Цената на живота / Ömre Bedel - тема 9

• 43 960
  • 633
  •   1
Отговори
# 450
Значи да не чакаме скоро Trophy ,
 Театрална премиера октомври , ДВД премиера , сигурно поне още от два до шест месеца след театралната , ехее , дотогава ще забравим че такъв филм въобще го е имало , ох дано поне го продаде скъпо , като ще го представя на изложението , може някоя телевизия да го купи и да го излъчи по-рано , за премиера в Европа няма смисъл и да си помисляме .
Е това е , какво да се прави , ще ровим по торент сайтовете и ще се надяваме ,някой още на премиерата да го запише и пусне като торент , случва се понякога , хайде дано имаме тоя късмет.

Мурат дали ще присъства на премиерата,  с този сериал дето сега ще го започва , незнам как ще се измъкне , но дано го направи , не че не е минавал досега по-червени килими , но няма да е зле веднъж и в САЩ да го направи , е нее главна роля , но пак , хвърлил е време и усилия , не бива да го няма и на финалния момент  , първото представяне на филма пред публика , дано видим поне снимки от премиерата , като за филма ще трябва толкова да чакаме .

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 23:22 от Seleya

# 451
Ето така се изпитва верността и обичта на феновете HugВремето отговаря на всички въпроси.Имаше много актьори които са ме "впечатлявали" и съм очаквала с нетърпение следващият им проект,но когато той стане факт се оказва че въобще не ме интересува и не го гледам.Надявам се с Мурат да не стане така Heart EyesПознат ми е от около две години и до днес не ми е липсвал понеже в пролуките между епизодите на Цената....наваксвах с останалите филми в които е участвал.Сега ще разберем кой колко го "обича" Heart EyesОт известно време гледам,че сме самички в тази тема.Имаше много фенове на Джесур newsm78Той умря-и...те изчезнаха!Но Мурат е жив и продължава напред с гордо вдигната глава!Само ние ли се интересуваме от това newsm78Дано не е така и като започне сериала да се раздвижат нещата тук PraynigА за Sensiz olmaz няма да чакаме дълго.Самите актьори се оплакват,че нещата в телевизията се развиват с бясна скорост и заснемат ли един два епизода и ги пласират на пазара Hug Heart EyesТака,че има надежда.....

# 452
Наистина темата в момента е едно  много пусто място  Sad ,  само ние двете си обсъждаме новините около Мурат  , ще ми се  скоро да се оживи , може би ако се направи нова отделна тема за "Sensiz Olmaz" повече хора биха се  включили   Hug .

Снимките сигурно ще започнат от втората или третата седмица на август , така че наистина малко остана , все още няма много информация за сериала , но основното се знае .

Ето ги основните две двойки които ще гледаме  Heart Eyes.

# 453
Мисля си , сега след като се потвърди новината ,че Онур и Туба са се оженили и чакат близнаци , дали пък този Онур ,  няма да се откаже от сериала и да вземе да се отдаде на "бащинство ", да не вземат в последната седмица да обяват че друг ще играе ролята му #Crazy , не че много ми пука , ама се чудя как ли ще е на снимачната площадка , тя  и  Гьокче съвсем наскоро се омъжи , а Онур ще продължава да привлича страшно много вниманието на жълтата преса  , абе предчувствам че ще има доста интересни моменти , които ще се случват около и на  снимачната площадка на "Sensiz Olmaz "  Blush Mr. Green .

# 454
 Във facebook се появи още едно име от екипа на сериала  , към списъка включваме и Melike Güner

Melike Güner

# 455
Е,айде сега ще се отказват понеже били младоженци всичките Rolling EyesДайте да оженим и Мурат и да няма филм StopНикак няма да е професионално да се отказват от такъв проект по подобни лични причини.Медения месец ще си го карат вечер като се приберат от снимки.Те са помислили преди да подпишат договорите така,че семейните неволи ще си ги обсъждат в почивките докато се трудят за нас Heart Eyesиначе и аз очаквам междуличностни екшъни,Туба била ревнива,а Нургюл е...свободна...още повече,че ще бъдат двойка с Онур и ще им се наложи да си разменят някоя друга целувка.При Гьокче и Мурат проблема е същия,и тя като влюбена младоженка едва ли ще се хвърля на врата на Мурат.За съжаление предвиждам,че романтичните сцени ще са доста постни Crossing ArmsА това новото попълнение не ми е познато,но е симпатяга.Абе готин екип се очартава,но ми се струва,че въобще не е окончателен.Не може да няма някоя ексцесия и спешни кадрови промени.В момента правят сигурно малки работни срещички и снимки за да се напаснат актьорите,може при някои да липсва химия,да имат големи разногласия относно подхода и самата игра.....Щом ни е заинтригувал този филм още преди да е събран екипа представи си какво ще е после Peace #Crazy

# 456

Heart EyesМоето слънчице Heart EyesТази снимка беше първото на което попаднах сутринта и зареди целият ми ден с настроение,радост и много,много късмет!Мурат е по-прекрасен и от слънце-слънцето не можеш да погледнеш,а на тази усмивка мога да се наслаждавам денонощно Heart EyesДано никога не слиза от лицето му,да е здрав,да е щастлив,да има безброй поводи за радост за да радва и нас GrinningСнимката е новичка и вероятно това ще е визията му за филма.А този до него дали е от екипа или е просто приятел с когото поливат новия договор newsm78

