Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 594
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Мога да ти препоръчам кетъринга на Party Jack, ние ще празнуваме там, в тяхното заведение, в менюто имат интересни неща, а ми се струват на прилична цена. Мисля даже, че и доставка имат, но не съм сигурна. В сайта им има контакти.

# 451
Мога да ти препоръчам кетъринга на Party Jack, ние ще празнуваме там, в тяхното заведение, в менюто имат интересни неща, а ми се струват на прилична цена. Мисля даже, че и доставка имат, но не съм сигурна. В сайта им има контакти.

Това не е лоша идея, благодаря!

# 452
  • Варна
Някой знае ли дали е валидна още промоцията за РД в Капела плей - 140 лв за 7 деца?

# 453
  • Варна
Някой знае ли дали е валидна още промоцията за РД в Капела плей - 140 лв за 7 деца?

Здравей. Трябва да е валидна, поне на брошурката пишеше до 30 април   Peace

# 454

Да, валидна е. Ние ще празнуваме там на 13ти април. До края на април е.  Peace

# 455
  • Варна

Понеже нямам актуалната брошура, офертата като тази ли е?

# 456
  • Варна

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=422987914437055&set= … ype=3&theater

# 457
  • Варна

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=422987914437055&set= … ype=3&theater

Благодаря!   bouquet Целувки на Малвина  Heart Eyes

За рожден ден в Pfohe mall какви са отзивите? Колебая се между него и Capella play.

# 458
Ясмина, първо отидохме в Пфое Мол да питаме, но след като ми казаха, че ще сложат родителите отвън, понеже детето е голямо (а е доста студено там в момента) и се отказахме  Peace

# 459
  • Варна
Ясмина, първо отидохме в Пфое Мол да питаме, но след като ми казаха, че ще сложат родителите отвън, понеже детето е голямо (а е доста студено там в момента) и се отказахме  Peace
На мен ми казаха, че можело да си избираме къде да бъдат родителите, ако искаме и в детския кът. Става въпрос за 5годишни.

# 460
  • Варна
На мен ми казаха, че можело да си избираме къде да бъдат родителите, ако искаме и в детския кът. Става въпрос за 5годишни.
Целувки и на Невена!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На мен там куверта ми се вижда скъпичък, а списък тази година е доста дълъг. Не сме ходили доста отдавна там, но 3-ия РД го празнувахме там. Сега ще празнуваме във "Весели крачета" по желание на Малвина. На пет рождени дни ходихме от НГ насам, но не иска да сменя мястото с друго. Харесва ми че е има доста място за игри и аниматор там - та ще моля някой ако е ползвал наскоро интересен такъв да сподели  Praynig Praynig Praynig

# 461
  • Варна
Ние празнувахме в "Пфое мол" на 30-ти. Peace РД беше комбиниран - включваше 1 час в детския кът, боулинг, тенис на маса и хапване. Продължи 4 часа Crazy - за голям кеф на децата, на родителите май малко им доскуча. Laughing Кувертът е 13 лв. за до 15 деца, ако са над тази бройка - 11 лв. Хапването включва пица, сокче, суха паста, има и подарък за всяко дете. За аниматор се доплаща 20 лв., след препоръките тук в темата попитах за Божидар и точно той ни беше аниматорът, доволна съм. Peace По наше желание бяхме настанени на две съседни маси до боулинга, не беше студено, дори напротив. Peace Можехме да сме и в детския кът, но, при положение, че децата бяха 1 час там и 3 часа около боулинга, смятам, че направихме по-добрия избор. Peace Дъщеря ми каза, че това бил "най-якия й рожден ден" Laughing

# 462
Също и за заведения / детски кътове , подходящи за 2-ри РД. Благодаря предварително.   bouquet

За втори РД е подходящ клуб "Весели крачета" във Възраждане. Това е място точно за деца в тази възраст. Бяхме там през декември на рожден ден на племенницете ми. Хареса ми. Голямо пространство с подходящи съоръжения за такива малчугани.

Аз съм била там и на рожден ден и заради детския кът само ,хубаво е да,но за РД не ми хареса обслужването,всъщност сами си се обслужвате ,те само оставят чиниите с храната която е поръчана предварително.И тоалетната е навън от заведението по едни стълби надолу.

Да и аз бях там даже там правих рожденния ден на сина ми /5 год./ облужването е много добро..... да оставят чиниите на масата но да не забрявяме, че това е все пак детски кът и родителлите са по скоро придружители а не заведение с обслужващ персонал като ресторант, кафене или друг вид заведение.......кой друг кът си има толкова добре оборудвана тоалетна със специално място за повиване и преобличане на бебе /било то и не на етажа/. Кое му е по хубавото на детки кът /бившата Анжелика/ например да самия кът сам по себе си е много добър но за тоалетната да не говорим никаква хигиена чак сина ми отказа да отиде а е на етажа и там имат претенции за качество. Пак на същото място бях и исках да си поръчам 2 различни вида коктейла и ми се обясни, че нямат компонентите понеже се сменяли собствениците......е това не е оправдание щом го има по меню значи и налично трябва да е така. Много си е добро мястото даже и няма смисъл от подобно оплюване.......

# 463
  • Варна
Какви са цените във "Весели крачета"?

# 464
Много ми се ще и ние да празнуваме в Капела, но при нас проблемът е, че дечицата са мънички, около 2-3 годинки. А като ги знам там батковците и каките въобще не пазят малките. Crossing Arms. А дъщеря ми много се забавлява като я заведохме да си играе! Според вас в какво време е разумно да запишем РД, за да не e пълно с големи деца? А мястото е наистина страхотно! Колебая се между него и Бейби Рок в Аспарухово. Имате ли отзиви за второто?В смисъл за рождени дни. Ние сме ходили там само да я водим да играя. Сега се сетих и за Панамера, добър вариант е според мен, защото и рождения ни ден е май месец. А там си имат и пясъчник за игра. Какво бихте ме посъветвали за рожден ден на МОМИЧЕ на 2 годинки, гости - около 7-8 деца, 2-3 годишни. Мерси предварително!

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 02:34 от Coco Mademiselle

Общи условия

Активация на акаунт