Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните групи храни в диетата ВМ-НВХ 49?
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ?
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните групи храни в диетата ВМ-НВХ 49?
-
Кои са ключовите етапи, през които преминава тялото по време на режим на ВМ-НВХ?
-
Какви са препоръчителните количества вода и зелен чай, които трябва да се консумират по време на диета?
-
Какви са препоръчителните насоки за консумация на ядки по време на диета?
-
Какви са препоръките за хранене по време на режим ВМ-НВХ 49?
Но аз не мога да споря, а и бързо се разгорещавам в спорове, затова не ми се удава особено да убеждавам хората, ако са предварително настроени да оспорват всичко, което кажа

(Ииии, отново си пуснала страхотни рецепти, като чета, нямам търпения за тая тиква
) Освен брюкселското зеле, останалите ги харесвам и консумирам редовно. Само количествата ще поувелича малко. Въпреки че,точно в момента въглехидрати идват основно от градински домати, чушки и лук.
).
Аз точно там си правих изследванията! Ами значи ще се наложи и аз да ходя да ги направя, имайки предвид високия ми ЛДЛ.