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 21:31 от Stefyraf

# 457
Stefyraf , браво за снимката  Heart Eyes Whistling , Мурат знаел и да разпуска , а   Laughing

Обаче първо работата , после удоволствието   Flutter
И как нямало , Гьокче да се хвърля на врата на Мурат , ние тогава какво ще гледаме  newsm78, целувка по бузката и челцето ли  или това което винаги ме е дразнило  Crossing Arms, уж  се целуват  ама си личи че е само по крайчеца на устните  ooooh!, то това какво е  Outta Joint, половинчата работа , на нищо не прилича , зрителят загубва всякакъв интерес към романтиката , щото главните герои не са достатъчно романтични сами за себе си  , или им липсва смелостта да се целунат както трябва  пред камерата , на влюбени погледи всичките успяват що годе да го докарат , но за да се усети че има и някаква страст между тях , тогава вече трябва повечко да се потрудят , иначе цялата романтика се изпарява и все едно си гледал за нищо .
Обаче Мурат , кога ще се заженва , ей това е интересен въпрос ,  обаче  предпочитам да го оставя сам да си открие отговора за себе си   , негов си е проблемът , пък и кандидатки за поста на съпруга , сигурна съм, че  въобще не  липсват , да си се оправя , кой както може и както знае .
Феновете могат само да пожелаят щастие и толкова , то друго не е и нужно да се направи всъщност  Heart Eyes

# 458
Ето нещо като това , искам  да видя и в "Sensiz Olmaz"  Praynig

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 23:34 от Seleya

# 459
Е този път ще го видим PeaceОсвен ако тъщата не е баба ви Айтен #Cussing outА толкова му отива-и с бебе на ръце...и с голям юнак на раменете... PraynigЗащо ли още си няма свое Tiredубедена съм ,че иска,кандидатки за майки също не липсват както казваш.....може би изчаква първо да се ориентира в кариерата понеже не би искал да си размотава семейството до щатите и обратно по няколко пъти в годината...Но какво пък-Брад и Анджелина обикалят света с шест деца ooooh!И Мурат ще се справи,но...ние можем само да си седим и да очакваме прекрасната вест PeaceА до тогава ще наблюдаваме бащините му трепети на екрана HugАз хващам SHOW у дома и от септември се залепям плътно до екрана да чакам..... Shocked

# 460
Сигурно до последно ще ни държат в неведение за самоличността на детето , което ще играе в сериала   Thinking, аз все още тайничко се надявам да вземат пак Джан от "Цената на живота"  Heart Eyes, много ще ми е приятно пак да ги гледам как си партнират заедно с Мурат  на екрана , ако ще и Айтен пак да е злобната тъща в семейството , ще се радвам и за този избор . Оф , кога най-после ще пуснат някаква реклама , трейлър , или поне една две официални снимки от сериала , това чакане за новини край няма .

Питах се как ли изглежда този Faruk Güloğlu  , за който нищо не можах да намеря първоначално , но днес видях че във Facebook вече са постнали и негова снимка , вижте я и Вие  Laughing

Faruk Güloğlu 

# 461
Поздрав за всички фенове на Мурат и Нургюл , които очакват с нетърпение новият им проект заедно Heart Eyes  bouquet

# 462
http://www.youtube.com/watch?v=tS9uefAFXo8&feature=player_embeddedХайде и саундтрак си имаме PeaceЗа една секундичка и Мурат го има....то пък една сцена,че по-добре да я няма ама айде....свикнали сме вече на тези гледки #2gunfireЗабелязвам,че всеки мъж от филма си има мацка и се целуват....уж и нашия е на басейн с мадама само,че....не му оставиха много време да се порадва на компанията й Crossing Arms

# 463
От тоя клип ,  харесах само  началото и края  , всички кадри от филма са от двата трейлъра , тоест нямаше нищо ново , Джилин да беше им дал малко повече материал да включат  Crossing Arms , а Мурат сигурно се е порадвал и той на мадамата си , но е било преди  злополучната сценка  до басейна  Blush

Снимките на "Sensiz Olmaz" започват от 10-ти  август ,така че ,  Мурат да се стяга , стига толкова почивка , сезонът започва , сигурно скоро ще ги викнат и за рекламни снимки да си направят , и сцените да си отработват , да се понапасне малко екипа , снимачната площадка да видят , няма  да скучаят още дълго  Heart Eyes
На младоженците  , стига им толкова меден месец  Stop, половинките им да не се сърдят  Praynig, че тя  работата не чака  Peace.

# 464

Готино колажче , само едно нещо не можах да разбера , това жълтото такси каква роля ще играе в цялата работа  newsm78
Онур , таксиметров шофьор ли ще играе  Joy hahaha
или някой "предвидливец"  още  от сега е решил , да подскаже на Онур и Гьокче накъде върви работата  hahaha , двамцата към таксито и беж да ги няма , понадалеч от Мурат и Нургюл , феновете знаят най-добре   hahaha #2gunfire #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт