90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 30 937
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро момичета! Добре дошли и на новите бъдещи фиданки.
Аз искам малко да ви се оплача. Последните два- три дни нещо ми е некомфортно. Главата се опитва да ме боли, а пък в същото време не ми се лежи или спи. Сутрин като се опитвам да пия и повечко вода хич не ме бива Confused Надявам се, че е временно явление и е резултат от успешните плодов и воден ден., че не е никак приятно.
Днес съм на варива, скрила съм си едно зеле с ориз от 2 дни и само дебна някой вкъщи да не ми го нападне #2gunfire Laughing Закуската ще е ябълка, а за вечеря или ще си хапна зеле, ако остане, или нещо друго. И само един въпрос имам- царевицата е в този ден, следователно и пуканките са тук нали?
Успешен минусов ден на всички!

# 721
Моето меню за вчерашния белтчен:
З. череши
О. Кюфте с гарнитура и супа от свинско месо/картофите не ги ядох/
СЗ. Пържен сафрид Embarassed Embarassed/това беше и първото ми прегрешение откакто съм на режима, с което никак не се гордея/ .Кантарев порядъчно ме наказа с + 1 кг Mr. Green. Това го пиша за стимул да НЕ прегрешавате дами!
в.Патладжан на скара с дом.сос с месън и сиренце и скумрия
Днес варива:

з.череши
о. още не съм го измислила, че ще пътувам
в. картофки на фурна/за пръв път ще яма картофи откакто съм на режима, а ми бяха любими Wink. Wink/ и салатка, разбира се!

# 722
Добро утро и от мен!
Tinki_15 , пуканките не са за нито един от дните.  Peace
ВАНЯ , тук спорове има за и против плод за следобедна закуска, а ти направо "изби" рибата с този пържен сафрид  Laughing
Днес съм на плодове. Приготвила съм банани и череши.

# 723
Добро утро, момичета! Добре дошли на новите дами в нашите редици  Hug

Днес е моят първи воден ден Simple Smile Попитах кой друг ще ми прави компания днес, но никой не ми отговори...значи съм сама Simple Smile И сам войнът е войн Simple Smile
Не ме притеснява ни най-малко, защото много пъти съм правила лунната...отново за здраве...Само дето като е хладно тези дни, водата хич не ми върви...
Прекрасен ден желая.

# 724
Здравейте момичета!Мен ме нямаше доста дълго време и сега не мога да наваксам да ви прочета.Диетката си върви добре,днес е плодов ден,мисля да хапна следното
З-банан-като всяка сутрин
О-грозде
В-диня
и водата естествено,около2,5-3,00литра-аз по принцип си пия доста вода.Тази сутрин реших просто така де се измеря на кантара и той отчете 77,6-бях доста изненадана,защото очаквах да са малко по-малко и тогава ми светна,че се тегля на работа и съм си облечена,с дънки,обувки,тениска-хаха.Утре сутринта ще видя реалния резултат в къщи.

# 725
 Привет! Плодов ден за мен! Grinning
 З: 1 банан и чаша кафе;
 О: Диня;
 В: 2 ябълки и Фреш от портокал!
Това е плана за днес! Ще се опитам да пия и повече вода, че ми е много трудно с нея! Едва ги докарвам до 1,5л ooooh!
Утре мисля вече да се кача на кантара! Дано да ме зарадва!
Усмихнат и успешен ден на всички! Simple Smile

# 726
Здравейте, от днес и аз реших да почна с диетата. След като прочетох всичките ви коментари по темата съм много обнадеждена и се надявам и аз да постигна целта, която е -10 кг.  Засега съм на 2 нектарини и 1 чай, обяда още не съм го измислила точно но ще мина през ресторантчето до офиса, а пък утре вече ще съм подготвена по-добре.
Хубав ден на всички  Simple Smile

# 727
Добро утро,

След плодовия съм -1100кг, и официално мога да се похваля със свален кг, с който се боря от две седмици! Имам още два кг за да видя 7-цата на кантара, а дано Praynig Praynig Praynig!

Иначе днес по план белтъци:
З: кафе и пъпеш
О: прясно зеле с месце и малко салатка
В: кюфтета със салатка

Добре дошли на новите момичета и много минуси на всички!

# 728
Привет, фиданки! Днес ми е въглехидратен ден и искам да ви помоля за една бърза справка - тъй като не съм яла жито по време на режима, а много ми се хапва, то към въглехидрати ли спада?

# 729
Да, житото се яде в деня за въглехидрати. Peace

# 730
скица благодаря за отговора и жалко за мен. Не, че ги ям по принцип, но днес май ми се доядоха и мислех да си направя, но няма ще караме по план Simple Smile

# 731
Фиданки каня в новата тема, че виждам че има няколко поста до края на тази тема.
Пожелавам на всички много свалени килца, много усмивки и по-добра форма за лятото
Hug

НОВА ТЕМА   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт