Supernatural - After the Apocalypse

• 28 345
  • 699
  •   1
Отговори
# 315
Winch_Whench, аз не съм ги виждала първата и третата.  Hug
Ама къде са на Дженсън големите зелени очища?! И луничките му ги няма, нищо му няма.  Rolling Eyes
Трябва със закон да се забрани фотошопването на снимките му. Crossing Arms

# 316
Очаквайте(евентуално)" Из дневниците на  Диана" и "Из дневниците на Бед" Joy
 Първо ще почакам те сами да опишат свръхеротичните си преживявания с големия Уинчестър.
Галя, бравос за еротичния трилър!   bouquet За "Из дневниците на Бед" ще има доста да почакате, хич ме няма в писането.

# 317
Ама къде са на Дженсън големите зелени очища?! И луничките му ги няма, нищо му няма.  Rolling Eyes
Трябва със закон да се забрани фотошопването на снимките му. Crossing Arms

М дааа и трябва да се приеме закон, който да го задължи да разпространява единствено многодетайлни, многопикселни и адски задоволителни снимки  Rolling Eyes

# 318
Знам , че е малко извън темата, но първо да се извиня че днес няма да има епизод Simple Smile Много ми е емоционално и сълзливо.
И понеже знам, че и двете четат тук Simple Smile
Изи, Fairy БЛАГОДАРЯ  Simple Smile
Ще се питате защо знам Simple Smile Благодаря ви, че не ми позволихте да се откажа точно преди една година  Blush  bouquet Heart Eyes
Лека вечер и до утре дами !

# 319
Галинче, ти си виновна .... след двойно прочитане май Ще имам нужда от   и се надявам да имам поне "прилични сънища" , иначе Ще се наложи студен   посред нощ .....
Моите адмирации , просто е велико .... нямам думи .....  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 320
Знам , че е малко извън темата, но първо да се извиня че днес няма да има епизод Simple Smile Много ми е емоционално и сълзливо.
И понеже знам, че и двете четат тук Simple Smile
Изи, Fairy БЛАГОДАРЯ  Simple Smile
Ще се питате защо знам Simple Smile Благодаря ви, че не ми позволихте да се откажа точно преди една година  Blush  bouquet Heart Eyes
Лека вечер и до утре дами !

Ее, Уоми, цяла година ли мина оттогава, бе? Grinning
Какво хубаво лудо време беше на трескаво търсене на начин да намерим местенце и какъв зор беше да те спрем да не откъснеш нечия глава Joy Heart Eyes Hug
Прекрасно място сте сътворили, да продължавате все така Hug Heart Eyes

Момичета, извинявайте, че малко се включвам несвръхестествено, но Уоми ме върна в друго измерение направо Laughing Grinning

# 321
# 322
  • срещу двата комина :)))
въх,гътна се вече...познайте кой сънува Дийййййн тази нощ Joy Всъщност си беше баш мистър Акълс,защото бяхме на снимачната площадка на новия сезон,така бяха и Сами и госпожата му JoyЯвно аз бях другата госпожа,всичко беше прекрасно докато моичкия ми мъж не ме събуди Crossing Armsно пък преди това всичко беше  smile3544

# 323

O boy, o boy, o boy #Milti #Milti #Milti  #Milti #Milti #Milti Наййй-сетнеее! Oooooooo, Дийн е адски сладъккк, а тая Лиса как го е вързала. Жено, пусни чевека да стреля по чудовища и не го мъчи така, макар че ми е доста сладък и в домашни условия... Направо ще се просълза  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
въх,гътна се вече...познайте кой сънува Дийййййн тази нощ Joy Всъщност си беше баш мистър Акълс,защото бяхме на снимачната площадка на новия сезон,така бяха и Сами и госпожата му JoyЯвно аз бях другата госпожа,всичко беше прекрасно докато моичкия ми мъж не ме събуди Crossing Armsно пък преди това всичко беше  smile3544
Айде честито  Hug И след като вече имаш опит я ни кажи, какво прави една госпожа Акълс из снимачната площадка и как по-точно се грижи за съпруга си  Rolling Eyes

# 324
Айде честито  Hug И след като вече имаш опит я ни кажи, какво прави една госпожа Акълс из снимачната площадка и как по-точно се грижи за съпруга си  Rolling Eyes

О тя се грижи преди да отидат на площадката  Crazy Обаче той държи тя да е с него на снимки ако случайно му се прииска да се погрижи пак така самоотвержено за него  Whistling Blush

# 325
  • UK

*припадане* *свестяване* *гледане отново* *припадане*
Нямам адекватен коментар даже.  Shocked Оле, две седмици ми се струват като адски много време вече!  Crazy

# 326
Дами, постът на Уоманитка ме върна леко към времето, когато с Мириел вихрехме фантазиите си заедно, та това ме вдъхнови да драсна два реда за първия епизод. Съвсем не го слагайте обаче към конкурсните писания, то е просто един спешъл поздрав за Мириел Heart Eyes Hug

