По Великден стават чудеса, време е да сбъднем нашата мечта – Бъдещи мами над 35

• 25 477
  • 724
  •   1
Отговори
# 720
Мижка  Party
Добре дошла , как се радвам да видя сродна душа от любимите ми теми Hug

Мамче Flowers Four Leaf Clover Стискам палци !!! Дано повлечеш крак!  Hug Ако се навиеш утре да си направиш тест и  да пишеш после , още по-рано ще стана да пускам кафета!  Crazy

Аз иначе съм в потрес, чета из темите, че има ужасяващи случаи за липса на цикъл след аборт  Rolling Eyes , днес ми е 33 ден и никакви признаци нямам и съм решила ако до 40 ден не дойде да ходя на преглед  Tired

Ели , мерси за обяда, сега чакаме  следобедната закуска   Laughing

# 721
  • Истински се вижда само със сърцето.
Киф и следобедна закуска ще сложа и кафе паузи и каквото още трябва за да я свърша пустата тема  rotfImao rotfImao rotfImao

Недей да четеш страхотиите в нета, ще видиш че всичко ще стане както трябва, притесненията не са от полза ( не че можем да спрем да се притесняваме де ) Hug

# 722
  • Истински се вижда само със сърцето.
Голяма съм шматка да ви кажар тръгнах да проверявам как ще стане нещо за новата тема и без да искам я публикувахр после се измъчих с редакции защото трябваше да я пусна  Joy  Joy  Joy

Не беше нарочно честно  Blush

Така че сега заповядайте в нея  Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723610.msg25398977#msg25398977

# 723
 Rolling Eyes Mam4e, следя с нетърпение темата. Само да ти кажа, че аз си направих след 2 дена закъснение теста и тогава ми отчете 2 черти. А преди това на самия ден и на 1 ден след закъснението ми беше отрицателен  Peace. Дано е станало, квото е станало... ще следя за новини Crazy Mr. Green

# 724
Rolling Eyes Mam4e, следя с нетърпение темата. Само да ти кажа, че аз си направих след 2 дена закъснение теста и тогава ми отчете 2 черти. А преди това на самия ден и на 1 ден след закъснението ми беше отрицателен  Peace. Дано е станало, квото е станало... ще следя за новини Crazy Mr. Green
Вампирче, много добре помня твоят случай, и да си призная тайно си мечтая и при мен да е така. Praynig
Благодаря ти!

p.s. Време е и по Спасовден да се случат чудеса ..
Те ти, булка, Спасовден! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт