Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 679
  • 723
  •   1
Отговори
# 720
  • на острова на мечтите
Брей ад му се не види newsm78 Цял ден пиШа и не мога да публикувам ама не се отказвам и Ше напиШа рецептата за торта без извара, пък ако Ще да се побъркам #Crazy.
Скарлет, пиШа я за 4етвърти път и ако и този път не успея, Ще пробвам утре, 4е неЩо взеха да ме хваЩат карастан4овите #Cussing out
И така, за блата изпи4ам пала4инката, която е дадена в рецептите на ДЮКАН,като замням изварата с една каф. 4аШка кисело или прясно мляко. Разбивам поотделно жълтъци от белтъци и ги добавям накрая много внимателно. За крема правя около500мл. мляко, един жълтък, разбит  с една лъжица цареви4но ниШесте за да се сгъсти и после добавям белтъка/след като дръпнеШ от котлона/ разбит с подсладител.
 Как издържам на вси4ките вкусотии, голям зор ми е ,ама Ще трябва да се справя #Cussing outАз съм голям инат ина4е, има ми го в ДНА то Joy.Тук има такива вкусотии,4е ми иде да излапам вси4ко,ама си налагам да не опитвам и засега успявам. Гадините сладкари са в състояние да направят от Шоколад кафеварки, гае4ни клЮ4ове,леко ръждясали  #Crazy за първи път като ги видях помислих ама какво търсят тук тези клеЩи и клЮ4ове? Добре 4е мъжо ми каза та да не се изложа Embarassed
Хайде ГУШКАААААААААААААА

# 721
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
      smileys, честитит Дюки РД   bouquet Страхотна си  Hug
      veroni76 , как ще начупваш питата на децата, бре  hahaha Пък било то и на сън  Crossing Arms
      skarlet71 - рулцето на Tumba lumba - блата е с нишесте, а крема от цедено мляко - става трепач  Peace
       Sashenka , направи 2 - 3 чисти протеинови дни и си подкарай стриктно схемата от трета, би трябвало де и достатъчно според мен  newsm78
       Kali_tod , че как да им имаш доверие като списъка с Е-та е поне 2 метра... Но въпреки това вече се понамират приемливи за ядене неща  Wink Ох, като прочетох това за чорапите... Да знаеш само колко ми е познато  Blush Обаче щом си решила не трябва де поддаваш на провокации  Peace Резултатите няма да закъснеят. Я пиши на ЛС кое те затруднява, ще помагам когато и колкото мога  Hug
      Only , честита месечинка   bouquet
      Ивка , страх лозе пази  Wink Хехе и аз така преди да реша, че влизам в трета се запасих с пълнозърнесто брашно, щото нали имам хлебопекарна - наточила се бях да ям хляб, ама ... веднъж си направих, изхвърлих половината и ... така си я карам - хляб не ми се яде. Позволявам си веднъж на седмица - две да си чупна от типовия, който правя за мъжО и това е.
      мрЪнмот , ми пердета като мен дето от много малко неща се нервират... Все дебела ли да си одя, бре!?
      А, Azalita, аз на мъж ли ти мязам, а? А знаеш ли как хубаво не чувам, когато не ми оттърва  hahaha
      Evidence, те открили топлата вода, колелото и Америка на веднъж  Joy Що не попитаха как си станала такава мацка пред очите им ами чакат да им напишат книга...
      Не зная от ПМС ли е, от що ли, но такъв неистов глад ме гони от няколко дни... чак ме е срам от мене си  ooooh! Ей на и сега съм се натъпкала като за последно, а устата ми пак  е гладна  Blush
      А мислех да не пиша много днес... Нищо де, хайде да раздавам козинките и да лягаме да спим  Wink

Хайде, лека, мека, розова и режимна от мен  Hug Hug Hug

# 722

danilu  -  видях че живееш в Сицилия, аз съм в Милано. Можем да обменим инфо за някои диетични продукти, които се предлагат тук. за вкуснотиите няма да споменавам че те са виновни за първия ми провал с диетата Laughing

Лека и отслабваща на всички...

# 723

Общи условия

Активация на акаунт