Смешки от форума - 3

• 71 806
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Цитат
Коластрата не става дори и за възрастни. Тя е само за теленцата. Тези , които купуват ампули с коластра, трябва добре да знаят, че заради тях някое теленце някъде е останало недохранено  без  коластра.

А за това какво ще кажете ?

# 16
  • При хората, които обичам
А с каква цел се купува коластрата?

# 17
А някои хора си имат не шефове, а великани... Завиждам. Че и евтино вървят. Thinking Вашият шеф колко лева излезе? Премерете и докладвайте.

Цитат
Цената на шеф е около 3-4лв на линеен метър. Прозорецът ако е 3 метра - плата ще е 6м. Тогава подгъв отгоре и отдолу както и от двете страни - ще излезе 18м шеф - тоест около 60-70лв.

# 18
Ихаа, че той моят шеф е без пари - едва 1,80 е.

# 19
Уф, не е честно! Тъкмо цялата тема беше станала една голяяяяяяма смешка...
Ама щом трябва...
Цитат
аз давам или по-точно давах доста време и лятото спрях, сега отново ще започна-на годинка по капка, но аз давам и по повече-нищо му няма...казвам че е ръкийка  

Цитат
И аз така тя е на 3г.и 7 м. но и давам по 5-6,7 к. в малко вода и аз казвам че е ракийка  

На първата авторка детето е на 3г. и 5м.
Тези дечица вече са убедени, че пият ракийка (в някои случаи ръкийка) и, че тя е полееезна и здравослооовна.
Иначе става въпрос за клеева тинктура.

# 20
  • София
Тема: А защо ена желае да ражда?
Цитат
Ай да се изходя и аз, нищоче само на високосна година влизам тука Simple Smile
Моите наблюдения и опит са горе-долу следните:
1. на млади години - ами аз го обичам и искам да се женя и да родя от него.
2. Кат ударят 30-така - ми вече ми е време - га ша раждам, да го гледам и т.н.
3. На около 35-40 /ако е първо/ -изтървали влака отвсякъде и гледат да хванат последния вагон - па ко ще да става./казах ако е първо/
Естествено, че случаи и модификации много и нямат изброяване.
Кат се почне от изконния курвенски номер "аз да забременея, че да го вържа", та се стигне до"ами щото искам"
...
Та айде кажете - що жените искат да раждат и ни го навират в очите постоянно?
В края на краищата една жена не може роди от толкова мъже, на колкото жени аз мога направя бебета  Laughing
Ма ние не им го навираме тоя факт в очите
п.п: и настана вой Simple Smile

ooooh! ooooh! ooooh!

