"Системата минус 60" - тема №16

• 35 746
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
леле, човешкият свят бил супер уреден! тук сме в яка балканска тъма  Rolling Eyes

# 721
леле, човешкият свят бил супер уреден! тук сме в яка балканска тъма  Rolling Eyes

Ще ги догоним, не бой се.  Laughing

Айде и аз да тръгвам на фитнес към болницата, че окъснях.  Peace
Моят е още по-човешки, безплатен.  Mr. Green

Тоя моя кантар съвсем сдаде багажа - ей сега се премерих след ядене и пак ме изкара колкото сутринта, на гладно - 70,2
Вчера пак бях толкова.
Направо вече си мисля, че нарочно го прави.  Crossing Arms
Ако и утре сутрин съм толкова, направо го изхвърлям и си купувам нов, тоя и без това е на 3 години и вече се амортизира материално и морално!

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 11:49 от Анонимен

# 722
Аз днес имам малък плюс, но както знаете не се впечатлявам, защото минусът си беше достатъчно голям.. А и при мен съм забелязала, че е така - хвърлям за ден-два 1 килце примерно и после го задържам, има и плюсчета малки.. и така до следващия по-голям минус, но понякога и по грамчета се случват нещата, различно..
Вера вечерях 2 портокала и 1 ябълка, та може и да е от плодовата вечеря.

_belladonna_, не са проблем миксовете, в които има малко грах, царевица, даже самата Мириманова го е отбелязала, така че не се тревожи! Peace
Leticia, по принцип се препоръчват да се ядат и пият не горещи неща, така организмът ще изразходи допълнително енергия да ги стопли. Към оризовките за вечеря можеш да добавиш някакъв системен плод или зеленчук.
Жани, да, аз разбрах за шарката, уф, дано мъжа ти я изкара леко и моят не е карал никакви детски болести и аз ще съм в  очакване като ни почнат и нас, засега ни се разминават, дано ги изкарат децата докато са малки. Браво, че си задържаш успешно - значи си хапваш всичко, но до 18, така ли, и придържаш ли се към триразовото хранене?
маик, и аз все се надявам да прихванем отнякъде поради подобни причини! Ей, браво за полата, много ти се радвам!! Hug Ще я видиш ниската цифра, както писах и при мен е така напоследък, минус, после малки плюсчета, но е нормално, трябва му време на организма да помни.
Дивиии,  Heart Eyes ШЪ станИ! И ще видиш как подобия на тези мъжки екземпляри ще завалят около теб! Hug
motive, свиква се с времето, аз даже се чудя как ми се е ядяло преди в късните часове - навик, тата ще ти стане навик и ранната вечеря. Като начало намери си някакви занимания след 18, гледай да си все ангажирана - аз си излъсквах и подреждах къщата, занимавах се с децата, не можех да седна на едно място.. гледай филми и пий водичка, чай, плети, реди пъзели, чети.. намери си хоби.. после вече е по-лесно!
Жаси, спокойно, че да не нараниш и здравия крак с тези ритници. Simple Smile До понеделник няма начин да не се зарадваш! Искам и аз на Банско.. и шейна съм ти измислила. Wink Не бързай да хвърляш кантара, и на мен ми се е случвало след закуска да съм пак толкова.
Роси_80, може да е и такава закуската, но ако ядеш със съзнанието, че си на диета, не е необходимо да се измъчваш, хапвай си каквото ти душа иска за закуска, просто умерено! Peace И при мен се е случвало да имам доста плодови закуски, но защото това ми се е ядяло, иначе все гледам да чопна нещо забраненко.
Монд, напълно реални цели и очаквания, мисля, че може и да ги надминеш!
bob4enka, и аз кърмя, затова когато имам +100-200 гр. не си го слагам много. Кога се връща мъжа ти, дано някой се сети да ви покани за Коледа. Браво за организацията фитнес+бебе, тук ако има само детски кът към фитнеса се явява екстра, но не предлагат гледане, за съжаление.. Дъщеря ми ходи в частен спортен комплекс на плуване и имат детска част,  но точно това искам да мога да оставя малкия сам да ни изчака, а аз да поспортувам, поплувам..

# 723
  • Варна
Здравейте момичета. Днес се претеглих преди контролната събота. Показа 200 гр плюс но за мен си е чист минус. Беше след закуската  от 4 палачинки с мед и с дрехите, а ина4е съм само по пижама и преди храна.Като нищо в събота ще покаже минус 500 гр

# 724
Здравейте Hug
Аз снощи ви писах че се опасявам че мъжът ми започва да кара шарка.....Ами точно така и стана. Днес вече е с много обриви, много повече отколкото бяха при детето и само вика че го сърби. Дано да мине без проблеми и усложнения Praynig

Много ви се радвам на всички за ентусиазма и минусчетата. Тези в застой и плюсче вече знаят че има такива моменти но че рано или късно кантара се предава. Много сте готини всички и само да мине шарката и празниците ще съм скокнала при вас Heart Eyes
Хайде идва нова нова тема, с която вероятно ще срещнем празниците и новата година-и от сега ще пожелая за мен и всички ни в тази година да са останали трудните моменти Praynig Hug

Хайде на кафеееееее Heart Eyes

# 725

Общи условия

Активация на акаунт