Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 596
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
 HugМомичета,радвам се, че тук намирам сродни души! HugВсяка от нас припознава себе си в Бихтер по един или друг начин.Ние затова отново го гледаме и с пълна сила изживяваме емоциите, въпреки, че много добре знаем, че филмът си е същия и нищо няма да се промени. Cry
Но филмът наистина е уникален.Толкова време вече да ни държи влага.И предполагам, че не сме единствените.
Съгласна съм с всичко, което споделяте,denimira,bezymnalydost. Peace
Аз мисля, че човек трябва да носи доза лудост в себе си,за да изпитва вълнение от живота.Когато започнеш да се съобразяваш с многото условности,малко по малко нещо от същността ти умира и в един момент усещаш, че не си ти.
Бихтер вече беше мъртва, преди да се самоубие физически. Cry
Бъдете по-активни, че много емоции, много вълнения.Продължавайте да гледате, има още красиви моменти.
И между другото, сега отново като го гледам Къванч-много добре си играе човека.Просто в КГ ролята му е по-динамична.Но пък аз тук си го харесвам повече.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 20:10 от ABBYY

# 721
Днешния епизод го издържах, но това, което следва... направо не ми се мисли. Въртеше ми се в главата да започна да го гледам отначало, там където всичко е розово и носи хубави емоции. Ще изчакам да завали сняг и ще започна да си гледам ЗП от първи епизод. Не знам до колко е нормално да гледам един филм толкова много пъти и никога да не ти омръзне.  newsm78   Joy

Много гадно се получи днес, ако Бихтер не беше заразпитвала Бехлюл дали е бил цял ден с Нихал, той нямаше да каже тези думи, съответно Аднан нямаше да ги чуе... Но ето, че сами се насадиха на пачи яйца.  ooooh! Ама Фифи и тя, само подклажда страстите. Вярно е, че днешните реакции и думи на всеки един герой са изключително важни и ни подготвят за предстоящото. Сега, ако Дениз не беше говорила с Фифи, Нихал нямаше да чуе, че Бехлюл "си е признал" за чувствата си към нея... Изобщоооо голяма бъркотия. Думите на Бихтер, че това ще свърши зле, са абсолютно точни. Само ако Фифи знаеше какво ще причини на дъщеря си.... едва ли щеше да посмее да го направи, но алчността никога не е довела никого до добро. За да не изпусне касичката, ще загуби детето си... аптал! Бешир и той, ако по-рано беше казал всичко, което знае, нещата нямаше да свършат по този начин. Да, изгонени щеше да има, но нямаше Бихтер да се самоубие в мъките си. Дори на финала, когато Бехлюл й се обади, тя грейна от щастие, когато й каза да го чака, че отивал при нея, но с последните си думи да не правела нищо, което ще съсипе животите им направо я уби психически. Отговора й "Добре", звучеше толкова тъжно, че и камък да си ще те заболи от нейната болка.  cry
Бешир мълча твърде дълго време, затова накрая Нихал влезна в болница... Още щом ги видя в оранжерията, трябваше да каже, дори само на тях да беше казал, пак щеше да е направил нещо. Ако не тогава, то сега, когато ще ги снима в къщата в Рива, трябваше да направи нещо, той мълчи и страда... Да го хванеш и него и Фифи и   341uu fight

# 722
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Съгласна съм с Дени , но това не е нещо ново ти си ми като второ аз ... нищо чудно,че сме родени на една и съща дата! Душевната болка е нещо много страшно...както аз обичам да казвам и сред тълпа хора пак съм сама. Когато те боли там вътре точно там където някои е заспивал или е докосвал и започне ли да бие бързо тогава става много страшно. Сякаш света притихва,стъмва се,пада мъгла...и започва най-страшната бурия...бурията със чувствата в сърцето. Разума не слуша сърцето...а когато се научиш да притаяваш болката вътре в теб и да преглъщаш всичко бавно започваш да угасваш. И думите правя го за този или за онзи не помагат. Грешките който допускаме с разума сърцето ги боледува по страшно от външните рани по тялото. Не случайно ника ми е такъв вътре в мен бушуват ужасно много нещо много от които не виждат дори и най-близките ми. А лукса да съм спокойна не съм го имала повече от 2 години. Бихтер сякаш си е част от мен...а интрижките който майка и прави при мен винаги идват от приятелска страна и ми е много познато всичко. Добре, че ви има вас... някак си тук е добре... Peace

