"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 638
  • 736
  •   1
Отговори
# 735
  • ВАРНА
нес-че - не се притеснявам никак даже, но се дразня  Wink но аз по тия дати съм си раздразнителна по принцип. и понеже никога не съм се засичала телесно както до сега, то не знам дали овулация/цикъл при мен означава минус, плюс или задържане. явно значи плюс. каквото-такова...

жанета - благодаря. така ще е, и аз вярвам  Peace

за кантарите нямам виждане. имам 2 електронни (единият доста стар и поради това и набеден, че не струва, и изпратен към мама) + 1 механичен. нито един не е скъп, но са си точни машинките. нито за килограмите имам виждане, нито за грамовете. нито дори знам колко искам да отслабна. мисля, че някоя сутрин ще се събудя и ще кажа, че ето така харесвам себе си, с този овал на лицето, с този корем (плосък или не) и с тези форми. и после може и да видя, че съм само 5 кила по-надолу, или пък че съм 20. цифрите няма значение, ако си в мир със себе си и с тялото си. сега не съм, но до 2-3 месеца вярвам, че ще бъда. поне се старая. но съм инатеста, така че ще имам успех! инак се меря колкото пъти мина покрай кантара, но пък веднага забравям какво съм видяла. записам си обаче в тефтера   Mr. Green

ooooh!   Mr. Green
 Спирам да се притеснявам за теб  Hug

# 736

Общи условия

Активация на акаунт