Сам Уинчестър стоеше на отсрещния  тротоар и наблюдаваше новото семейство на брат си.
- Брат ми е изпълнил последното ми желание – помисли си Сам и на лицето му се изписа тънка усмивка ала-Луцифер – как го прецаках, не е истина. От всичките мацки, баш на тая да се насади, че и да трябва да се прави на примерен мъж, яко. Сега се чудя дали да влизам при тях. Не ми се ходи много, веднага  ще ме хванат за детегледачка на оня сополивко, ама от друга страна, ще е гот да го поиграя жертва и да накарам брат ми да поизпитва чувство на вина за тежката ми съдба.
Сам пое към вратата и точно, когато посегна да позвъни, тя се отвори и Лиса го посрещна.
- Слава богу – успя само да му прошепне, преди Дийн да се появи и да се хвърли на врата му.
„Оф бе, голям лигльо е станал брат ми, помисли си Сам, с Лу ми беше къде-къде по-забавно.
„Сами, мислеше Дийн в този момент, колко се радвам да те видя, така ме беше страх нощно време да заспивам. Добре, че се върна да ме пазиш”
„Сами, мислеше Лиса, колко се радвам да те видя, най-после ще ме оттървеш от досадното задължение да готвя по три пъти на ден.”
„Сами, мислеше Бен, колко се радвам да те видя, най-после всичкото ядене ще е само за мен.”
Сам успя да докара своята типична мъченическа физиономия и въздъхна тежко. Всъщност, на него наистина му беше тежко. Вместо да си кара кефа в клетката с Луцифер, който беше мноо як пич и постоянно му разказваше интересни истории, сега тая лепка брат му пак щеше да му досажда.
Дийн също не беше чак толкова ентусиазиран. Усещаше как брат му пак ще го мъкне да преследват разни грозни и страшни чудовища. И той пак трябваше да се прави на пич, да пуска майтапи и да бройка жени. Горкият, беше му много тежко.
Не че на Сам всъщност много му се преследваха гадове. Преследва ги и за какво? Накрая пак всички мацки се лепват за брат му, а той стои на сухо, егати живота. Как пък веднъж някоя не се излъга да го хареса него.
- Дийн, каза тежко Сам и докара многострадалческата си физиономия. „Ех, ама съм добър бе, мислеше Сам в този момент, тази физиономия мога да я докарвам 24/7. И брат ми винаги се връзва. – Дийн, така се радвам да те видя, ако знаеш какъв кошмар преживях.
В този момент Дийн го запрегръща отново, а Сами с театрални движения изтри сълзите си с толкова труд изплакани.
- Дийн, сега не е време за сантименталности. Навън дебнат чудовища, трябва да спасим хората.
Всъщност на Сами му беше все едно за хората, но продължаваше да таи надежда, че все някога все някоя благодарна девойка ще му се хвърли на врата. Досега го бройнали само две-три чудовища. Не че не си струваше чудовищния секс, но му се искаше и той да има с какво да се изфука след това.
- Сами, каза му Дийн, първо трябва да починеш, да се възстановиш, остани известно време у нас, после ще мислим за чудовищата. „Моля те, моля те, мислеше Дийн, почини си, поостани, не искам пак при страшните чудовища, не искам, не искам, не искааааааааааааам.”
Сам обаче беше непреклонен. Той, разбира се, знаеше колко го е страх брат му от свръхестествените твари и нямаше да пропусне възможността да го потормози. Затова прегърна брат си и меко му каза:
- Хайде, Дийн, да вървим да убием по някоя гад.
Дийн наведе примирено глава, въздъхна тежко над шкембето си и двамата заедно тръгнаха към изгрева под облекчените погледи на Лиса и Бен. 

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 10:33 от Fairy

# 327
Промото е като напоителен дъжд в пустиня...  Heart Eyes Умилително ми стана, като го гледах как я целува Лиса по главицата и там семейните сценки, ама го предпочитам с пушката в ръце. Grinning

Фейче, вдъхновението ти дава прекрасни резултати.  Joy  Hug

Уоми  newsm38  Heart Eyes

# 328

Wooow! Womi, мерси за промото! Страхотно е! Ох, как нямам търпение вече и как ще се преживеят следващите 16 дни просто не знам!

Фейче, недей да скромничиш, ставаш за сценарист, много ми хареса разказчето ти. Wink

# 329
Добро утро!
Уоми, благодаря за промото!  Hug  bouquet Тия от CW са големи скръдзи - 20 секунди промо  Close! Поне една минута да бяха пуснали. А Дийн какво се терзае пак, че той бил виновен за всичко  newsm78?
И, Уоми, честита годишнина!   bouquet

Фейче, имам само една забележка към разказа ти - образа на Дийн нещо не е много релно представен  Crossing Arms. При положение, че една година е ял манджите на Лиса по три пъти на ден и даже не е оставало нищо за Бен е редно да се е поотпуснал малко. Така че аз имам следното предложени за финал: Дийн наведе примирено глава, въздъхна тежко над шкембето си и двамата заедно тръгнаха към изгрева под облекчените погледи на Лиса и Бен.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт