Коледният детски календар

• 9 155
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
И вкъщи за трета година ще имаме коледен календар. Първата година правихме с децата Дядо Коледа от Крокотак, миналата ни подариха готов, направен, а тази май ми се иска да ушия някакъв аз, но не съм измислила какъв точно ще е. А и време няма много, ще трябва да мисля бързо. Нямам време да преглеждам старите теми, някой ако е правил нещото, което искам аз да направя, моля да сподели. Grinning

Цяла година събирам ролките от кухненската хартия (и пак не ми достигат 3 броя Crazy), защото съм решила календара да е от тях.
Аз пък ролките от тоал. хартия, така че и от тях може би бихме могли да направим нещо. Thinking

# 31
  • София
Аз също събирам ролките от тоалетна хартия. От тях правим цветя и колички. Simple Smile
http://www.comfort.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1 … BE/view/1046.html
http://www.prikazno.com/2012/04/09/napravi-si-sam-cvetya-ot-rolki-hartiya/
https://

# 32
  • Пловдив
Аз съм в шах...
Снощи малкия докопа чантата, в която старателно си събирах цяла година ролките от кухненската хартия... Успях да спася 16 броя и няма как до събота да ги направя 24 #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Сега умувам какво да правя... Дали да не отрежа 8 наполовина и така да го правя newsm78
...Ей, цяла година ги опазих и точно накрая... #2gunfire

# 33
  • София
Мъниче, няма ли по кнжарниците някакъв по-здрав картон и с него да направиш липсващите бройки? признавам си, че не съм заглеждала какъв картон се продава.
От домакинска хартия също може да се ползва вътрешната част.

# 34
  • Пловдив
да де, то кухненска, домакинска - за мен е едно и също Mr. Green
...сега като писа - имам едни листове от 160гр/кв.м. за принтера - може и да се получат рула от тях Hug Благодаря за идеята Hug Hug Hug

# 35
Ние правихме къщички с ролки от т. х-я, недостигащите заменихме с парти шапки - хем здрави, хем шарени. За вашата идея няма ли да станат, ако ги обърнете като фунийка - имат си и ластиче.

# 36
  • Sofia
Ние освен с Дядо Коледа на Крокотак, ще сме и с това:

# 37
  • България
щерката почти на 9г не вярва в Дядо Колед тази година,но изненадващо ми заяви че иска Коледен календар
та ще ви следя за идеи момичета

# 38
  • при палмите и алигаторите,FL
Тазгодишният ни календар ще е подобен на този. Чашките са стериопорени, малките изненади са вътре, а за големите има задачка и упътване къде да бъдат намерени Simple Smile. Направих един календар и за двете ни момичета, като съобразих какво поставям вътре за да няма сърдити Peace

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 20:28 от nandi

# 39
  • На село
Не трябваше да отварям тази тема  Wink - прииска ми се да направя календар на моите средните, но задачката е сложна, защото вече са големички (на 9 и 10) и ги вълнуват по-различни неща, отколкото брадата на Дядо Коледа.
Предишни години съм им правила елхички от картонени рула от тоалетна хартия  - със задачки с мерена реч в тях. Baby Mon, k_Lina, вашите стихчета са страхотни! Така и така имам една торба с рула, която ми е останала от предишни години, освен да измисля стихчета на английски - хем момчетата ще понаучат някоя нова думичка. Пак ще се повторя, но пък най-важна е емоцията за децата. А и как бързат да станат сутрин от леглото, като ги чака неотворена кутийка  Laughing

# 40
Надявам се не е късно, и да успея с календара, чудесна идея.

# 41
  • София
За "Предколедна суматоха в къщата на Дядо Коледа", която Morena е показала - още й се чудя понеже ми харесва идеята - хем книжка, хем коледен календар.
Нямаше да се замисля и щях да я купя, но сме на сватба тази седмица и имаше движение на паричните потоци насам-натам  Whistling

# 42
  • Sofia
Спасова, аз се колебах (заради илюстрациите на Т. Улф на венеца, но забелязах, че и на къщичката са негови, та ми отпадна колебанието  Grinning) между къщичката и венеца, който е с 3.00лв по-евтин. А в бгбук.др.бг, където обичайно поръчвам, ако го има и с още лев по-малко ще е, пък и доставката им е само едно билетче. Иначе и в буктрейдинг са с добра остъпка.

# 43
  • София
Тук имате страхотни идеи. Аз досега не съм правила такива календари, но още не е късно.  Hug

# 44
  • София
Morena, проблема ми е, че без една книга може, но с една - не може  Whistling

Ще се почудя още малко и в крайна сметка може и малко след 1.12 да си получи книжката/венеца Simple Smile
А и в петък ще имам време и ми се иска на живо да разгледам във книжарницата на Фют какво имат налично.

Общи условия

Активация на акаунт