Цената на живота / Ömre Bedel - тема 9

• 44 003
  • 633
  •   1
Отговори
# 495
Леле Боже,Джилин ми писа на стената във фейса да ме пита как съм ShockedЩях да припадна,какво пък се е сетил за мене?!Похвалих му се,че отивам на море а то и той бил на плаж.Браво на него,разпуска преди голямата премиера Peace Heart EyesЕй това се казва страхотно изпращане и пожелание Peace

# 496
 Е то ясно защо е нацупен Муратчо , нали играе  "добрия" , как няма да е нацупен , като "добрия" все е "прецакания"  в крайна сметка   Joy,
препратка  - случилото се накрая с Ердемчо в Цената.....  го потвърждава   Joy
Затова , Мурат много добре се е ориентирал да играе все  "лоши " хора ,
Лоши , лоши ама готини , като ти се усмихнат и всичко си забравил , около тях , хубави жени ,  скъпи коли , шикозни костюми , думата им на две не се цепи  , пък и ако са влюбени , ехеее , да ти е жал че няма кой да ги разбере и да им влезне в душичката да открие малката добринка скрита там и да я извади на показ , та всички да я видят  Cry
Ох , бе  Джесур , пак взе да ми влизаш под кожата , е  няма отърваване от тебе и това си е . Heart Eyes

П.С    Много добър човек е  този Джилин , само успехи му желая   bouquet и дано всичките му мечти се сбъднат  Heart Eyes

# 497
# 498
Ха, ха , е това не можах  да  се стърпя да не го споделя с някого   Joy
Мурат Хан е  обявен е за издирване , жив или мъртъв   Sunglasses, нали от известно време се покри някъде в дън гори тилилейски и вече на феновете им писна да му се молят да излезе от скривалището си , та това им е реакцията на горкичките   hahaha Mr. Green

# 499

Здравейте, момичета! Hug

Заинтригувана съм от новия сериал- Sensiz Olmaz и най-вече от гледането и обсъждането му on-line. Част от екипа на артистите са ми познати от други сериали и определено ми допадат с играта си...
и Мурат Хан е сред тях. Peace

За съжаление няма много информация все още около сериала, но имам усещане, че ще бъде интересен. Затова съм решила да се присъединя към очакващите...и гледащите го. Peace Laughing
Дано събере и достатъчно зрителски интерес във форумите на бг-мама и намери своето местенце и дом-тема на сериала-Sensiz Olmaz.

Ще следя темата ви с интерес за нова информация и насоки, за което предварително благодаря!  smile3525

Лека вечер!  Hug

Тук има малко инфо:

http://www.facebook.com/pages/Sensiz-Olmaz-Dizi/162867340449344?sk=wall

http://www.facebook.com/notes/artizan-club/nurg%C3%BCl-ye%C5%9Fi … p/249571828390720

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 21:33 от margita9

# 500
Здравей , margita9 ! Hug
Радвам се , че и ти ще се присъединиш към редиците на следящите  и очакващи с нетърпение  сериала Sensiz Olmaz да се появи  на екран  Party Peace.

И днес новини за сериала няма  Sad , но следващата седмица вече  трябва да излязът поне една две снимки от него  със сигурност  .
Рекламните кампании за другите два сериала на GoldFilm   ,  "Iffet"  и "Yalanci Bahar " вече тръгнаха , и феновете им вече имат какво да обсъждат  , а  нашият сериал още се бави , такъв известен каст  newsm78, а все едно всички за заспали зимен сън и нямат намерение скоро да се събуждат .Но нищо , още малко търпение и новините ще завалят като за световно .

# 501
  • на брега на Дунав
Здравей , margita9 ! Hug
Радвам се , че и ти ще се присъединиш към редиците на следящите  и очакващи с нетърпение  сериала Sensiz Olmaz да се появи  на екран  Party Peace.

И днес новини за сериала няма  Sad , но следващата седмица вече  трябва да излязът поне една две снимки от него  със сигурност  .
Рекламните кампании за другите два сериала на GoldFilm   ,  "Iffet"  и "Yalanci Bahar " вече тръгнаха , и феновете им вече имат какво да обсъждат  , а  нашият сериал още се бави , такъв известен каст  newsm78, а все едно всички за заспали зимен сън и нямат намерение скоро да се събуждат .Но нищо , още малко търпение и новините ще завалят като за световно .

Нургюл е ангажирана с участие в едно шоу, което върви по канал Д -"Училище за артисти" .
Предполагам, че това е причина за късното начало на снимките.
Пък и двама младоженци има в екипа - Онур и Гьокче Heart Eyes
Да се порадват на половинките си и на семейния живот. Joy Joy Joy

# 502
Нургюл е ангажирана с участие в едно шоу, което върви по канал Д -"Училище за артисти" .
Предполагам, че това е причина за късното начало на снимките.
Пък и двама младоженци има в екипа - Онур и Гьокче Heart Eyes
Да се порадват на половинките си и на семейния живот. Joy Joy Joy

Е , хайде , какво да се прави ,от мен да мине   Wink ,  ще се прежаля и само заради щастието на младоженците ще чакам безропотно още една седмица отгоре , след това  обаче , хич няма повече с никого да се пазаря , ами ще надуя всички сирени от тук та чак до Истанбул , ще ми се туткат те с тоя филм , какво е това безобразие , и ще видите Вие тогава  Naughty Mr. Green Joy

Това беше в кръга на шегата , разбира се  Heart Eyes , а предаването на Нургюл , сигурно ще го съобразят с ангажиментите , които ще има тя снимайки се и в  сериала , ще изместят часа на излъчване може би или нещо друго , но не мисля , че ще е проблем , имали са достатъчно време да си направят така графиците , че ангажиментите  да не се застъпват един с друг  и да няма сърдити и недоволни  от нито една от страните , поне аз на това се надявам Peace