# 723

# 724
Лудостче,как намери баш тоя мелодия  ooooh! Направо ми замръзна кръвта.  Confused

В момента,в който я чух,първото нещо,което излезе в съзнанието ми беше хлипащата и почернена Пейкер.  Sad  Cry Тя беше най-страдащият човек на погребението на Бихтер.
После се сещам за Джемиле.Когато Сюлейман отиде да я дръпне от ковчега......такъв рев не съм ревала никога!  Confused
И накрая Нихал.....когато каза,че и Бешир ще бъде с тях и Бюлент се разплака и излезе от стаята!  Sad  Направо тея моменти са ми....  #2gunfire сърцето!

# 725
# 726
Лудостче,как намери баш тоя мелодия  ooooh! Направо ми замръзна кръвта.  Confused

Съмняваш ли се в мен... ето още една... работя по едни клипчета и тези мелодий са за там...клипчетата скоро и тук ще ги кача .... а за сега малко музика...

# 727
Е тука точно Бихтер така лошо си изигра картите,че думи нямам.

Как можа да каже Нихал?  newsm78  ooooh! Да беше казала Елиф.Пък Бехлюл щеше да каже,че колкото и да я обича не може да й прости и готово.  ooooh! Ама тя-Нихал!  Shocked Как може бе!? Направо ми идва да й забия един шамар!  Crossing Arms

# 728
Е тука точно Бихтер така лошо си изигра картите,че думи нямам.

Как можа да каже Нихал?  newsm78  ooooh! Да беше казала Елиф.Пък Бехлюл щеше да каже,че колкото и да я обича не може да й прости и готово.  ooooh! Ама тя-Нихал!  Shocked Как може бе!? Направо ми идва да й забия един шамар!  Crossing Arms
И на мен ми направи впечатление това още когато го гледах за пръв път, но филма да става. Wink..как иначе щаха да набутат Нихал на Бехлюл, като той даже не я поглеждаше като жена

# 729
  • София
От известно време съм болна и моята болест се нарича Забраненият плод....това е сериала, който гледам отново и отново. Няма спиране. След всяка серия мисля и разсъждавам до следващата....Бихтер с цялата си любов и мъка към Бехлюл. Колко е самотна, горката. Майка й как не усети силната любов на детето си, как не разбра, че това не е просто увлечение. А Пейкер не видя ли пропастта в която пада сестра й? Бехлюл със своята нерешителност, страх....да не й беше давал надежда, да не й беше показвал, че може да бъде обичана.....имаше една серия, в която тя отиде в дневната да се похвали на всички, че е говорила с Аднан, а се оказа, че той е говорил с Нихал,Бюлент, сестра си,мадмоазел-тя тогава осъзна, че е последната на която се е обадил, а Бехлюл , когато беше изчезнал първо на нея се обади.....накара я да се чувства значима за него, негова, на първо място. ....Той как не разба, че я смазва, разбива, погубва, дори след като разбра за аборта, как не разбра какво и причинява.....унищожи я. Как само му се молеше накрая, дори беше готова да го чака след като се разведе с Аднан, а той се ожени за Нихал.....Тя изгуби достойнството си, честта си, смелостта си, усмивката си вече не беше тази Бихтер, изгуби и любовта си...всичко изгуби, затова се и самоуби. Просто нямаше за какво да живее.

# 730

Ей това сме ние всичките!  Laughing Луди да гледаме един и същи филм пак и пак и все да се надяваме,че края ще е друг!  Laughing

# 731
Добър вечер или добро утро - комуто, както дойде ! Wink Hug
Нямате стигане, ей ! Peace Така се радвам, че пишете толкова, че споделяте чувствата и емоциите, породени от любимото ни филмче и малко ми е мъчно, че нямам време да ги споделям с вас ! Покрай подготовката на турнето и за филма нямам време, ама като знам колко рев има да изрева в предстоящите епизоди, мога и да пропусна някоя !
И тъй като днес сте били супер активни, за което искрено ви благодаря, в този късен час, специално за вас : Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт