Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 590
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Минавам да ви видя,че не мога без вас. Hug Hug Hug Hug Hug
sisanka,браво,всичко ще се подреди и скоро ще си при твоите хорица.
ivka.75,на теб съвет не мога да дам,защото не пия нищо(но то никога не се знае).
Хормоните са ми били все в норма,ама може и да излязат-ще видя през май.
Хубав ден,милички!  bouquet

# 481
здравей те, На мен също пи предстои операция на 16,02,моята диагноза е надозна струма с размер 18мм,щ,железа е с нормални размери и си работи нормално,нямам никакви оплаквания,имам я от 15год,Казаха ми ,че е нараснала от пубертета и от двете бремености,
Ще ме оперира др,Зикидис гр,Бургас
някои ако се е оперирал при него да пише

# 482
plamena75,успех!той преди не беше ли хирург в карнобат?
ivka.75,поне година ти трябва,за да стане стабилен хормона и въпреки това през сезоните се променя..
слънчев ден на всички! Hug

# 483
  • гр.Гоце Делчев
Привет и от мен момичета plamena75 успех и от мен на операцията ще стискаме палци всичко да мине идеално.gelikas пуснах ти на лични имейла си.МЕЦАНКА 2610 явно понякога през деня си на компютъра защото вечер никаква те няма или не можем да се засечем. Hug

# 484
Добро утро и от мен! Hug Hug Hug Hug
plamena75,и аз бях със същата диагноза,рязнаха ме и всичко за сега
е зад гърба ми,ако имаш въпроси-питай.Стискам ти палци.
pepi1963,всеки ден съм от 8 до 17 на компа,вечер не ми остава време.
gelikas,ina15, Hug Hug Hug Hug
Хубав ден на всички!

# 485
Здравейте, Мацки!!! Hug HugАз току що пристигам от София в Русе и сядам да ви пиша веднага. Всичко мина добре според мен, нямам думи да опиша колка са добри в тази клиника. През цялото време при мен беше мъжът ми и сестра ми. Препоръчаха да има близък човек с мен. Сутринта ни правеха дори кафе. Останах един ден повече за да ме наблюдават за изтръпванията, понеже едната ми паращитовидна жлеза са я попреместили. Доц. Пандев е просто страхотен, толкова енергичен и загрижен за пациентите. Единственото лошо е, че май месец ще се наложи да посетя Еднодневната хирургия отново. Операцията ми сега продължи 4 часа, следващата ще е още толкова, остават да се изчистят още лимфи. И така с мен.
Благодаря на всички ви за страхотната подкрепа. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 486
gery_dobreva,добре си се завърнала! Hugжелая ти бързо възстановяване! Peace

# 487
Много се радвам gery_dobreva  Hug Hug Hug

# 488
gery_dobreva, радвам се за теб, че всичко е минало нормално и е зад
гърба ти. Сега се отпусни и забрави това което е било в главата ти.
Желая ти бързо оздравяване, радвам се, че си сред нас. Hug Hug

# 489
  • При розите и топлата вода ......!
gery_dobreva , здравей мила! Радвам се за теб. Hug Мислихме те! Peace Желая ти бързо възстановяване! Praynig Какво чустваш, като ти е "пипана" паращитовидната жлеза? Питам те защото аз имам подобни проблеми! Sad Пиеш ли нещо в момента?

# 490
Аз всъщност нямам проблеми с паращитовидната жлеза. Както се изрази той е автотрансплантирал от лявата страна в дясната. И затова ме наблюдаваше да не почне изтръпване или "мравучкане". Сега 6 дена ще пия калций.

# 491
  • гр.Гоце Делчев
gery_dobreva радвам се ,че всичко е минало спешно Hug Hug HugМЕЦАНКЕ аз точно по същото време съм на работа и само събота и неделя мога да седна по-рано на компа.На работата също имам интернет,но нямам време да пиша.

# 492
gery_dobreva много се радвам че нещата се подреждат...всичко ще бъде наред...аз днеска бях при хирурга в Стара Загора..няма къде да бягам, ще ме оперират... Sad следващата седмица ще ми насрочат дата, но до края на месеца се надявам да ме резнат и мен Sunglasses. Дано всичко да мине както трябва...много поздрави и лека вечер ви желая на всички..отивам да  luvbed почина че утре ме чака много работа...много  txtloves и целувки до всички...

# 493

мецанка 2610 здравей
Как се чуства след операцията и колко време тя продължи,
Сега пиешли някакви лекарства,

# 494
geri dobreva и аз се радвам ,че всичко  при теб е минало успешно

Общи условия

Активация на акаунт