Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 43 819
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Страхотни кукли  Hug Наистина  Hug Аз не я харесах тази тема, но вашите изпълнения са супер. Без сладникав привкус и много интересно  Grinning

B & C, не мога да разбера какъв ти е проблема, че не всички купуват това, което ти си решила и постоянно глождеш темата  ooooh! Освен това тук съм виждала момичетата да постигат невероятни неща и с китайски палитри. А от малкото, което ти си показала до момента, не мога да кажа същото  Whistling Пък било то с Шанел и МАС. Както и преди казах, понякога проблема не е в продукта /евтин или скъп/, а в това, че не можем да го използваме като хората  Mr. Green

много хубаво казано Party

B & C- аз пък не си купувам МАК, а предимно среден клас козметика. Даже като се замисля повече от 10лв за козметичен продукт не съм давала. Справям се чудесно и тези ми възможности.
хайде вече да спрем кой какво и как си го купува.

Страхотни кукли.

аз имам много гримчета да показвам, но ме мързи да сваля снимките. Ще е тези дни.

И да питам нещо- тези татута как седят- сухо или като нормални сенки? Мисля да си взема едни по неутрални за нощните смени.

# 511
Прекрасни кукли! Нивото на изпълнение е толкова високо, че това не е само грим, а художническа работа!   bouquet

# 512
И да питам нещо- тези татута как седят- сухо или като нормални сенки? Мисля да си взема едни по неутрални за нощните смени.

Ели, татутата са доста по-сухи от нормалните сенки. Поне Тоупа. Ако искаш мини тези дни през нас и ще ти го дам да го пробваш, и да прецениш дали ще ти хареса  Wink
Днес пак съм с Тоупа, за да го пробвам по кой начин ще ми хареса най-много. Малко ми е труден за работа. Днес го сложих да подвижния клепач, сложих очна линия от молив и се пробвах да я опуша леко. Става трудно опушването върху татуто  Rolling Eyes Сложих и малко черен молив на долните мигли и пак ги опуших. Общо взето този вариант ми хареса най-много до момента  Peace Следващият път ще ползвам черни сенки вместо молив. Мисля, че така ще стане още по-добре.

# 513
  • в 1001-та нощ
върху база ли  Rolling Eyes newsm78

аз моите още не съм ги тествала  Blush

# 514
Да, слагам и база. Това ми е навик вече  Mr. Green Ще пробвам и без да видя как е. Но си мисля, че ще се събират в гънките без база  Rolling Eyes

# 515
  • в 1001-та нощ
аз пък се чудя дали няма да се замазва по базата, моята е по-кремообразна, бялата на NYX ми се вижда по удачна, но пък трябва да се пробва  Shocked

твоята каква беше?  Rolling Eyes newsm78

# 516
Аз съм с минералната на АртДеко  Peace Нямам проблем с нея, защото тя "попива" и не се смесва с продуктите  Grinning Много е хубава.

# 517
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Страхотни сте, кукли Heart Eyes

# 518
 Уау! Страхотни кукли момичета! Спряхте ми дъха! Направо ме пренесохте в някой филм:)
  bouquet Hug

# 519
Ииииии, какви кууклии!  Heart Eyes Момичета, вие сте магьосници!   bouquet

Като говрим за скъпо/евтино - не знам защо, но моите сенки на Шисейдо, Ести Лаудер и Диор застояват, за сметка на това съм тотално влюбена в Тату-та на Мейбълин ( вече имам Тоуп-а, Бронз-а, златно-розовото и бялото тату) и си ги ползвам с изключително удоволствие всеки ден.  Heart Eyes Вместо база използвам ББ крепа на Гарние като леко мацвам и на клепачите от него.  Peace
Използвам ежедневено и 2 вида сенки на Есенс - едните са залтни, а другите тъмен бронз  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 11:18 от Норе

# 520
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не знам защо я дъвчим тази тема постоянно, но ми писна и ще се изкажа и аз.

