С много цветна красота ще оцветиме ний света

• 59 242
  • 722
  •   1
Отговори
# 720
  • Видин
Нахлувам направо с въпрос  Blush
Възможно ли е двете ми китайки да умират, защото сменихме дограмата? Прозорецът е с троен стъклопакет - т.е. нискоемисионно, бяло, високоенергийно стъкло? Не е чисто бяло стъклото и се чудя дали пропуска светлината като нормален прозорец или я редуцира? Загиват ми цветенцата, а само това се е променяло наскоро... Tired

# 721
  • на североизток от Рая
  amanita, според мен е възможно новата дограма да действа така пагубно на цветята ти. Забелязвам, че като настъпят студените дни, като прибера цветята си в стаята и държа затворена вратата, е нужна адаптация за цветята ми. Докато мине тази адаптация някои клюмват, падат им листата, случвало се е и да загубя цвете. Чувствителни са. А пък тези стъклопакети,  ooooh!. Май най-добре си беше старата, дървена дограма. Стаите дишаха. Ама сега...Нямаш ли възможност да изнесеш саксиите на тераса, някъде с не много силно слънце? Може да се съвземат.  Hug

popiiHug! Радвам се, че майка ти е добре. И ти звучиш много свежо. Браво на теб, мъжко момиче си!

Маце, как ми харесва при теб!....Искам да се разходя по пътечката между цветята. Толкова цветно изглежда винаги, през всички сезони. Как го постигаш? Цветята ти от твои семенца ли са? Голям труд хвърляш в тази градина, нали?!  Hug

Желая ви хубава и лека нощ!  newsm76

# 722

Общи условия

Активация на акаунт