Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 43 811
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте дами Simple Smile

Отдавна не съм се разписвала в темата, обаче Ви следя изкъсо  Naughty
Радвам се на всички, нищо, че не пиша ...
Ще Ви покажа две неща и от мен. Едното е гримът ми от вчера. Лилава очна линия. Нищо особено. Другия го правих днес. Артистичен.

Поздрави!

Скрит текст:

# 496
  • София
Интересно сравнение на черни сенки - http://www.bloglovin.com/frame?post=570072816&frame_type=a&a … XNoYWRvd3MuaHRtbA

# 497
Elle-mкme, да 23 евро за Ревлон и на ми се вижда странно, но е факт. Козметиката от средния клас ако в Бг е 9 лв. тук в Италия е 9 евро пресен пример от днес сенките тату на Мейбалин. Червилата на Кейт Мос тук са 10 евро. Виж Ревлона е някакво изключение newsm78.
Козметиката от по-високия клас е като в бг като цени тук разлика не съм открила.
И на мен ми направи впечатление разликата в цените.  Money
На мен ми е малко трудно да разбера дамите, които си купуват Tattoo вместо сенки на МАС, но като се има предвид разликата в цените е разбираемо.
Аз си купих един цвят Tattoo, един цвят на Cаtrice и мисля да не повтарям, но със сигурност ще си купя още цветове от Chanel и MAC  Heart Eyes
Аз повече няма да припаря до козметиката от дрогериите.....то бива разлика, но чак такава - не бива  Crossing Arms

Elle-mкme, беше ме попитал с какво съм на последните снимки - с Chanel и сенки на MAC.
Аз нямам проблем с нанасянето и преливането на тези сенки, а и при мен се оказаха, че са доста трайни. Първо нанасям Paint pot и след това нанасям сенките и не ми се събират.  Grinning
От пресованите пигменти на МАС имам само Light Touch и почти не го ползвам  Blush

Вдъхновена от един грим на a.l.e.n.a, реших днес да използвам кафяво, снимах го, но на снимките пак изглеждаше като розово  ooooh! Laughing

# 498
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мислех, че сме престанали със снобстването на тема скъпи-евтини продукти Tired

# 499
  • в 1001-та нощ
B & C   Blush на други компютри може да изглежда кафяво  Peace

няма да забравя как коментирахме една палитра - един виждаше синьо и сиво, друг лилаво ...

# 500
  • София
Не знам какво ме беше прихванало онзи ден на слънцето да си направя по-тъмен грим...

Снимките пак ги правих след работа и нещата не изглеждат особено добре.
Установих, че когато съм с лещи снимките ми се получават по - добре. Когато си махна очилата присвивам очи явно инстинктивно, колкото и да се опитвам да са отворени и в кпокойно състояние...   Tired

та с три думи: лилаво - сиво с малко розово. Сив молив за очертаване и съвсем малко черно в края на окото. в основен цвят дълготрайните сенки на есенс. е, не мога да опиша колко съм доволна от този продукт особено като се сетя как случайно ми го донесоха.

Скрит текст:

за куклата за съжаление не успях да намеря време. Много ми е мъчно, но просто се побърках от работа този месец.  Sad

# 501
  • София
Направих куклата! Доволна съм  Mr. Green Сега ще сваля снимките и ще ги кача в албум и го пращам на МисНели Simple Smile

# 502

Предизвикателство Кукла

Скрит текст:
Shide

Кукла Двуличница

Албум

Използвани продукти:
ББ крем за цялото лице
Зомби страна: сенки в черно, бяло, червено, от палитра 120 цвята
молив за устни в червено- Rimmel #021 red dynamite
молив за очи Avon  perfect wear black
Maybelline master precise eyeliner black
Maybelline  master drama khol liner- deep purple

Кукленска страна: сенки в розово,лилаво и бяло, от палитра 120 цвята- за очите
сенки в розово и червено, от палитра 120 цвята- като руж
Никс джъмбо молив в цвят милк
молив за вежди Римел
мигли Ардел demi wispies
молив за устни в червено- Rimmel

SilvaZone

Албум

Използвани продукти:

Лице:
Кролан TV стик,
Ben Nye Colorless Face Powder
Руж – от палитра
Очи:
NYX Jumbo pencil in Milk
BH 120 palette
Catrice Gel eyeliner – 010 Black Jack with Jack Black
Bourjois Volume Glamour Mascara
Вежди:
Essense eyebrow stylist set
Устни:
Flormar P319
Мигли:
Eylure Individual lashes
И едни китайска марка

NovemberRain

Албум

Продукти:
ФДТ Misha Extreme #21
Пудра Golden Rose Pressed Powder
Руж Catrice Think Pink
Хайлайтър MAC Soft And Gentle
Червило MAC Viva Glam Nicki
Очи NYX Jumbo pencil Milk
Inglot Free System Eyeshadows № 362Matte
Golden Rose Khol Kajal
Изкуствени мигли незнайна китайска марка - 3 чифта
Лепило DUO

# 503

Малко, но затова пък страхотни участия  Heart Eyes

1-2 е време за ново предложение за анкетата.

# 504
  • София
Прекрасни кукли! Heart Eyes

# 505
  • София
ех, че хубави!
Шиде, супер идея за двуличницата.

# 506
Уау! Разкошни кукли  Heart Eyes
Shide, наистина страхотна идея, точно нещо такова се въртеше и из моята глава   bouquet

# 507
Страхотни кукли  Hug Наистина  Hug Аз не я харесах тази тема, но вашите изпълнения са супер. Без сладникав привкус и много интересно  Grinning

B & C, не мога да разбера какъв ти е проблема, че не всички купуват това, което ти си решила и постоянно глождеш темата  ooooh! Освен това тук съм виждала момичетата да постигат невероятни неща и с китайски палитри. А от малкото, което ти си показала до момента, не мога да кажа същото  Whistling Пък било то с Шанел и МАС. Както и преди казах, понякога проблема не е в продукта /евтин или скъп/, а в това, че не можем да го използваме като хората  Mr. Green

# 508
  • София
Прекрасни, прекрасни и трите. Страхотни идеи! Браво! Направо за мен си е най-добрият грим по тема, и най-професионалният! Отивам пак да разглеждам  Laughing.

# 509
  • Пловдив
Ех,момичета,страхотни сте!!!

Общи условия

Активация на акаунт