Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните групи храни в диетата ВМ-НВХ 49?
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ?
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните групи храни в диетата ВМ-НВХ 49?
-
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ?
-
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
-
Какви са препоръчителните насоки за консумация на ядки по време на диета?
-
Какви са препоръките за хранене по време на режим ВМ-НВХ 49?
на всички
!
. Направо не ме свърта на едно място, липсва ми движението. Но трябва търпение.
Да, тя вдигна много шум, но нещата, които е написала, не са проверени и не е сигурно, че ще се развият точно така. Да загубиш желание за хранене - това ми се струва абсурдно, особено в дългосрочен план... А и идеята не е да пиеш по 2-3 такива кафета и да не ядеш нищо друго през деня. Все пак когато човек на следващите хранения си яде нормално, тази закуска едва ли вреди. А и четох, че например Моник Форшлунд и Томи Рунесон пишат, че понякога закусват към кафето, т.е. зависи от нуждите на човека. Разбира се, аз не препоръчвам да се закусва само такова кафе, дори се учудвам, че толкова нашумя, а и че се заформи такъв спор. Но за някой може да е вариант за закуска.