ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ - 8

• 34 027
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Бибчо, честито сърчице  Two Hearts
ЧХГто ти наистина говореше за двенки и когато едното не се захване добре, си изчезва с кървенето-изчистване от него, но чудесно е, че другото се е задържало и вече си има пулс newsm10

Ето тук кратко обяснение от Мамма как се пуска новата тема. Ако искаш, копирай в първия пост това, което има в първия на настоящата тема, или пък ако не се справяш, просто отваряш нова и толкоз  Simple Smile После можем да помолим модератор да допълни инфото, важното е ТИ да я отвориш   bouquet

# 736
  • София
Бибчо Hug Hug Hug
Браво, много се радвам за теб. Желая ти лека и безпроблемна бременност и пухкав финал newsm30

# 737
bib4o81, браво на теб smile3501, страшно ти се радвам. Дано от тук на сетне с "инатчо" да си правите компания пълни 9 месеца и никакви тревоги да не му създаваш на детето  bouquet
И разбира се, че ти си на ход за пускане на  новата тема Wink Дано да е за всички късметлийска и мнооого успешна.Вие представяте ли си да изпозабременеем всички в нея и да няма после 10 част smile3521 Направо трябва да си го заложим в целите за септември Wink

Момичета, пожелавам ви една чудесна седмица.Аз чакам МЦ в неделя, дано не подранява, че с тези почивни дни незнам как ще стане да почнем следващата процедура.Но каквото такова, аз съм оптимист, че ще устискам до неделя Simple Smile Целувки от мен  bouquet

# 738
  • Sofia
Много благодаря Кафенце, подрудих се малко, като копирах твоят труд.
Относно линка не мога да го пусна като теб. Не знам дали с този ще проработи Sad
Предполагам ,че ще има нужда от промени, но дано е на късмет Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=606366.0

Общи условия

Активация на акаунт