Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 333
  • 805
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 20:48 от kaminkaa

# 796
И? какво очакваш след като ти е дошло ?

# 797

Звезден^Прах правих тест но не с сутрешна урина и беше (-) днес утре попринцип трябва да доиде М мисля да изчакам да видим дали ще доиде ..

# 798
Ако очакваш днес да ти дойде овулацията не ту е била нито на 1 май, нито на 2 , нито на 12.
Момичета вземете се ограмотете малко.

# 799
Здравейте Simple Smile Искам да Ви попитам дали е възможно да съм бременна Simple Smile Закъснява ми вече 10 дни.. правих си 2 теста.. 1вия го направих на 3 ден от закъснението и показа една много бледа едва забележима чертичка, 2рия си го направих на 6 ден от закъснението и показа отново такава бледа чертичка Sad Имам адски болки долу в корема се едно трябва да ми дойде, но не идва.. Страх ме е да се надявам и да се зарадвам Sad В сряда съм на лекар, но се страхувам какво ще ми каже, защото имам поликистозни яйчници и да не ми открие някой проблем лекарката.. 

# 800
Според мен, щом имаш черта на теста за бременност, дори и слабо забележима си бременна, но това може да ти го каже лекар!!!
Ако имаш възможност посети лекар възможно най-бързо, защото от тези болки могат да излезат и неприятни неща!!!
Пожелавам ти всичко най-хубаво и дано получиш най-прекрасната новина след прегледа!!!

# 801
Втора черта независимо колко е ясна означава бременост! Изчакай да ти закъснее 2 седмици и отиди на лекар.

# 802
Здравейте Simple Smile Искам да Ви попитам дали е възможно да съм бременна Simple Smile Закъснява ми вече 10 дни.. правих си 2 теста.. 1вия го направих на 3 ден от закъснението и показа една много бледа едва забележима чертичка, 2рия си го направих на 6 ден от закъснението и показа отново такава бледа чертичка Sad Имам адски болки долу в корема се едно трябва да ми дойде, но не идва.. Страх ме е да се надявам и да се зарадвам Sad В сряда съм на лекар, но се страхувам какво ще ми каже, защото имам поликистозни яйчници и да не ми открие някой проблем лекарката.. 

Щом имаш 2-ра бледа чертичка си бременна! Последно от кога не си правила тест? Въпроса е как нараства ЧХГ-то. Добре е да направиш кръвен и после след 48 часа пак, така ще се види как нараства! Успех и всичко да е наред!  bouquet За лекар е рано още, Трой ти е казала!

# 803
Аз пък съм на мнение, че трябва да отиде на лекар или поне да се консултира по телефона, защото тези "адски болки" както ги е определила самата тя не са за пренебрегване!!! Съжалявам, че ви се противопоставям, може да сте по информирани от мен, но от личен опит казвам, че това не е за пренебрегване!!!

# 804
Суити, Да права си! Ако болките са силни, обезателно трябва да сподели с лекар! Peace Но за ехограф е рано, имах точно това впредвид за след 2 седмици, че по-рано може и да не се види!

# 805
  • В сърцето на любимия човек
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Общи условия

Активация на акаунт