Пета среща на дамите от Тортената тема

• 12 917
  • 270
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Чудесна идея за нова среща. Засега ми е еднакво удобно, затова няма да гласувам, за да не влияя на резултата без да имам претенции.
Радвам се, че снощи видях Сирлай и малко и останалите от вас Laughing. Явор се наигра с Калоянчо на Копривка - доволни сме.

# 166
  • у дома
ето снимки за тези дето ги нямам във фейса и още нищо не са видял  Mr. Green Mr. Green

аз съм доволна, че успях да дойда и ви видях всички, нищо, че не успях с всеки да си поговоря.
Силрайче, за мен е чест, че успях да се запозная с теб на живо. и при първа възможност ще ти дойдем на гости у Испанията  Mr. Green 

# 167
  • София
Здравейте,дами Hug
И аз много се радвам,че се видяхме и побъбрихме.Обаче и на мен ми беше малко(нищо,че бях от първите Mr. Green)Аз за момента като Дими ще се въздържа от гласуването,но повече гравитирам около декемврийските дати CrazyПриятен и усмихнат ден на всички!!!

# 168
  • Sofia
Как можеш да кажеш на някой "Чао", без да си му казал "Здрасти". Това беше непростима постъпка!!! Адски съм възмутена, обидена и огОрчена!!!  Crossing Arms
 Да не говорим, че 3 пъти виках "Наздраве", обаче от ваш`та маса нЕма никакъв отклик!!! Бизнес дела викаш????  newsm78 Заинтригува ме!!!! няма да спъ сега!!!!
Мила ми Ванюшке, ако не беше пречукала малката руса фея и съответно тя не бе ревала горко и жално в ухото ти щеше да си чуеш и поздрава.  hahaha
След като преби детето ти видя ли как се снишихме цялата редица, а, а?  Laughing
Гледам незадоволените сме доста аз мога на всяка от изброените дати така че ще видя на къде ще задуха вятъра и ще се нагодя към вас.

http://seminar2008.multiply.com/photos/album/34/34#photo=16 тази снимка е върха, следващия път да не нахлуят баретите в заведението.  Mr. Green
Няма да ви простя бакшиша, който сте оставили на кифлата, нали не мислите, че следващия път ще се усмихва повече?  Mr. Green

# 169
Хелоуууууууууууууууууу, вече от испанско, мацки  Simple Smile
Много ми беше готино да видя всяка една от вас, но за жалост времето найстина беше недостатъчно!!!Мойто диване реши да ми отнема от това ценно време и успя....Както и да е, много сте готини и забавни-радвам се, че се запознах с туй чудо на природата Валерия, убедих се, че е човешко същество, а не машина  Joy Жалко, че не успяхме да поговорим, но нищо-следващият път  Mr. Green Такааааа-сега една специална покана-който минава насам към испанското, да вземе да пише, да се видим-без шега, без майтап  Peace
Ванчитуууууууууууууууууу, влюбих ти се  Heart Eyes Ама как може да си толкова фешън и готина беееее  Crazy
Живички и здравички да сте всички, невероятно е толкова красиви и готини хора да правят толкова невероятни неща!!!
Целувки за всимки ви и се надявам скоро пак да се видим, дано не е пак след две години....

# 170
  • София
И? Какво сега, ще има или не среща? Докога оставяме въпроса отворен, защото е добре да знаем все пак по-отрано, за да си го запазим този ден.

# 171
Моля, някой с повече свободно време да пише в тортената и да обяви че правим нова среща, и пуснете линк че нямам грам време.

# 172
Момичета,този път съм на линия.Съжалявам но не успях предния път и не можах да се запозная със Силрай.Аз съм безработна така ,че когато решите.

# 173
Такааааа, аз не успях да се присъствам предния път, но много...много искам сега да дойдаааааааа

Само да не е за 4-ти, че шефа ще ни води някъде извън София на тийм билдинг точно тогава и ако пак не дойда, ще се изям от яд вече #Cussing out.

Засега няма да гласувам, но аз лично съм за всички останали дни Wink

# 174
Дани, гласувай защото се решава с броене на гласове.
 Аз лично съм гласувала за 4-ти, но всъщност ми е все тая и ако само датата ти е пречка и останалите нямат против може да го направим на 5-ти за да можеш да дойдеш и ти защото засега 4-ти води убедително  Mr. Green

Нека все пак и другите се изкажат

Аз лично не съм много фен на 27 -ми само защото незнам дали ще съм взела още заплата  newsm78

# 175
  • Sofia
Аз също мога да се съобразя с Дани, датите са ми съвсем без значение и без това съм като муха без глава по цял ден.
Да се насочим към 5-ти тогава?
Гласувалите споделете какво мислите, 27-ми явно отпада тъй като е след няколко дни а не сме се организирали все още нищо така че остава следващата седмица.

# 176
  • в семейството
Аз също нямам нищо против за 5-ти, но ако може към 11ч.

# 177
Аз също нямам нищо против за 5-ти, но ако може към 11ч.
Лъвовете тогава отварят. И аз съм гласувала за 4ти, защото предпочитам неделята да ми е свободна, но реално нямам чак толкова претенции. Коригирах анкетата и ви пуснах опцията за промяна, който иска да си коригира гласа. Като гледам 27ми и 28ми отекоха, че то наближи, та мисля да ги премахна. Прекалено малко сме все още.
Дарлинке - какъв е тоя тим-билдинг за 1 ден? Кажи му на шефа ти че трябва от петък до неделя да ви води, като иска да ви сплотява.  Mr. Green

# 178
Здравейте дами, от доста време ви следя и се възхищавам на творенията ви. Бих се присъединила към вас с голямо удоволствие.
Ще следя за окончателна дата на срещата Simple Smile

# 179
  • в семейството
А дали да не сменим и мястото?
С Валерия коментирахме, че в "Мис Каприз" на Плиска правели такива сбирки.

Общи условия

Активация на акаунт