# 503
  • на брега на Дунав
Шоуто на Нургюл мисля вече е към края си................
Но пък и Мурат Хан къде се покри?
Накъде май бях чела, че ще ходи в САЩ newsm78
Е, при всички случаи 20-ти/за тогава е обявен старта/ е близо. Hug

# 504
Той се върна отдавна от САЩ , участва в един филм там , казва се "Trophy " , холивудски трилър , премиерата му ще е в края на  септември , може би в началото на октомври , има информация по- назад в темата , трейлър и снимки  , така че предполагам  , че ще се върне  пак там за премиерата , ако разбира се снимките за сериала го позволят , за други негови ангажименти незнам , но наистина от известно време не се появява никъде , може би се подготвя за новата си роля , незнам , няма да чакаме дълго , ще се появи , и то сигурно съвсем скоро .

# 505
Здравейте!

Seleya, благодаря за посрещането.    bouquet
Можете да ме наричате-Марги. Peace

Надявам се, че нямате нищо против да постна инфо за новият сериал, което събрах на едно място.

Който проявяват интерес...за сериала-Sensiz Olmaz  
Инфо може да се намери:

В темата на "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 60  
Инфото не е много, но се среща, а и се очаква да има интерес...заради Нургюл  Peace  
За момичетата... Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=600633.360 пост 374

снимката е взета от пост на  Jane   bouquet

Това е от Фенчето,  Hug от тема: Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 128  : Пон., 01 Авг. 2011, 20:17  

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=599942.msg19376834#msg19376834

ето кои ще участват в сериала с Онур Сайлак:

http://www.diziler.com/dizi/sensiz-olmaz/oyunculari

Сценаристки ще бъдат две дами:

Melis Civelek и Şebnem Aksoy

Не мога да намеря много инфо за сюжета.
Навсякъде пише, че ще се разказва за жена с болно дете и бивш съпруг.

П.П. За сега намирам само колажчета на Нургюл и Онур или Нургюл и Мурат Хан,
като това, което си постнала. Няма още реални снимки от сериала, за да видим
кой с каква визия ще бъде.

Това е от Галка,  Hug от тема:Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 129  : Съб., 06 Авг. 2011, 01:26  

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601409.msg19415988#msg19415988

Това е кратко инфо за сюжета на Sensiz Olmaz, Иннабел го беше превела!    

Онур ще изпълнява ролята на съпруг на Нургюл ,която е разведена, бившия й мъж е в затвора и имат дете. То се разболява ,естествено, най -тежката болест и борбата започва за спасението детето. Гьокче Бахадир се явява като съперница на Нургюл, Майка й е Гювен Хукна.Сериала е на Голд Филм и ще се излъчва по Шоу ТВ.

Лека нощ и до утре.   Laughing  smile3524

п.п. Аз само събрах на едно място това, което има до момента...
Благодаря на момичетата, които са намерили тази информация.     bouquet Hug

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 03:43 от margita9

# 506
Благодаря ти за труда  , Марги  bouquet  
Не ти е било лесно да  събереш всичко накуп от няколко различни теми , макар че това последното , че бившия е в затвора , не мисля че е вярно , Мурат каза че в сериала ще играе богаташ , а не бивш затворник , такава информация аз лично за пръв път виждам  newsm78 , сюжета на сериала е , поне  аз както го  разбирам , за разведена майка , която тъкмо си е оправила живота , тоест намерила е отново любовта в лицето на друг мъж  и т.н. и съдбата и поднася най-гадния удар , детето и се разболява от рак и това преобръща живота и отново .

А  това е основния актьорски екип , който ще гледаме  Hug

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 15:42 от Seleya

# 507
# 508
Ето и интерпретация (превод )на арабските фенове на Нургюл във Facebook от статии относно новия и сериал и сюжета му , може би ще ви е интересно да я прочетете , а и като е на английски , предполагам ще е по-лесна за разбиране отколкото ако беше на  турски .

Цитат
Nurgul Has Chosen Gold Film Productions

As Ask ve Ceza approaches its finale, Nurgul Yesilcay has shaken hands with Producer Faruk Turgut's firm Gold Film.

Since 2000 when she appeared in "Asmali Konak" she has one of the most recording breaking actresses and her new address for the upcoming season is now known to all.
...
For the past 2 years she has been performing in the serial Ask ve Ceza which is approaching its finale in June, according to sources close with Nurgul Yesilcay she has been inundated with offers, and she was exhausted spending time reading different scenarios., and has finally made her decision. She has signed with Gold Film's owner Faruk Turgut who is renowned with his serials such as "Buyuk Yalan", "Vazgec Gonlum", and Hanimin Ciftligi". She will be seen in a new serial on Show TV called "Sensiz Olmaz" as the lead actress. The lead actor has not been announced as of this printing.

This serial will actually have 2 female screenwriters one being Sebnem Aksoy and the other being Meliz Civelek.

The storyline will be that of Nurgul Yesilcay performing the role of a divorced mother. The child will be a cancer stricken patient,and with the difficulties that come with being in this position she finds herself alone and with nowhere to turn but her ex-husband, and together they fight to save their child.

Apparently when she read the screenplay and being a mother, she was emotionally affected by what she read, being herself a mother found herself in tears

# 509

Тук има снимки на Мурат и любимата му. Вчера са били в Нишанташъ.

http://www.gecce.com/foto-galeri/murat-han-gonlunu-manken-nur-gu … aptirdi-4655.html

Общи условия

Активация на акаунт