# 21
Може ли линк?

# 22
  • Italia
Момичета, опитах се да събера по-"значителните" бисери от тази година:
1. Да споделя+въпрос
Цитат
Здрравейте,
искам да се похваля че станах вуина  ...
Зълвами роди в Майчин дом но 15 часа се мъчи и то защо, защото не е могла да й падне тапата....
Друг ми е въпроса, вярноли е че пробиват зърната, за да протече мляко , за да може да се кърми?  
Мерси
2.
И аз допсускам, че може да е заради пиратките. Повечето животни, включително и аз, се плашат.
3. (Няма посочен линк в темата)
Цитат
Цитат
Честит рожден ден / на патерици/ и от мен!
А,защо на патерици,какво си претърпяла?
4.
Синът ми също не можа да се адаптира в ясла и не съм го давала, но сега е момиче и е съвсем различно.
5. (Авторката е редактирала поста своевременно, но ето линк за всеки случай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513206.msg15836763#msg15836763 )
Цитат
Здравейте мами,
Направи ми впечатление, че има смяна на кутията на Nan Sensitive. Дори сравнявах съставките в новата и старата кутия и има разлика. Сигурно са сменили формулата. Потърсих информация в интернет, дори в официалната страница на Nestle, но няма нищо оповестено.
По мое виждане новото мляко образува повече пяна при разбъркването, а бебо реагира с тъмнозелено, ама доста тъмно, средно рядко ако, някой път с жълти бучки в него. Иначе на мирис ми се струва същото - не съм го опитвала на вкус.
Пишете някой има ли други наблюдения по въпроса, че това ако малко ме притеснява
6. (Няма посочен линк в темата)
Цитат
Как да си потърся оферта Ласт минет? Има ли по сайтовете или трябва да звъня на агенция?
7. (Няма посочен линк в темата)
Цитат
Преди доста години попаднах на една медицинска книга която обяснаваше как можем да предвидим пола на детето.Тези дни в друга книга също попаднах на това.Накратко в нея пише 4е сперматозоидите носители на "женското" на4ало са по-издържливи на дълги растояния и по-устой4ивии ,предпо4итат по-кисела среда.Ако желаете моми4е препоръ4ват да се сношават до 2 дни преди овълацията.След това по4ивка от една седмица.След акта кисел  душ.Душа-2 супени л.оцет на 1 литър вода.4ленът трябва да е поне 2,5 до 5 см дълбоко във влагалището.За мом4е разтвор от бакпуловер.Половият живот се продължава и пенисът да е по-дълбоко във влагалището. Успех на вси4ки.
8. (Темата е изтрита)
Цитат
моите рецепти ! моля пишете по - надолу и ваши рецепти ! -
разтопен сандвич
нужно -
кашкавал 200г.
хляб 1 филия
домат 1 бройка
и шунка ( пожелание) Very Happy
начин на приготвяне -
вземете филия . сложете кашкавал върху филията колкото да я покриете с него . сложете домат отгоре . после сложете пак кашкавал .сложете сандвича в фурната и затоплете за 1 минута докато кашкавала не се разтече.
Втори вариант
Цитат
нужно - 2 филии хляб . кашкавал . домат .
начин на приготвяне
 вземи филията и сложи кашкавал . после отгоре сложи домат и пак кашкавал върху домата . сложи го в микровълновата и затопли за 1 минута докато кашкавала не се разтопи . извади го и нахлупи другата филия хляб . може да не го нахлупвате с още една филия пожелание  Smile
И десерта
Цитат
пюре от банан ( ама много много лесна рецепта за бебета )
нужно -
1или2 банана
начин на приготвяне -
обелете банана . разважете го с точилката докато не стане пюре . готово !
9. (Постът е изтрит)
Цитат
Цитат
Има варианти, при които детето няма да види и разбере абсолютно нищо. А всички изкараха момичето едва ли не извратено.
     А какво ли правят майките от примитивните племена дето децата им са завързани за тях 24 часа, те дали не правят секс?
     Дори въобще не съм сигурна, че е полезно за възпитанието на детето да се крие, че тати и мама правят секс, но това е съвсем друг въпрос.
И какво? Детето ще си гуцка на една страна от мама, а отзад тате тихичко ще я мушка? Егати секса, егати романтиката!
10. [quote  author=котана-глезана link=topic=519862.msg16264148#msg16264148]Пробвала ли си този сандвич с кашкавала и салама  , да го  изгладиш с ютия , вместо в преса. Става просто невероятен . Те   са любимите на моите деца. [/quote]
11. (Няма посочен линк в темата)
Цитат
"Здравейте имам голям проблем който е много не естествен за мен, разведена съм имам син на 14г отгледала съм го от 3годишна сама минала  през какво ли не но в пубертета одарих на голям проблем."
12. (Няма посочен линк в темата)
Цитат
Цитат
Не съм зълва, брат ми не е женен, а дали другата година по това време ще е с тая или с друга ми е през рошавата!

Вместо да ръсиш глупости по форумите и да се излагаш, вземи си намери някой пич да ти среше "рошавата", че май си недо....сресана! newsm48

# 23
  • Насред хаоса
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=521373.0
Не знаех, че и раждането попада в курвенските номера и курвенската ни природа според някои.

# 24
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=521373.0;all

Де Ваня, заповядай  Laughing
Този тип ми стана леко анти, щото никой не му е виновен, че си е хванал к*рва, за да плюе и обобщава по какви причини някоя жена е решила да има деца.
Това, че мъжете искат все засукани, наточени мадами, които в последствие им бия шута и си зарязват децата, си е лично техен проблем, като не могат да си преценят възможностите/във всякакъв, особено финансов смисъл имам предвид, когато става въпрос за такива жени/.

# 25
  • София
Пюрето от банан си го записвам в рецептурника. Притеснявам се дали ще се справя с приготвянето му, но ще опитам  chef

# 26
И аз затова исках линк, де. Надявах се да има обяснение за авторовата агресия.

Колкото до пюрето от банан, аз го имам на скрийншот. Няма лъжа, няма измама.

# 27
  • София
Какво става, ако често сънуваш секс? Всякакъв.

# 28
  • София
Аз докато тичах по задачи, са дали линк Simple Smile
Тя цялата тема е голям "бисер"  ooooh!

# 29
NikolForAll , добре, че ги даде тези бисери, че да се посмея малко  Joy Joy .

Цитат
Здрравейте,
искам да се похваля че станах вуина  ...
Зълвами роди в Майчин дом но 15 часа се мъчи и то защо, защото не е могла да й падне тапата....
Друг ми е въпроса, вярноли е че пробиват зърната, за да протече мляко , за да може да се кърми? 
Мерси
      Shocked Shocked Shocked .

А това сериозно ли някоя жена го пита ?

Общи условия

Активация на акаунт