Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой може да участва в състезанието по печене на торти?
Как се провежда гласуването за тема и кой има право да гласува?
Как и кога мога да се регистрирам за участие в тортено предизвикателство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой може да участва в състезанието по печене на торти?
-
Как се провежда гласуването за тема и кой има право да гласува?
-
Как и кога мога да се регистрирам за участие в тортено предизвикателство?
-
Какво представлява "Tortennoto Challenge"?
-
Как участниците ще качват своите снимки в тортеното предизвикателство?
! Като гледам и паказателя "съразмерност, достоверност по форма, размер, цвят ..." и той е спазен на 100 %. Тези двете съдийки явно са по-аматьори в областа и от мен, аз, поне хубавото го оценявам подобаващо!
Твоята торта така е пипната, изпъната и без грам нацепено някъде. А за страхотно декорирани истински цветя, направо нямам думи. Отделен е въпроса, че не са само един вид, като тези макове
. 

Знае ли човек може да ги пратят по-късно по пощата, но ме съмнява. Единствено си получих листчетата с оценяването и забележките на съдийките. Но тръгне ли човек на такова представяне трябва да чете много дословно правилника - макар и да е кратък винаги има детайли които убягват.
Обемите талант, социално поведение, човечност и ред такива рядко биват раздавани в припокриващи се количества. Това не е непременно към конкретния случай.
.