Петъчна-как да познаем, че един мъж е гей?

• 52 305
  • 134
  •   1
Отговори
# 75
Няма какво да им се познава, те сами си казват, даже не ти дават време да се замислиш.

# 76
Хората с нестандартна сексуална ориентациа, в това число и бисексуалните (мъже и жени), понякога открито демонстрират това, но понякога умело го прикриват. По характер са коварни, подли, интриганти.
Впечатли ме Laughing

# 77
Разпознавам ги чак като усетя, че се опитват да ме свалят...

# 78
здравейте моля дайте съвет. Най-добрият ми приятел от няколко години се държи странно с мен. в началото всичко беше ок. ходихме на кино или играехме видео игри (в игрите ако трябва да избира дали да играе с жена или мъж - винаги избираше жените).Теми като футбол при него нямаше. но по някое време нещо странно започна да се държи. по едно време си беше малко дебел но понеже обича да похапва повечко. за рожденни дни ми подаряваше неща, които не знам как да ги определя - малко странни - кукла на баб яга , глинена камбанка, и подобни малки неща. преди 3 години това за мен беше някак забавно - гледах на това като на шегаджийски номера. но преди 3 години нещата се промениха. за рожденния ми ден ми подари своя снимка ( подпрял се на една гега в планината на екскурзия) в рамка (на мен ми хареса рамката - сложих в нея снимка на близък роднина). след 3 месеца ме покани на рожденния си ден и ми показа своя приятелка. заяви че има намерение да се жени за нея. ок си казах аз - браво на него. мадамата леко пълна като него с сравнително голям бюст. (до тогава изобщо не говореше за жени или дори не го виждах в такава компания)след една година се ожени - покани ме и мен на сватбата и ергенското парти - и след още една година се роди неговата дъщеричка (самият той ми каза когато разбрал че ще има дете че иска момче). всичко до тук ок.  по едно време отиваме на кино (тук той си взе кола за себе си и пуканки за мен без дори да ме е питал искам ли или не) през зимата - азсъм със зимна шапка - неговият коментар - не ми отивала тази шапка. реших да си замълча. за рожденния ми ден ми купи като подарък панталон - кафяв-бежов и червена блуза с къс ръкав. искаше да види как ми стоят. аз отидох да се преоблека в стаята си и тукмо си бях свалил панталона и обувах другия и той нахълта и дори ми помогна да се загащя. пак си замълчах. за последния ройден ден (пак бяхме да гледаме филм - аз искахх да гледаме бързи и яростни а той искаше отмъстителите - гледахме отмъстителите изглеждаше весело) ми купи колан защото каза че този който нося го дразни. замълчах си - тук и продавачката гледаше с недоумение- като гледаше как настоява  какъв да е коланът как да ми стои и дори го мереше.
 на един ройден ден отиваме да игрем билярд с него и поканих един колега от университета. колегата си поръяа бира, а другият за който говоря си взе боровинкови шотове. докато играехме билярд дори застана зад мен за да ми покаже как да играя. първият жъпрос коъто попита е дали колегата ми е гей (тук и колегата зададе този въпрос на мен). аз и коегата ми си харесваме жени и сме си истински мъже. вярно аз съм привърженик на немския футбол но това е друга тема и на формула 1 но нейсе. та въпросът ми е гей ли е или не (ходи с карирана риза и дънки) работи си нормална работа. на 28 е  и е зодия дева. как да разбера без да го обидя и без да го загубя като най-добър приятел. дори съпругата му не знае. помогнете трябва ли да се притеснявам или не. благодаря ви предварително.

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 16:49 от FBID944640355557128

# 79
Като чета ми се вижда 100%, но може и той още да не го осъзнава. А и какво значение има, ако го усещаш като близък приятел. Ако той реши ще ти каже и без да го питаш.

