Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните групи храни в диетата ВМ-НВХ 49?
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ?
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните групи храни в диетата ВМ-НВХ 49?
-
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ?
-
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
-
Какви са препоръчителните насоки за консумация на ядки по време на диета?
-
Какви са препоръките за хранене по време на режим ВМ-НВХ 49?

Сега си купих и Омега-3 по 1000 мг, веднага налапах 2 капсули, преди пиех някакъв Фиш оил, ама тези имат много по силен вкус на риба.. Брей, бая топличко времето, ако можеше и сланинките ми да разтапя... Тази година да ви кажа, за първи път напълнях някак си по необичайно. След като чукнах 48 и наедрях в зоната под бюста, паласките ,коремчето, ама направо се окръглих, от онази талия няма и помен.. Ходих на лекар да се проверя, изследванията са ми екстра, само дето МЦ взе да ми бяга ха напред, ха по после..което казаха, че било нормално предвид младостта ми...
Имам си и целулит,който като поотслабнах малко намаля, но имам.. И то кое по напред човек да бори? Изобщо с тези метаморфози, започнах да се чувствам "много добре".
По този случай се нагиздих с къси панталонки няколко чифта..ох, слънцето си е бая силничко , усещате ли ?

Затова са толкова полезни тези теми, а и четенето на форуми на други езици, ако имаш възможност - хората споделят опит, човек чете, случва се да се "разпознае", пробва и вижда какво работи и какво не работи при него. И при мен нещата не са се получили веднага, а си трябваха различни варианти, експерименти, докато видя кое как действа. И си продължавам с експериментите, защото има непроучени варианти, може да открия нещо, което да ми пасне дори по-точно 

не,не ядат,а поглъщат храната,ако тези индустриални измислици могат да се нарекат "храна"
Да, вероятно е въпрос и на гени, не само на хранене, но сега виждам колко е била права майката на братовчедка ми (българка, не белгийка, но явно наблюдателна и разумна жена) да ограничава хляба и сладките десерти в храненето на дъщеря си.
Въпреки че не съм много подходяща за режима, тъй като от години не ям месо, не тренирам тежко, а практикувам йога ежедневно и пр. други особености...Но...Не ям въглехидрати, освен под формата на някой плод от време на време, обожавам масло и сметана и яйца и си мисля, че все пак имам допирни точки с режима
Оказа се, че ми се ядат салати, риба и ядки. Килата пълзят надолу, но не само, талията ми се смалява, което е сигурен знак, че слабея здравословно
Простете за многословието