Цената на живота / Ömre Bedel - тема 9

• 43 994
  • 633
  •   1
Отговори
# 480

Ето тука се е подкъсил hahahaПоздравителна картичка за фенките на Онур бей JoyДайте да не се бъзикаме с човека защото ако Мурат си пусне гривата и той ще изглежда така. ooooh!Неговата коса също е чуплива ама си знае мярката Naughty

# 481

Ето,веднага се извинявам с едно секси фото BlushАма защо се е пльоснал в този гьол по корем newsm78сигурно има шкембе и иска да го скрие от нас hahahaДайте да го обърнем да му преброим плочките,ако са поне наполовината на муратовите-спирам с бъзиците Peace

# 482
Като ме предизвикваш , ето ти го Мурат с дълга коса , ама това май , не прилича по нищо на онова отгоре , и темата за бицепсите и трицепсите вече сме я забранили , знам че е изкушаваща ама моля , моля , Joy Heart Eyes

# 483
Абе нашето гардже е най-хубаво Heart Eyesбез малко да го обидя.Пък и в момента спор и конкуренция няма.За сега Сайлаков никой не го подкрепя и защитава.Аз гледам да съм добричка,че да не изплашим фенките му а нали искаме темата да се пълни и да върви Peaceпък то с тази дискриминация тука WinkКаквото зависеше от мен-направих...опитах се да ви покажа красотите на Онур от там нататък съм безсилна Heart EyesАма тя Туба си го харесва-това е най-важното JoyОле тая бенка на Мурат страшно ме кефи,аз имам абсолютно на същото място само,че малка!Да не би пък да ми е брат Joyще проуча въпроса.....Не,че имам нещо против,ама то човека е лакомо същество и иска още нещо...и още нещо.... Wink

# 484
Хайде , за да не се чувстват феновете на Нургюл и Онур пренебрегнати , ето и нещичко специално  за тях   Hug

# 485
  • на брега на Дунав

Я,  тук малко по-весели Hug
Той Онур не знам дали има фенове, ама антифенове /в темата за "Аси" / дал господ Mr. Green
Чак да го съжали човек.

И малко Гьокче Бахадър, за баланс..............

# 486
  • Варна

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 10:01 от keii

# 487
Е,хайде,Мурат,Нургюл и компания да се захващат за работа а аз отивам на моренце HugКой как се уреди,нали така Heart EyesКато си дойда на 11.08. тъкмо вече ще кипи усилена дейност,ще има истински снимки и новини,някое друго интервю може би,дано да има тоооолкова много нова информация,че да има да чета два дни тук PeaceИ на екипа на сериала и на вас пожелавам приятна работа  bouquetЩе се окъпя в морето един път и заради Мурат,че той милия нямаше отпуска това лято Heart Eyes

# 488
  Stefyraf  , въобще не се притеснявай че ще изпуснеш нещо , така като гледам от сериалите на Gold Film , които тръгват този сезон , Sensiz Olmaz ще е от последните , с начална дата на излъчване през септември , заради това няма и все още информация , вече след 10-ти август , би трябвало да излезе нещо .
Все пак , Гьокче е писала вече в туитъра си , че Sensiz Olmaz  ще е новият и сериал , значи потвърждава че ще участва  Party, но аз и не очаквах друго , информацията е толкова малко , че вероятността да излизат и лъжи независимо дали в дизифорума или във facebook също е малка , така също вярвам че , както си твърдяха че Мурат ще е бившия , а Онур настоящия така и ще бъде , просто други версии така и не излязоха , толкова време вече .

Онова което ще е интересно да се разбере , например е , защо са се развели  , чия е вината , на един от двамата или е обща , какви са отношенията на детето с доведения му баща  , какви са със собствения и други подобни ?!?

# 489

Ето , за сравнение наште двама убавци , Ердемчо (Мехмет Али) и Онурчо  .
Пу , пу , да не са им уроки  Mr. Green Sick

# 490
Е защо сега така ме стресираш преди път CrazyОтивам на хубаво място а ти искаш да ми вгорчиш почивката и да сънувам кошмари цяла седмица #Crazyмного ти се моля!То вярно,че искам за малко да забравя за Мурат ама хайде,има и други методи,не така насилствено и травмиращо Twisted EvilПууу то човек да го е страх да се върне в любимата си тема после ooooh!Това ще ти го простя,от мен да мине,но гледай да ме посрещнеш с някое по-хубаво фото!Има и готини хора на този сват,бе мила и те се снимат....някои снимки трябва да ги забранят със закон Heart Eyes

# 491
Ти се благодари че не реших , да травнирам и теб и всички посетители тук , със снимка на обръснатия младоженец Салихчо  от "Изоставено сърце"  Joy Twisted Evil, е тогава вече  щеше да се откажеш въобще да заминаваш .

Съжалявам , моите искрени извинения , обещавам никога повече да не се повтаря  Praynig Peace

Да се надяваме , че новият стайлинг  за Sensiz Olmaz  и на Мурат и на Онур и на всички останали бъде перфектен , че иначе , ще съжаляват , лично им се заканвам ,иначе  ще пиша на продуцента Фарук Тургут да се занимае лично с въпроса  Naughty Crossing Arms Mr. Green

# 492
 JoyВярно Joyколко си предвидлива...избрала си по-малкото зло Twisted EvilИмаш предвид онзи стайлинг с който приличаше на две годишен,а съм сигурна че даже в детската градина е бил по мъжествен.То изобщо има ли такава снимка в пространството newsm78Незнам защо се е подложил на това бръснене,сигурно е бил в тежък период от живота си...нали жените като са в депресия си режат косите,Мурат пък си бръсне мустака hahahaКато се е видял и е съжалил и е изтрил всички снимки от този период така,че едва ли ще намериш.Даже те предизвиквам NaughtyИ той е човек,и той има лоши дни : TiredДругите мъже са потресаващи с твърде много растителност а той с липсата й.Но общо взето само Онур има нужда от стилист,другите за момента изглеждат добре.Има още малко време да влязат във форма ако досега не са го направили.

# 493
Позабавих се малко , ама  заповядай   bouquet,  с удоволствие  си го гледкай  , колкото си искаш Hug

# 494
 hahahaНа мама той Heart Eyesа защо е толкова нещастен и нацупен newsm78Не си пада по сватбите нещо,той предпочита комедия а брака си е драма отвсякъде ooooh!Видя ли,затрудних те с тази снимка NaughtyЧовека е суетен и ако го снимат с кофти физиономия набива фотографа и изтрива фотото.За днес снимките на ужасите ми дойдоха в повечко затова се махам вече Whistling Hug

Общи условия

Активация на акаунт