# 80
  • София
Абе, едва ли е гей Simple Smile Тази комбинация от кафяво и червено не е от най- сполучливите Mr. Green. Ама, ако си приел панталонките и блузката, то възниква един друг въпрос Simple Smile hahaha

# 81
  • София
      Интересно ми стана , след толкова получени подаръци от него, ти какви подаръци му правеше?И защо ти е да разбираш какъв е?Ако е гей, няма ли да ти е приятел вече?Какво ще се промени, ако разбереш със сигурност?Нали не искаш да го загубиш като най-добър приятел?Щом ти е най-добър приятел, какво значение има какъв е?

# 82
Абе, едва ли е гей Simple Smile Тази комбинация от кафяво и червено не е от най- сполучливите Mr. Green. Ама, ако си приел панталонките и блузката, то възниква един друг въпрос Simple Smile hahaha
подарък е все пак. пък и винаги може да се дадат на някой друг

# 83
Като чета ми се вижда 100%, но може и той още да не го осъзнава. А и какво значение има, ако го усещаш като близък приятел. Ако той реши ще ти каже и без да го питаш.
въпросът е какво да правя. приятел ми е ше рзабера и ще приема всяко негово решение. лошо е само че нрговата съпруга не знае.  не е хубаво да я лъже. не постъпва честно спрямо нея. с нея се държи по един начин и когато аз съм там.

# 84
      Интересно ми стана , след толкова получени подаръци от него, ти какви подаръци му правеше?И защо ти е да разбираш какъв е?Ако е гей, няма ли да ти е приятел вече?Какво ще се промени, ако разбереш със сигурност?Нали не искаш да го загубиш като най-добър приятел?Щом ти е най-добър приятел, какво значение има какъв е?
аз му подарявах понеже знаех яе харесва книгата игра на тронове - първия сезон на сериала. зарадва се. подарих му и музика с песни на слави трифонов - стар албум някакъв. филм за хари потър. нищо няма да се промени просто ми е интересно зашо така се държи. пак ще ми е приятел.

# 85
  • София
Да, всеки мъж на 28 се НУЖДАЕ от филми за Хари Потър и албуми на Слави (стари, някакви)... Срахотно Simple Smile

ПП- Ти, сега си се загрижил за жена му ли (онази, с големите гърди), сакън да не се е прецакала? Или за ориентацията му? Или да не би на теб име да ти излезе? Нещо не разбирам-  какво точно те интересува, щом каквато и да е ориентацията му "нищо няма да се промени"?

# 86
Да, всеки мъж на 28 се НУЖДАЕ от филми за Хари Потър и албуми на Слави (стари, някакви)... Срахотно Simple Smile

ПП- Ти, сега си се загрижил за жена му ли (онази, с големите гърди), сакън да не се е прецакала? Или за ориентацията му? Или да не би на теб име да ти излезе? Нещо не разбирам-  какво точно те интересува, щом каквато и да е ориентацията му "нищо няма да се промени"?

който се е пре....цакал за него си е.  име няма да ми излезе ама не знам какво ще стане с детето дето се пръкнало . хора всякакви. просто ми е интересно дали има и други случай като този и как са постъпвали хората. трябва ли да приема такова поведение за нормално от един мъж или не. вярно че със свалките с дамите не върват нещата ама какво да правя като нито съм брад пит нито съм богаташ а обикновен нормален човек.  за мен той ше си остане приятел. просто какво да правя ако продължи да се дърги така това е.

# 87
защо ровиш под чуждите чаршафи?
жена му е пълнолетна и женена за него, да си решава сама
или имаш желания към нея, за да си толкова загрижен?

пп ако е гей, защото да не си гледа детето добре?

# 88
И ако е гей, какво от това? Ще прекратиш приятелството си с него само заради това ли?

А това че е искал детето му да е момче защо си го написал? Доказва, че мъж който иска син е гей или че не е гей, не разбирам?

# 89
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
разпознавам ги като се опитат да свалят мъжа ми, вместо мен  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт