Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от храненето в Зоната в сравнение с други диети?
Какво представлява Зоната?
Какво е хром и какви са неговите ефекти върху желанието за сладко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от храненето в Зоната в сравнение с други диети?
Храненето в Зоната може да доведе до подобрено мислене, по-добро движение, по-добър външен вид, намаляване на глада между храненията и достигането на състояние на свръхздраве. Ползите от храненето в Зоната включват подобрено когнитивно функциониране, повишена подвижност, по-добър външен вид, намален глад между храненията и достигане на състояние на свръхздраве. Той се фокусира върху поддържането на стабилни нива на кръвната захар.
-
Какво представлява Зоната?
Зоната е хранителен план, който се фокусира върху поддържането на стабилни нива на кръвната захар чрез балансирано хранене, което включва въглехидрати, протеини и мазнини. Участниците в дискусията използват калкулатор за необходим протеин от блога bg-zonata.com, за да определят необходимото количество блокчета на ден въз основа на тяхната активност. Разработена от д-р Барни Сиърс, Зоната има за цел да регулира инсулиновата реакция на тялото, което води до подобрен метаболизъм и намалени възпаления, като в крайна сметка подобрява мисленето, движението, външния вид и намалява глада между храненията.
-
Какво е хром и какви са неговите ефекти върху желанието за сладко?
-
Какво представлява храненето в Зоната и как да се храним в нея?
-
Какви са блоковете в режим на Зоната?

да прочетете поне една "зонова" книга -
, началния пост на настоящата тема/;
/

Протеиновите блокове са в несготвена порция

Емигрантка,:bouquet:! Кармен, големи благодарности и за тебе, разбира се!:hug:

Здравейте сладуркии!
Всъщност аз съм в зоната от месец март.В началото бях много стриктна и свалих 7 кг.Всъщност от тогава не съм се отказала и си продължавам,само дето малко давам отклонения вечер
Та...сега съм решила вече сериозно и затова съм тук
Помогнете ми за този шоколад!Иначе се чувствам прекрасно!Спя по 5-6 часа и това ми стига!Започнах зоната с много ниски стойноти на желязо в организма,но зоната ми помогна да изкарам лятото без да усетя умора,въпреки,че още не се е възстановила цифричката!Нямам и помен от надутия корем пълен с газове!
(и как няма като след толкова четене вече ви чувствам толкова близки!
Хайде да се захващам!
при нас. Сладко се прияжда само, когато не е правилно съотношението между ПВМ и може би затова ти се прияжда вечер, когато караш"на око". Пробвай да си готвиш през деня, когато имаш възможност и да си отделяш за вечеря, за да е точно сметнато. А другата вероятност е да ти се яде сладко на психическа основа(като при мен, само защото мисълта ми е в главата) и тук вече става по-сложно докато я изкараме тази мисъл от там.А друг вариант е да си направиш нещо Зоново сладко(има в рецептите в блога) и да си хапнеш 1Б за десерт от него.