Цената на живота / Ömre Bedel - тема 9

• 43 985
  • 633
  •   1
Отговори
# 465
 JoyМайкоооо,тези ме убиха вече с техните колажи JoyСтрахотна рекламна кампания PeaceТова да не е таксито на Салих....ако ще го кара Мурат надявам се хууубаво да ги "извози"всичките и да обере точките HugТака,де,полага му се вече....във всички филми все той е потърпевш.Като се замисля,със сигурност ще се върне при бившата си жена покрай грижите за детето,апък нали се сещаш какви сценки знаят да разиграват Нургюл и Мурат Heart Eyes Blush WinkСтарата любов ръжда не хваща WinkОххх вече потривам ръце....А нашите младоженци да си вървят по живо по здраво да си обменят опит по битовите въпроси.много си отиват даже така като ги гледам.Ама ми е мъчно за Гьокче...Туба ще оскубе нейните коси а прическата й е хубава newsm78Мурат е щастливец-него няма кой да го ревнува и може да се съсредоточи напълно върху работата PeaceТака и трябва,той се знае,че ние очакваме много от него.Сам си е виновен,сам си е вдигнал летвата толкова високо така,че да запрята ръкави както казваш Peace

# 466
Аааа , Салих караше маршрутка  Naughty , и между другото доста добре въртеше волана , а Онурчо ако много много почне да знае  Naughty, да не вземе накрая да му се случи същото като на Ердемчо  ooooh!(сам да си купи цветята за гроба , после със собствената си кола да се докара до самия него  и накрая разбира се , да успее и сам да падне там, като по команда   Joy  #2gunfire #Crazy)  ех , все  още като се сетя за тази "култова" сцена и се чудя да се смея ли или да плача , то колко рев имаше за Джесур в тоя епизод ,рев , рев и накрая нашия взе че ги изби всичките  Joy .
Та Онурчо да има впредвид , какво може  да го последва , аз лично още в първи епизод прогнозирам , че ще има бой , между тях двамата , то накъде сме без малко екшън , едно кроше и Онур бей в следващите два епизода , ще ни се развява под носовете с насинено око и наранено до космоса самочувствие  Joy hahaha
Между другото в дизифорума писаха че той щял да се връща от Франция където се ожениха с Туба , днес на 01.08  , какво ли е замислил  newsm78

# 467
Абе движеше с едно такси по едно време Салихчо,бе...гонеха с него някого с Махир,там дето му разказваше, че ще става баща.Нали си загуби маршрутката...оф не ми се рови да си припомня...то една и две сцени ли са че да ги помня.....сега сме на друга вълна Rolling EyesАз пък подозирам,че пердаха ще го яде Мурат този път,нали  Онур ще е лошия или поне ние така си въобразяваме.Пък и нали Онур ще е настоящия на Нургюл и ще е важен важен и няма да му хареса че нашия още ще се навърта около нея макар и само заради детето и ще ревнува доста.Освен това Мурат ще е богаташ,джентълмен,с обноски...ще трябва да забрави за мафиотските изстъпления #2gunfireи все пак да не го закачат щото цяло лято е тренирал във фитнеса и е ваял мускули....Нека в този филм да си използва ръцете за прегръдки а не за крошета PeaceА в дизифорума са страшно напреднали гледам-71 страници ама като не разбирам нищо ще се пръсна от яд направо Mr. GreenДа е добре дошъл в реалността тогава Онурчо,не мога да го мисля и него.....Нещо друго разбираш ли от там newsm78

# 468
От дизифорума , много малко подразбирам , но не мога да кажа , че пък съвсем нищо , уча се , уж напредвам ама става бавно .

А това за боя го казах , защото по принцип е прието във филмите бившия да налита на бой на настоящия , а не обратното , ама няма да се обзалагам все още , плюс това Мурат с тия мускули , дето ги притежава , как смята да ни обеди че е по-слаб от Онурчо , не че Онур е слаботелесен де , ама с такива точно "МУСКУЛИ"  не може да ни се похвали , все пак Мурат цели планини бил изкачвал в Америка , а  Онур някакъв друг вид  "планини"  май е изкачвал напоследък  във Франция  Joy

Абе  дай  да  ги видим  сега тези Муратови "МУСКУЛИ" , блузката малко пречи , ама ние си имаме въображение пък за сметка на това  Thinking Whistling
Онур , започвай да тренираш , ама незнам кога ще го стигнеш ,
Мисия невъзможна  , приятелю Heart Eyes #Crazy

# 469
 Heart EyesЧе ти на това блузка ли му викаш,стои му като втора кожа така,че изобщо не ми пречи на мен Heart Eyesи с раздърпан пуловер да е пак се ориентирам в обстановката FlutterНа всички снимки с фенове в по-непретенциозна обстановка винаги е с телефон в ръка и ми се струва,че го стиска с все сила,колко ли апарата е строшил така newsm78Уж се усмихва сладко сладко, но бицепса винаги е на преден план така,че папараците и досадните фенове да си имат едно на ум NaughtyИ господин Сайлаков също #2gunfireСега жена му му е изпила силите и не го виждам просто....След някой месец пък като се родят близнаците съвсем няма да е в час от безсъние и вече дори няма да е интересен спаринг партньор TiredА нашият ерген е в стихията си и от сега му пиша служебна победа Peace

# 470
Хей Hugне сме били толкова самотни в темата Hugи другите  хвърлят по едно око Simple SmileКак сте момичета Simple Smileще е интересно да видим и друго мнение,хайде да се пораздвижим  bouquet

# 471
Сега си викам , някоя фенка на Онур се е ядосала и току току ще вземе да пусне някоя негова снимка тука , да ни втрещи тотално погледите , да останем без въздух от опиянение  hahaha,
 а бицепсите на Мурат са едно на ръка , но тези вратни мускули дето се виждат на снимката  ooooh!, камък са , колко ли тона тежести е вдигнал за да ги има сега там , той и във Vicdan си беше мускулест , ама сега е направо два пъти повече .
Умирам за снимка на тях двамата с Онур един срещу друг , как се гледат предизвикателно , ооо , това ще бъде кеф , и още как  Hug.
В този момент най-малко се интересувам , дали Мурат пак ще играе лошия или не , въобще не ми дреме за това .

