Коледна томбола-Гоблени

• 26 039
  • 571
  •   1
Отговори
Здравейте момичета!
Нека да се записваме и да споделяме тук, за да се следи по-лесно! Както казах адресите на участвалите ги имам, затова ще помоля тези които се включват за първи път, да ми пратят адреса си на ЛС! Peace

Предлагам, както каза Донси, да не е задължително коплект, а нещо свързано с хобито ни!  WinkСумата да е 20-25лв, записването да става до 1-ви ноември (!) след тази дата всяка от вас ще получи ЛС с адреса на "жертвата си!  Mr. Green А изпращането да е до 10-15 декември!

Мисля че всичко това подлежи и на доуточняване! Давайте идеи! И да минаваме на Коледна вълна! Hug

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 21:05 от Здравка79

# 1
Забравих да кажа, че записах Крк_кр, Донсита, Деси, Дж-то и Мама Галка!  Hug

# 2
пращам адреса си Simple Smile....а как точно се "джуркат" адресите, може ли да обясниш по обстойно, а и да питам- как ще бъдат изпращани подаръците, има ли значение дали по куриер или по пощата - как сте процедирали до сега

# 3
Ами записвам си имената на един лист, втори път на малки листчета и си тегля!  Mr. Green Малко като в у-ще едно време....

Крк_кр, Донсита, Деси, Дж-то, Мама Галка, tuly, Sis, Пепен  Hug

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 16:10 от Здравка79

# 4
Мче вземи и мен ме напиши  Hug

# 5
то няма значение по куриер или поща, само да е препоръчано.

# 6
 newsm44 newsm10 newsm44 newsm68 СУПЕР!!!
Браво Здравче - аз не можах да се реша.

# 7
  • Плевен
Здравче ,пиши и мене! GrinningИзкуших се , а бях си казала че няма да се пиша! Wink

# 8
Здравейте!
Чудесна идея !   Hug Никога не съм участвала до сега в такава томбола-чакам с нетърпение.Записвам се.

# 9
Здравче ,пиши и мене! GrinningИзкуших се , а бях си казала че няма да се пиша! Wink
И аз така.   ooooh!Пишете ме пък Crossing Arms

# 10
  • в една мансарда точно под звездите ..........
И аз се записвам.

# 11
  • Атлантис, Галактика Пегас
И аз разбира се, страшно обичам томболите.  Hug

# 12
  • sf
И да пуснем по някоя следа кой  какво обича...
Предпочитам цветя или нещо детско.  Mr. Green ако може с кръстчета.

# 13
  • София
И аз идвам  Hug Сега ще пратя адреса

# 14
Здравейте! Искам и аз да се включа в томболата.
Малко се плаша как ще се справя с избора, че то като ми се падне някоя от работливите пчелички дето са шили, шили - да не се изложа и стана за  Embarassed , но дано успея приятно да изненадам с приятен и полезен подарък!

Общи условия

Активация на акаунт