Как тренирах - 14

• 29 630
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
хм, това не го знаех, на времето ни казваха, че се образувала мравчена киселина или не помня точно и то това било Wink  Hug
Млечна..не мравчена:) Simple Smile

# 721
Сега-бягане навън-4 км/нищо шантаво/ WinkWink

# 722
днес- 30мин бързо ходене, 12мин степер, 12 мин кростренажор, спининг, много тежко въртяхме днес, взе да ми се гади по едно време на спининга, на няколко пъти и то... това какво ви говори Simple Smile яка тренировка Simple Smile
следобед- 30мин гръб задно рамо, кръст
 Ама забравих да ви кажа, че тренирах днес с националния отбор по волейбол!!! Фук, фук...  Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 20:13 от Modifite

# 723
...
 Ама забравих да ви кажа, че тренирах днес с националния отбор по волейбол!!! Фук, фук...  Simple Smile
...
Мъже или жени Wink

# 724
  • в 1001-та нощ
мисля, че сега на мъжете вървят квалификации  Rolling Eyes

какво е спининг?  Rolling Eyes  Embarassed

Modifite, степера и крос тренажора - са в интрвален режим, предполагам  newsm78 в какви пропорзии на интензивно и по-леко натоварване?  newsm78

# 725
# 726
  • в 1001-та нощ
до колкото разбирам  newsm78 с доста наведено тяло?  newsm78 Rolling Eyes Embarassed

# 727
до колкото разбирам  newsm78 с доста наведено тяло?  newsm78 Rolling Eyes Embarassed
Ех..няма нищо общо с другото кардио на вело.Дори байковете нямат много общо.Тренира се в група с инструктор който дава темпото и програмата.На моменти си седнал.после си прав.с различно натоварване .различно положение  на тялото.върти се с различно натоварване и бързина.През цялата тренировка се сменя много... и темпо и положение на тялото.Оставаш без сили. Wink

# 728
мисля, че сега на мъжете вървят квалификации  Rolling Eyes

какво е спининг?  Rolling Eyes  Embarassed

Modifite, степера и крос тренажора - са в интрвален режим, предполагам  newsm78 в какви пропорзии на интензивно и по-леко натоварване?  newsm78
Нищо подобно, аз интервално доброволно не правя, степера карах на 5то ниво натоварване, скорост около 5. а тренажора- 1во ниво, скорост 13, то остава да се изморя преди спининга и после хората кой ще ги тренира? Ама доста се изпотих още отначало де. Днес 1 кило надолу, ура!!!

Да, с мъжкия отбор Simple Smile

# 729
theblackarrow, стари са снимките, на бицепсите от миналото лято, а на корема, сега от зимата. Но и сега да се снимам съм така, поддържам това  ниво, имайки предвид, че нямам вече възможност да тренирам повече от 1 път в седмицата  Cry

# 730
Stra4iatela, за мен бицепса ти не е особено добре оформен, НО ти казваш че се харесваш, това е най- важното, аз например харесвам по- топчести бицепси и рамене за жена, не казвам по- големи, а просто по- заоблени и малко по сепарирани  Peace не се сърди, мое мнение, а коремчето ти е просто плоско, т.е нямаш подкожни мазнини...
Ами на мен целта ми беше да имам плосък корем с изразени мускули, имайки предвид, че не съм професионален бодибилдър или спортист и малкото време за спорт, което отделям, си харесвам резултатите. Имам какво още да постигам, както казах - качване на активно тегло и нещата ще изглеждат малко по-различно.  Peace

# 731
  • в 1001-та нощ
а пиеш ли нещо в помощ на резултатите, за възстановяване и т.н.?  newsm78

# 732
a.l.e.n.a, нищо не пия, на високо мазнинен режим съм като хранене и пия рибено масло. Чувствам се много добре. Никога не съм пила нищо, нито преди, нито след тренировка. Имало е месеци, в които съм тренирала по 4-5 пъти, в момента съм на 1 път в седмицата.

# 733
  • в 1001-та нощ
Благодаря   bouquet за спдоеленото  Peace

# 734
Сега-гърди+20 мин пътека

Страчи помня ,че съм ги виждала и преди..вярвам  ще ти се отвори време и за тренировки Simple Smile
Кво рибено пиеш?

Моди,де твоя късмет Wink

Общи условия

Активация на акаунт