Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли кърмещи на 90-дневната диета? Имам бебе на близо 10 месеца и кърмя, но днес започнах тази диета. Можете ли да ми дадете някакви съвети как да не прекъсвам кърменето?
Колко време след започване на 90-дневната диета видяхте първите свалени килограми?
Какви са рисковете от протеиновите дни в 90-дневната диета по време на кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли кърмещи на 90-дневната диета? Имам бебе на близо 10 месеца и кърмя, но днес започнах тази диета. Можете ли да ми дадете някакви съвети как да не прекъсвам кърменето?
-
Колко време след започване на 90-дневната диета видяхте първите свалени килограми?
Различните хора имат различни резултати, но някои от участниците съобщават, че виждат първите свалени килограми още след първата седмица, като някои от тях са загубили около 2 кг за 6 дни. Важно е да се отбележи, че резултатите могат да варират в зависимост от метаболизма и начина на спазване на диетата.
-
Какви са рисковете от протеиновите дни в 90-дневната диета по време на кърмене?
Протеиновите дни в диетата могат да доведат до кетоацидоза, натрупване на кетонни тела в кръвта, което не е безобидно. Освен това прекомерната консумация на протеини може да доведе до остър панкреатит. Важно е да се консултирате с лекар или диетолог, преди да започнете диета, особено по време на кърмене.
-
Какво е мнението за комбинирането на диета с кърмене?
-
Какво е мнението за водния ден и неговото влияние върху кърмата?