Моят опит от сайт за запознанства...

• 266 866
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 135
 Shocked 20 годишните тийнейджъри нямат и 14.  Laughing Много лъжат тия деца бе! Като малки си слагат повече години, а като стари намалят - все едно не си личи.  Joy

# 136
Сайтовете са за тези които нямат избор.Ако си красива,интересна,възпитана и умееш да задържаш интереса на мъжете то няма да търсиш-винаги ще има добри резерви,които ще чакат благоволението ти.

Аз съм съгласен напълно с това твърдение... Хубавите, красиви и интелигентни жени просто нямат нужда да правят каквото и да е усилие (още по-малко пък да се регистрират в сайтове за запознанства) - мъжете се тълпят около тях и те само трябва да си избират...
Сайтовете за запознанства са за по-грозничките и жени с проблеми с общуването, които не могат да си намерят мъже по нормалния начин.

Това - мога да кажа,че е най-голямата глупост,която прочетох в цялата тема.
Напротив - има много умни,красиви и достойни жени,които са самотни.
В днешно време жените,зад които се ТЪЛПЯТ мъжете са съвсем друга бира - тип Анелия,Райна,Глория и всичките фолк диви - нито крависи, нито с нормален коефицент на интелигентност.Та парадокс ама факт.

Относно сайтове за запознанства мога да кажа,че хората там сами обричат нещата на провал тъй като има прекалено много лъжа и хората са обезверени. Свестните мъже - защото се сблъскват с голям процент пикли,които нямат никакви ценности и усет,а това проличава още от разголените им снимки, а свестните жени търпят реакциите на вече обезверените мъже. И се получава затворен кръг от обезверени хора. Това се случва,защото в сайта наистина е пълно с лъжливи профили - не знам проучвания ли,кво ли, но голям процент снимки и профили са фалшиви. Нормално е като попаднеш на 50 фалшиви профила с нереални лица, да ти писне да пишеш на кирлица и то нещо смислено, като се отегчат - започват на латиница любимите ,,здравей,как си ,, и т.н. И току виж е попаднал на свястна дама - тя пък се разочрова,щото видиш ли човека няма изказ и пише на латиница  Mr. Green Луда работа, ама е точно така .
За снимките - в един сайт преди време когато се регистрирах и сложих снимка / моя/ администраторите не ми я одобряваха. Пуснах писмо и попитах защо не ми е одобрена снимката,а те отговориха,че когато сложа моя снимка,а не такава на модел, тогава ще ми я одобрят ! Направо изтрещях. Лъхаше толкова скептицизъм и от километри си личеше с колко фалшиви снимки са се сблъскали но аз пък бях толкова обидена,че ме обвиняват несправедливо ,та написах ,,Как разбрахте,че снимката не е моя ? И ако е така,ок , ще сложа някоя по-грозна,защото явно тук няма място за хубави момичета,, , след няколко минути снимката ми беше одобрена.

Съжелявам,че стана дълго. Според мен тези сайтове ще стават все по-ползвани и успешни.Живеем в забързан свят .
замислете се,половината народ тук е минал в някоя част от живота си през сайтовете - а в същото време твърдим,че там са само извратеняци ? аз считам,че щом аз , а и много други хора като мен / нормални/ са влезли, значи все пак има свестни хора - защото аз не се смятам за ,,несвястна,, - следователно е въпрос на късмет може би да попаднеш там където трябва когато трябва.

Даниелка,успех !  Grinning Hug

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 22:28 от Agaph

# 137
  • В Космоса

За снимките - в един сайт преди време когато се регистрирах и сложих снимка / моя/ администраторите не ми я одобряваха. Пуснах писмо и попитах защо не ми е одобрена снимката,а те отговориха,че когато сложа моя снимка,а не такава на модел, тогава ще ми я одобрят ! Направо изтрещях. Лъхаше толкова скептицизъм и от километри си личеше с колко фалшиви снимки са се сблъскали но аз пък бях толкова обидена,че ме обвиняват несправедливо ,та написах ,,Как разбрахте,че снимката не е моя ? И ако е така,ок , ще сложа някоя по-грозна,защото явно тук няма място за хубави момичета,, , след няколко минути снимката ми беше одобрена.

Хахах, явно наистина има нещо такова, че са по-грозновати жените регистриращи се в такива сайтове.

# 138

Хахах, явно наистина има нещо такова, че са по-грозновати жените регистриращи се в такива сайтове.

Не мисля.Но всеки,който не иска да сложи своя собствена снимка бива заплют като грозен - точно като тук  Mr. Green

# 139
  • В Космоса
Е, ама там все пак целта е да се опознаят хората, да придобият представа един за друг. Как така няма да искат да си слагат собствена снимка? И щом админите са толкова скептични, значи има защо.

# 140
Е, ама там все пак целта е да се опознаят хората, да придобият представа един за друг. Как така няма да искат да си слагат собствена снимка? И щом админите са толкова скептични, значи има защо.

Админите,вече толкова им е писнало от фалшиви профили и снимки дърпани от нета,че и те вече както става ясно не различават.
И да,има хора,които не искат да слагат снимка.Сами решават с кого да споделят снимките си в последствие.

# 141
АЗ лично съм попадала на снимки на много красиви момичета. Може би въпросната снимка е изглеждала по-обработена, знам ли. И на мен ми стана странно - има много хубави момичета, но може наистина да са се сблъсквали с някакъв скандал - някой да е сложил снимка на модел и от тогава да са станали толкова скептични.  Thinking

# 142
  • В Космоса
Не знам, не съм наясно. Просто си разсъждавам аз - щом са толкова много фалшивите снимки и щом едно хубаво момиче бива набедено, че не е със собствената си снимка, ме навежда на мисълта, че повечето не са тъй красиви.

# 143
Масата по принцип не блести с особена красота, но има и красиви момичета, при мъжете положението е малко по-различно - там почти не може да се намери хубавец, но се случва.  Wink  Laughing

# 144
  • София
Все по-нови начини за запознанства навлизат!

# 145
  • София
Внимавайте с опита!!

# 146
Факт е че в тези сайтове имат регистрации доста от популярните личности у нас, които нито са грозни, нито им липсват пари. Просто от работа, както и повечето свестни хора в тези сайтове, са станали асоциални - работят повече и нямат време.

# 147

Заинтригувахте ме....Може ли да споделите кои са тези нови начини? Simple Smile

# 148

Сигурно телепатия се има предвид. Остава да я овладея Simple Smile

# 149
  • Бургас

Сигурно телепатия се има предвид. Остава да я овладея Simple Smile
Ами, тя остаря вече  Laughing .И на мен ми е любопитно кои са тези нови начини .

Общи условия

Активация на акаунт