Първо- като химик. По-назад някаква кукла шанелска беше се постарала да ни осведоми как от всичко, което не е в най-високия клас козметика, стигала до доктор. Е, не се бях смяла така от месеци Joy. Пигментите и багрилата, които се ползват в цветната козметика, са ограничена бройка, и повечето са известни от векове. Нови цветни съединения се вкарват в индустрията трудно- трудни и скъпи са за синтез, повечето са канцерогенни (цветът обикновено върви с ароматна структура, а ароматните съединения са канцерогенни), пътят от лаборатория през патент до поточна линия е изключително дълъг и скъп. Ако е за бяла козметика или лекарствен продукт- всичко това има финансова възвръщаемост, при цветната козметика- не. Та не се заблуждавайте, че във вашия Шанел има нещо по-различно, отколкото във вашия Мейбълин Mr. Green. И ако госпожицата има алергия от едното, ще има и от другото.

Второ- като потребител. Евала, Веси newsm20. Кратко, ясно и точно- умелата ръка и красивото око са тайната на красивия грим, а не скъпата козметика. Пробвала съм спирала на Шанел, на моите мигли не прави разлика от тази на Мейбълин.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 11:19 от joy_r

# 521
Купувайте си каквото искате! Само не разбирам защо трябва да ме нападате!  Crossing Arms
В някои държави продуктите, които вие си купувате и ви харесват, са на почти същите цени, каквито са продукти от много по-висок клас.....разликата в цената не е голяма, но разликата в качеството доста често е фрапираща.
За уменията и за това кой как се гримирал, не веднъж съм писала, че гримовете на elfi4ka ми харесват, а тя не използва висок клас козметика, но не всички сме като еlfi4ka и не всеки би се справил толкова добре с продуктите, които тя има. Аз лично не бих могла....вие ако можете....желая ви успех!
Две дами набеждават един продукт за супер, след това всички си го купуват и започва едно ахкане и охкане и ако случайно някой сподели, че въпросният продукт не е чак толкова добър, бива изяден с парцалите. Аз получих възпаление от въпросната очна линия и определено не се маха толкова лесно в сравнение с други, а аз не съм на 20 години за да мога да си позволя да трия по един час очите си и не ми е безразлично дали имам бръчки или не. В дрогериите доста често се отварят продуктите, бърка се в тях, пробват се и на мен лично подобни продукти ми се отразяват зле на очите....получавам възпаление, което не е нещо безобидно Crossing Arms Когато бях ученичка нямаше молове, а и не съм имала пари за Chanel и съм си купувала гримове от разни магазинчета и сергии и много исках да се гримирам и експериментирам, но така подпухнах, че не можех да си отворя очите и доста дълго време не съм се гримирал (в продължение на 5-6 години) и си мислих, че очите ми изобщо не понасят гримове, но след време се оказа, че проблемът е бил другаде, а не в моите очи.  Simple Smile

Виждам, че в темата има голям брой "специалисти" и мнението на масата се различава от моето, та за това ще спра да пиша.....няма смисъл!  Rolling Eyes

За куклите - всички ми харесват и нямам фаворит!  Simple Smile

# 522
  • София
страхотни кукли момичета

Днес съм с тауп и направих снимки , но чак довечера ще видя дали са станали и ако да ще ги пусна

п.с на мен таупа ми се събира в гънките въпреки базата от която никак не съм доволна, ще взема тези дни пробвам таупа и без база да видя дали проблема не идва изцяло от нея.

Момичета наистина нека да спрем коментарите с евтината/скъпа козметика , то е ясно ,че не всички сме на едно мнение и не всички сме толерантни и към двата вида козметика.

# 523
  • София
И едната страна е права, но и B & C е много права.
Когато човек е  млад за него е важно да опита от всичко и по много- това е съвсем естествено, така опознава света.
Но, на един етап от живота си, стига до извода, че малкото е повече. Ако нямаш достатъчно възможностти - позволи си една чаша питие, но качествено, една рокля, обувки или нещо друго, но му се наслади изцяло.

# 524
Не знам къде другаде да питам, затова нека да е тук:

Момичета, къде в София да намеря Ревлон? Sad

Търсих в Блик, Бюти Зоун/Дъглас, ДМ и Лили, Ремедиум... и нищо Sad Искам си ColorStay ФДТ!

Общи условия

Активация на акаунт