни. Но не е задължително някой от родовете да е епилептик че се наследи от детето, има много видове епилепсия провокирана от най различни неща. Тази тема ще я заключат, така че те каня в новата ни тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=518491.new#new

Общи условия

Активация на акаунт