Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са притесненията на двете участнички във форума?
Какво съветва една от участничките на друга, която се притеснява да кърми бебето си?
Каква е историята на една от участничките относно кърменето на бебето й?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са притесненията на двете участнички във форума?
- Една от участничките изразява загриженост относно болки в долната част на корема, които се оказват безопасни, както и изтичане на води, което се оказва нормално. Тя споделя също, че очаква цезарво сечение на 9-ти август, но вече има разкритие и постоянни контракции, което може да наложи спешно цезарво сечение. Друга участничка изразява загриженост относно болки в долната част на корема, които се оказват безопасни, както и изтичане на води, което се оказва нормално. Тя споделя също, че очаква цезарво сечение на 9-ти август, но вече има разкритие и постоянни контракции, което може да наложи спешно цезарво сечение.
-
Какво съветва една от участничките на друга, която се притеснява да кърми бебето си?
Една от участничките съветва друга участничка, която се притеснява да кърми бебето си, че е напълно нормално да изпитва такива чувства. Тя я уверява, че майчиният инстинкт е силен и я насърчава да претегли бебето при педиатъра, след което да вземе решение. Съветва я да не се тревожи, тъй като пълните памперси са основен индикатор, че бебето се храни добре.
-
Каква е историята на една от участничките относно кърменето на бебето й?
Една от участничките споделя, че синът й израсна в ръцете и не признаваше креватче, количка, шезлонг и други подобни приспособления. Тя споделя, че майка й, която е бивш педиатър, била готова да го изпрати в болница, защото това не било нормално; обаче нищо му нямало на детето - просто то не искало да спи. Сега синът й едва го вдига сутрин за детска градина.
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?

Боли ме Д-то от ден-два, нищо не се напипва уж, но днес като гледах на огледалото - ами има нещо
А нито съм страдала от запек, нито нищо. И сега се чудя какво да правя, май по-добре да изчакам беб да се появи и после да ги мисля, а? Лошото е, че си наболява.
Изписаха ни бързо, след 4 нощувки в болницата. Сега привикваме един с друг и е толкова прекрасно. Единственото, което малко ме притеснява е, че се се цедя след кърмене и му давам задължително изцеденото от мен. Такъв беше съветът, който вече двама педиатри ми дават - за да са сигурни, че се храни с необходимото. Това се налага, защото сме с жълтеница и е много поспалив - заспива след 10 минути сукане, а едвам го будим на 3 и повече часа. Надявам се скоро да махна цеденето, но сега не мога да си позволя да се съобразя с разбиранията си от бременността - да давам на поискване и той да суче колкото иска, защото може да влошим жълтеницата ако не наддава. Надявам се обаче да намерим своя ритъм. 

тези хора друго не знаят ли само едно и също слушам не съм ли родила, кога ще раждам. Как може моите роднини да си стоят и да чакат кротко и само да ме питат как съм и как е бебето, а от другата страна всички роднини, познати, комшии и ред други хора само звънят и разпитват
и майка му и сестра му като почнат да си правят планове кога съм щяла да родя
полудявам,откачам...то не стига,че ми изнервено и напрегнато и по цял ден тъпо и скучно,ами ...и с тия въпроси направо откачам.Телефона го вдигам на определени хора...хич не ми се приказва с никой вече
и аз
направо си е калЕн