# 472
Аз си продължавам с колажите  Crossing Arms
 Ами като няма още истински снимки , какво друго  ни остава .
Този обаче си го бива  Mr. Green.
Чудя се  Thinking , тези двете , така като ги гледам , май ще се хванат за косите   ooooh!  , коя ли ще е победителката  newsm78 #Crazy Heart Eyes

Този който ги е измислил тези колажи , определено  притежава странно чувство за хумор или такова му е въображението просто   Mr. Green ,
"разкрачът" който прави Нургюл , аз си нямам и представа как да го коментирам , затова ще си замълча по въпроса , все едно не съм го видяла  ooooh! Sick

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 00:21 от Seleya

# 473
Тези колажи май нямат нищо общо с филма да ти кажа аз Rolling Eyesосвен актьорите.Просто разни скучаещи и нетърпеливи фенове като нас се забавляват за да има какво да си коментират.Като няма истински и конкретни новини виж до къде стигнахме-да си приказваме за бицепси и трицепси ooooh!Ама той таланта на Мурат е ясен,за него няма две мнения.....то и  мускулите му са ясни,но...защо пък да не убием време като им се порадваме Heart EyesА фенките на Онур чакат някъде в засада и като почне филма ще ни нападнат.Да не се окаже ,че са повече от нас.....ние сме сами ,но няма да се даваме PeaceЕрдемчо го изтърпяхме някак си във втория сезон с тази убийствена прическа,обаче Сайлаков отсега ме нервира,че не знам....Всъщност и той има снимки със същата фиризура като на Мехмет Али...трябва да си сменят коафьора hahahaСигурно неговите фенки все още търсят нормална снимка и затова не са пуснали....А ти давай смело колажи насам PeaceОтносно този имам няколко въпроса...най-същественият е-на какво аджеба е седнала Нургюл newsm78 #Crazyна Гьокче поне са й подложили някакво кашонче облепено с тапети.А нея защо са я написали GokcI newsm78не е ли с "Е"накрая?На това фото определено няма нищо против,че Нургюл е стъпала върху нея обаче съм сигурна,че в този филм няма да е толкова кротка като в Листопад и ще си брани територията смело,ще постави кака си на място ,да си знае,че е само майка на детето на Мурат и нищо повече NaughtyКато споменах...от тези колажи по нищичко не си личи,че сценарият ще се върти около болно дете newsm78Човек остава с впечетление,че ще гледа страстни любовни триъгълници и четириъгълници,изневери,бой....Всъщвост има нужда от малко пикантност ако сериала пак ще бъде в жанр"тежка драма" Tired

# 474
# 475
  • на брега на Дунав

Здравейте! Hug
Изненадана съм и ми е мн. приятно, че има местенце, където се обръща внимание на този предстоящ проект, с толкова познати за нас лица  Ще ви посещавам от време на време Hug

# 476
 HugСтрахотно  bouquetЕто това се иска-по-вече усмивки и настроение Heart EyesТака времето до премиерата ще мине по-бързо Peace

# 477
keii , ios    ,благодаря за колажите   bouquet , много са хубави , искам още , моля  Praynig

Той Мурат няма как случайно да си е избрал да играе Бившия , явно там е предизвикателството , ако връзката им с Нургюл прилича поне малко на тази между Джесур и Юмюр , ще гледаме как Нургюлка прегръща Онурчо , ама зад гърба му праща замечтани погледи към Муратчо   #Crazy ,  ей Юмюр как само успяваше да ни хвърли в тъч като правеше така ,иди разбери какво всъщност чувства , луда работа  #Crazy.
Ако бяха разкрили кое ще е детето ,  щяха да се правят колажи и с него , ама нали го пазят в тайна , та затова няма "семейни" снимки в пространството , а драмата на този филм ще е голяма , и въобще не е за подценяване , Мурат как ме е разплаквал в Цената.... , само той успяваше да го направи , сцената в която си обръсна главата , за да не се страхува и Джан да го направи , да не се уплаши детето че му пада косата заради химиотерапията  Cry, беше невероятна , дано и сега му се получават така силни сцените както тогава .

# 478
Той Мурат не си е избрал бившия,нали уж те него са избрали макар,че си пада малко претенциозен относно проектите и ролите си-малко но качествени.Най много да е поставил някое и друго условие за участието си. NaughtyНали доста време преговаряха и се чудиха кой ще е в главната роля,вероятно се е поправил малко на интересен и горд зада му се помолят по дълго BlushНо той има пълно право на това,заслужил си е да го уважават и да се съобразят с него.А във филма едва ли ще има щастлива двойка-докато родителите живеят в болницата Онур и Гьокче ще се чувстват пренебрегнати,подкрепата и разбирането им в един момент ще свършат и очаквам много интересни взаимоотношения,ще се утешат взаимно предполагам.А детето дори не се споменава момче ли ще е или момиче newsm78Не,че има кой знае какво значение,но отношението и понасянето на болестта ще е по различно.Дано да е смело като Джан и вместо него да утешават то да успокоява майка си и баща си Heart Eyes

# 479

С тази фризура , Онур направо ми скри шапката  Joy

Общи условия

Активация на акаунт